• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

كلاس درس املاي فارسي

t92

متخصص بخش
به به...:32:
یه بار هم آیدا خانم اینجوری گیر تله ی من افتاد... روی "چت لاکس"
حالا نوبت شما بید..:نیش:
گاتی ترکی قاطی می شه....:32:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
اصولا هر آدمی موقع غرق شدن دست و پا میزنه اما بازهم اصولا بی فایده استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت:نیش:

حیثیتت برباد رفت معاون جان :giggle:

آخرین ویرایش:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
آقا هوشنگ در تاپیک قصه مدال

میگم چرا خوشحالی. مبارکه .حالا که مدالو گرفتی شیرینیش بریم اون سرویسی که با خواهرم دیدم برام بخری؟
چشم . میارزه. (زیر لب : تو هم داری سوئ استفاده میکنی)

میارزه نیم نمره کم میشه :giggle:
سوئ یه نمره سوء درست بید کههههههههههههههه :نیش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
حمید جان درسته مطلبت ولی این امتیاز رو کسی می ده که مطلب رو خونده و براش مفید بوده..دیگه کسی که مطلب رو خونده براش مهم نیست که از کجا کپی شده یا خود نویسیده از خودش کشف کرده....

من قراره نرم افزار بذارم مثلا..خب نمی شه که از خودم نرم افزار تولید کنم همش از یه جایی کپی خواهد شد...بستگی به ارزش مطلب داره....حمیــــــــــد....
:نیش::سوت:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
SCREAM حالا همشهری فکر می گنه می زارم به جای می ذارم درسته!!!!!دیگه واویلا
:سوت:.......................

هااااااااااااااااااااااا در این ضایع شدن معاون ریشه هایی از ضایع شدن خودم هم می باشد ای وایییییییییییییی ای بیداددددددددددددددددددددد افتادم تو تله معاوننننننننننننننننننننننننن ای داددددددددددددددددد

آخرین ویرایش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
[۱۵-۰۶, ۰۰:۵۴] rahnama هم کلی لینک خواهیم داشت وهم میتوانیم با سایت های مهم تباذل لینک کنیم

:نیش:

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
[۱۵-۰۶, ۰۰:۵۶] admin اجازهبدین در این مورد تحقیق کنم ، چون تاحالا زیاد در مورد راه اندازی دایرکتری نشنیدم ، فردا جوابش رو بهتون بدم .

:سوت:

بالا