• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

لوکس ترین اتومبیل جهان

ناهید

متخصص بخش
یک شرکت انگلیسی تولیدکننده خودروهای مجلل از یکی از فناورانه ترین خودروهای دنیا که مجهز به پیشرفته ترین دستگاههای الکترونیکی است رونمایی کرد.

"بنتلی مولسان" محصول شرکت انگلیسی "بنتلی موتور"، همچنان یکی از مجلل ترین خودروهای جهان است اما اکنون به یکی از فناورانه ترین خودروهای جهانی نیز تبدیل شده است.

این خودروی مفهومی جدید که Mulsanne Executive Interior Concept نام دارد در نمایشگاه خودروی فرانکفورت 2011 رونمایی شد. قیمت پایه این خودرو می تواند بین 85 هزار تا 205 هزار پوند باشد.

این خودرو مجهز به دو "آی- پد" است که هر دو به اینترنت دسترسی دارند و داخل میزهای پیک نیک صندلیها جمع می شوند.
یک تلویزیون "ال. ای. دی" با وضوح تصویر بالا که از سقف شیشه جلویی آویزان است فیلم و برنامه های تلویزیونی را پخش می کند.

سرنشینان این خودرو می توانند فایلهای ویدیویی و موسیقی را از طریق "آی- پد" ها پخش کنند به ایمیل و اینترنت وارد شوند. درحالی که یک "آی- پاد" در بین صندلیها قرار گرفته است و همانند یک سیستم کنترل از راه دور برای سیستم صوتی خودرو عمل می کند.

یک دیسک سخت "مینی مک" اپل یک فضای حافظه ای وسیع را برای ذخیره فیلم و موسیقی عرضه می کند و "آی- پدها" از طریق "بلوتوث" به صفحه کلیدها متصل می شوند.

براساس گزارش دیلی میل، از دیگر ویژگیهای این خودرو می توان به چراغها مطالعه و یک دستگاه تلفن خصوصی اشاره کرد.

بنتلی مولسان اکنون با یک جفت "آی- پد"، یک هارد مینی مک اپل و سایر فناوریهای پیشرفته قرن 21 می آید
"آی- پد" ها از راه بلوتوث با صفحه کلیدها متصل می شوند

ناهید

متخصص بخش

"آی- پد" ها همانند میز صندلیهای هواپیما داخل صندلیها جمع می شوند

یک تلویزیون "ال. ای. دی" با وضوح تصویر بالا

یک "آی- پاد" به عنوان دستگاه کنترل از راه دور سیستم صوتی

یک دیسک خست مینی مک اپل حجم لازم برای ذخیره فیلم و موسیقی را ارائه می کند

نمای جلویی طرح مفهومی مدل فناورانه "بنتلی مولسان"

نمای پشتی

منبع : مهـــــر​

rahnama

پدر ایران انجمن
دیروز رفتم سوزکی ویتارا گرفتم. رنگ مشکی.فول آپشن. وقتی امکانات را دیدم لذت بردم. در صفحه مونیتور تلفن بلوتوس می شود و از آن به بعد می توانی از ماشین هرشماره ای بگیری جوا ب دهد. اگر فردی خواست تلفن کند با صدای بلندگوها صدا شفاف او را می شنوی.پشت صندلیهای عقب هر کدام مونیتور جداگانه دارد. کسانی که پشت نشسته اند می توانند جداگانه فیلم ببینند و یا با دسته کامپیو.تر بازی کامپیوتری داشته باشند.یخچال کوچکی دارد که مقداری غذا یا میوه می توان در آن جا داد. زمان رانندگی لذت بخصوصی دارد.
رفتم منزل دخترم دامادم ویراکروز گزفته بود.(5 سال است که خوشبختانه صحبتهای من را جدی گرفت )دو صندلی دیگر در عقب جا داشت یعنی در سه ردیف .امکانات بیشتر از سوزکی .دوستش آمد بنز c300 داشت.چه امکاناتی .....
ماتم برد. علت ناراحتی و روانی انسانها را متوجه شدم. می بینند ولی فکر میکنند خودشان نمی توانند داشته باشند وفکر میکنند یا طرف ارث برایش رسیده و یا کار خلاف میکند.
شاید تعجب کنید که چرا راهنما در مورد داشته خودش می نویسد . نکند خدا نخواسته راهنما هم می خواهد بگوید , دارم؟
جواب : هم بله و هم نه.
توضیح: بارها برای عزیزان وضعیت زندگی خود را نوشتم و علت آرامش خود را بیان کردم. چون زیاد نوشتم تو ذوق زد. دیگر کسی توجه نکرد.گفتم من در 45 سالگی بخود آمدم.در45ساگی با نوشتن هدفها و دیگر مسائلی که بارها نوشتم توانستم به همه اهدافم برسم. اگر در سن شما می توانستم این مسیر را طی کنم باور کنید خودرو توضیح داده شده توسط ویدا جان را می خریدم. گفتم داود به حرف من توجه کرد.در 29 سالگی . الان 31 ساله است.با ماشین .......
شما چرا مسیر را ادامه نمی دهید؟
شما چرا نباید فکر کنید که می توانید یکی از این خودروها را بخرید؟
باید فقط آه بکشیم؟
قسم میخورم رسیدن به اهداف به حدی راحت است که در تصور نمیگنجد. گفتم من به این شعر ایمان ندارم.(نابرده رنج گنج میسر نمی شود جان برادر....).
رسیدن به اهداف راز است. این راز خیلی از افراد را به قله موفقیت رسانده است.کتاب ناپلئون هیل به نام چگونه ثروتمند شویم را خوانده اید و یا بخوانید. از اول تا آخر از رازی اسم برده که باید خواننده آنرا کشف کند.بعد از چند بار خواندن متوجه آن راز شدم.آن راز (سماجت )بود.
من تا کنون کاملا به عقاید شما احترام گذاشته ام باشما :شاد:وبا شما :غش2:.
شما هم یکبار به صحبتهای من توجه کنید.بخواهید تا به دست آورید. قدرت تجسم خود را بالا ببرید.ذهنتان را پر موفقیت و ثروت کنید. جملات مثبت بسازید و روزانه مدام تکرار کنید.وقتی به طرف هدف رفتید , خود به خود تمام امکانات موفقیت بسوی شما پرواز میکنند.به تازگی بعضی از افراد موفق به این راز پی بردند. آنهائی که این راز را متوجه شدند موفق و موفقتر شدند.
کاش با این تجربه همسن شما بودم.نه بخاطر بیشتر زندگی کردن و گذر عمر.بلکه به خاطر اینکه شاید بیشتر متوجه مسائل اشاره شده من می شدید.

rahnama

پدر ایران انجمن
زمان مرگ (امیدوارم 120سال عمر با عزت داشته باشید.)از اینکه به راز ننوشتن هدف و پیگیری برای رسیدن به آن و نداشتن اعتماد بنفس پی نبردیم , پشیمان خواهیم شد.(راهنما)

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
سلام به پدر انجمن
واقعا با حفتون موافقم اما یخورده نمیدونم سخته یا خودمون واسه خودمون سخت می بینیم ...
ایکاش پستی را در نظر میگرفتید که تمام دوستان بیاند و نظر بزارند و همینطور شما هم از تجربیاتتون بگید که حتما به درد همگی میخورد...

rahnama

پدر ایران انجمن
عزیز دلم در تمام تایپیکها پر است از تجربیاتم.به حدی نوشته ام که عزیزان تمام آن نوشته ها را دیده و در جزیان تمام مسائل زندگی من هستند.

khorde-shishe

متخصص بخش فوتبال
البته من عضو جدید هستم و کمتر با شما اشنایی دارم ...
امیدوار بودم این تجربیات بطور مجتمع و یکپارچه بود که همه استفاده کنند حتی تازه وارد ها....
البته از این به بعد منم سعی میکنم از راهنمایی های شما استفاده کنم ...
امیدوارم بتونم شاگرد خوبی باشم...

بالا