• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ماهی عیدتون هنوز زندست ؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
ماکه امسال ماهی نگرفتیم تا شاهد مرگی در خانه نباشیم! :شاد:
منتها مادر عزیزمون هر مهمونی رو که دید از اینکه ما برای سفره ی هفت سینش ماهی نگرفتیم شکایت کرد! رسوای شهر شدیم! :خنده1:

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
من ماهی قرمز دوست دارم هرسال میرم با چه دقتی ماهی انتخاب می کنم فروشنده رو کچل می کنم واسه هر کدوم ازاعضای خانواده یه ماهی می خرم:شاد2:حتما باید دمش 3 پر باشه:نیش2:
چرا حذف بشه من که تا وقتی هستم ماهی می زارم سر سفره اصلا وقتی موقع تحویل ماهی شنا می کنه قشنگه:بله:
خب هر موجودی یه عمری داره مثلا پروانه ها بعضیاشون فقط سه ساعت عمر می کنن ماهی قرمز ها هم مثل اونا :بدجنس:
مال من که هنوز 3 تاش زنده هستن

لارا

کاربر ويژه
ماهی من دوسال عید بامنه رنگش سفید شده بود گذاشتم جلوی افتاب رنگش قرمز شده دوباره:خنده2:

khodam

متخصص بخش ادبیات
ما دوتا خریدیم
یکیشون سه بار اقدام به خودکشی کرد می پرید تو سبزه ولی نجاتش دادیم
یکیشون 10 عید مرد
یکیشونم دیروز داره فانی رو وداع گفت مرگ فجیعی داشت اول رو شکمش یه لک افتاد یه هو دیدیم داره سوراخ میشه کم کم شاهد ریختن دل و رودش به بیرون شدیم خیلی متاثر شدم هرچیه عمر دست خداست این چند وقته که پیش من بود خیلی خوب زندگی کرد طعم زندگی رو چشید. واقعا خدا دوستش داشته که پیش من بوده. :تعجب2:

maksemos

متخصص بخش خودرو
ماکه امسال ماهی نگرفتیم تا شاهد مرگی در خانه نباشیم! :شاد:
منتها مادر عزیزمون هر مهمونی رو که دید از اینکه ما برای سفره ی هفت سینش ماهی نگرفتیم شکایت کرد! رسوای شهر شدیم! :خنده1:

هه :10:
الان اینوو گفت یادم اومد که بلییییییییییییییییی
این پسرای نا خلف ماهی نگرفته بودن و شکایتشون رو به ما اورده بودن طرف دعوا شون :9:

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
سلام :گل:
من و زهرا دو تا ماهی خوشگل چشم عینکی گرفته بودیم یکیش مرد یکیش زنده ست :زبون:

Hosna

کاربر ويژه
سلام امسال مدرسه به من یک ماهی قرمز کوچک عیدی داد و بابام دوتا ماهی خرید :3:سه تا ماهی شد:63:اولیش روز
سه و یک نود ودو :2:مرد بعدی روز شش و یک نود و دو مرد:39: سه ومی روز نه ویک نود و دو مرد:3:

ice star

مدیر بخش زبان انگلیسی
ما دوتا ماهی قرمز گرفته بودیم:بدجنس: یکیشون به رحمت خدا رفت :ناراحت:
اون یکیه هنوز زندس
:93:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
گروهی قاتل ماهی کش جمع شدند اینجا دارن نوع انجام قتلشون رو شیرین برای همدیگه تعریف میکنن! :خنده2:
یادم هست بچه که بودیم برای ماهی های مردمون مراسم تشییع جنازه وسط باغچمون برگزار میکردیم و با چوب جارو و تیکه کارتون قبرشون رو مشخص میکردیم! :giggle:

سپیده جون

کاربر ويژه
گروهی قاتل ماهی کش جمع شدند اینجا دارن نوع انجام قتلشون رو شیرین برای همدیگه تعریف میکنن! :خنده2:
یادم هست بچه که بودیم برای ماهی های مردمون مراسم تشییع جنازه وسط باغچمون برگزار میکردیم و با چوب جارو و تیکه کارتون قبرشون رو مشخص میکردیم! :giggle:

ما هم از این کار ها میکردیم :خنده2:
اتفاقا ماهی ما امسال زنده ست هنوز نکشتیمش:خنده2:

p4ym4n

کاربر ويژه
ماهی ما امسال شد 3سالش:نیش::50:

دیگه باید خودم دست بکار شم اینا بمیر نیستن:اخطار::نیش:

سایه

کاربر ويژه
ماهیه ما هم زندست
ولی یجوری شده:ناراحت:
فکر کنم دیگه روزهای آخرشه:گریه:

دختر مهتاب