دقت کن مریمی یه بار توضیح میدم هاااااااااااااااااااااا :نیش:
یعنی :با اونی که من میگم یه موضوع جدان اینا من اینجوری میگم :نیش: :خنده2:
والله این معنی داره به نظر من :فکر:
rahnamaدر آن سال به دسته پایینتر یعنی لیگ دسته یک صقوط کرد
خوب یه شور جدید به تاپیک املاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خوب با تشکر از آقا هوشنگ گل به خاطر معرفی تیم تراکتور سازی...گفتم جبران کنم :سوت:
به همه عزیزان خوش اومد میگم :گل:
انشااه اوقات خوب و خوشی رو اینجا داشته باشن
ملیکا جان منم به نوبه خودم فرخنده میلاد باسعادتت رو نبریک میگم:گل:
امیدوارم سالیان سال پاینده و سر زنده باشی عزیز:گل:
:گل::گل::گل::گل:
:گل::گل::گل:
:گل::گل:
:گل:
:قلیون::قلیون:
توسط maryam در تاپیک لطفا همه نظر بدن!! : به نظر من باید یکم زمان بدیم به همه الان ما یه انجمن نو پا داریم نمیتونیم ازش به اندازه یه انجمن چند ساله انتضار داشته باشیم
منظورت خب بود دیگه اگر خوب نوشته بشه خوب هم خونده میشه :بدجنس::سوت: خوب فعلا اینو داشته باش:نیش:
این چیست الان؟:فکر:پس تا اون موقع پستهاي بيشتر كاربران بيشتري مياره و كاربران بيشتر جمعي رو ميسازه با تععد نظرات مختلف و تعدد ديد ها و نظرات هم انجمن علمي رو شكل ميده .
:سوت:اميدوارم تونسته باشم منظوم رو به خوبي بيان كنم .
جر زنی ممنوع!:سوت:منظورت خب بود دیگه اگر خوب نوشته بشه خوب هم خونده میشه :بدجنس:
اونو خودم دیدمش ولی ویرایشش نکردم که پستم زیرش نزنه ویرایش ... پست های ویرایش شده رو دوست ندارم :زبون:
با هیمن تعداد هم میشه تاپیکهای داغی داشته باشیم یکم ابتکار یکم مشارکت همین اما خوب نظرات تو هم میتونه دلیلهای خوبی باشه اما میشه نباشه ....
به نظر من باید یکم زمان بدیم به همه الان ما یه انجمن نو پا داریم نمیتونیم ازش به اندازه یه انجمن چند ساله انتضار داشته باشیم ...