• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی تابستان 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
cbc673961b528d7411560afae2c1fdcb.jpg

bd35752d3a6274fbbda87144fec04b6f.jpg

علیرضا@

New member
جزئیات اجرای باروری ابرها در 12 استان/ تحریک ابرهای باران‌زا در محدوده تهران
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: اجرای طرح باروری ابرها در 12 استان کشور از ابتدای مهرماه امسال در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، رحیم میدانی با بیان اینکه طرح باروری ابرها به‌ صورت جدی در برنامه‌های وزارت نیرو قرار گرفته است، گفت: تمامی تجهیزات و بسترهای لازم برای انجام طرح پیش‌بینی و هواپیماها هم تجهیز شده‌اند و این کار از دو روش ژنراتورهای زمینی و عملیات هوایی انجام خواهد شد.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهارداشت: طی نشست‌هایی که با سازمان هواشناسی کشور داشته‌ایم، این سازمان متعهد شد طی 8 ماه این مطالعات تمام شود تا در صورت امکان انجام این طرح به تمامی استان‌های کشور تعمیم یابد.

وی با اشاره به انجام طرح در 12 استان کشور افزود: این طرح از ابتدای سال آبی 94-93 آغاز خواهد شد و وزیر نیرو تاکید جدی بر باروری ابرها در محدوده استان تهران دارد.

میدانی درباره تامین اعتبار مورنیاز این طرح گفت: در سال گذشته افزون‌ بر اعتبار مصوب باروری ابرها، 100 میلیارد ریال اعتبار مازاد به این امر تخصیص یافت و همین امر موجب شد زیرساخت‌های لازم به‌ خوبی تامین شود.

این مقام مسئول در وزارت نیرو بر انجام مطالعات امکان‌ سنجی، پیش از اجرای طرح باروری ابرها در هر منطقه تاکید کرد

AFSORDE

کاربر ويژه
درود بر دوستان.....:بله: :گل:

6rel7op1640hybxs57k.png

آقای Amir Mohsen گرامی،،،، قصد داشتم براتون پیام ارسال کنم که دسترسی به بخش پیام خصوصی و پیج کاربریتون برام فراهم نبود. به هر حال شرمنده شما و دیگر دوستان :خجالت2:

در مورد مشکلی که سال گذشته برای حافظه دوربین شما بوجود اومد سوالاتی داشتم که ممنون میشم یک توضیح کوتاه در اینباره بفرمایید:112:..... ، چون شما این طور که گفتید موفق شدید اطلاعات از دست رفتتون رو به خوبی بازگردونید.

راستش بنده هم مدتیه یک چنین مشکلی برام پیش اومده و مموری دوربینم که پر از عکس و فیلم بود، از اول ماه آگوست تا الان، با مشکلاتی مواجه شده که گویا باید فرمت بشه متاسفانه.:103:... در طول این مدت هم عکس های زیادی گرفته بودم از شهرستان ها و مناطق مختلف اطراف، روز تولدم و.....و....و... :دل شکسته:

اگه اشتباه نکنم شما اول حافظه دستگاه رو فرمت کردین، و بعد از چند روز که به مشهد برگشتید اطلاعات از دست رفته ی اون رو ریکاوری کردین، با توجه به اینکه عرض کرده بودین دوربین رو با کابل به سیستم متصل نمیکنید بلکه حافظه اون رو جدا و به سیستم وصل میکنید، میخواستم بپرسم که فرمتی که شما انجام دادین به همین طریق و با اتصال مستقیم مموری به سیستم و از طریق گزینه Format سیستم بوده، یا اینکه فرمت رو از تو خود دستگاه انجام دادین؟

در طول مدتی که حافظه رو فرمت کرده بودین، (تا قبل از اینکه اطلاعاتتون رو برگردونید،) از دوربینتون هیچ استفاده ای نکردین و بعد از فرمت حافظه دوربین رو کاملا گذاشتید که خالی بمونه درسته؟

و اینکه (مهمترین سوال) آیا یادتون میاد برای بازگرداندن اطلاعات از چه نرم افزای استفاده شد؟ :گل: (چون نرم افزاهای زیادی در این زمینه وجود دارن که بنده هم متاسفانه آشنایی چندانی با اون ها ندارم، و راستش سابقه ی چندان موفقی هم در کار با این چنین نرم افزارهایی نداشتم :103:)

و سوال آخر که شاید به نظر یه کم احمقانه بیاد! ، در مورد کارکرد نرم افزار، میخواستم بپرسم که آیا نحوه ی ریکاور کردن اطلاعات به صورت منظم انجام میشد (یعنی مثلا تصاویری که اواخر گرفته شده بود در اولیت قرار داشتن برای بازگردانی؟)؟؟؟ یا اینکه ریکاور کردن بصورت نامنظم انجام میشد و تصاویر با تاریخ های مختلف و بدون هیچ قانون و قاعده ای بازگردونده میشدن؟ یا شاید این طور بشه این سوالو مطرح کرد که برای دستیابی به اطلاعاتی که اخیرا اون ها رو از دست داده بودین، کل عمل ریکاوری نرم افزار تا آخر انجام شد و کل اطلاعاتی که از روز اولی که از دوربین استفاده کردین ریکاور شد؟ یا اینکه خیر>؟

........

............... خیلی ممنون :104::گل:

6rel7op1640hybxs57k.png

من همیشه سعی میکنم در جایی غیر از انجمن های تخصصی، و بخش مربوطه اون موضوع، سوالاتم رو به این شکل بیان نکنم، و زیاد وارد جزئیات نشم، ولی به هر حال این مساله مهمی بود و اینم میدونم که یک چنین مشکلی ممکنه همیشه هم اون نتایج دلخواه ما رو نداشته باشه، شاید بهتر بود فقط نام نرم افزار مربوطه رو درخواست میکردم، ولی .... واقعا شرمنده ..... :5:

هر کدوم از دوستان هم که تجربه در این باره دارن ممنون میشن کمک کنن :atish:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان.....:بله: :گل:

6rel7op1640hybxs57k.png

آقای Amir Mohsen گرامی،،،، قصد داشتم براتون پیام ارسال کنم که دسترسی به بخش پیام خصوصی و پیج کاربریتون برام فراهم نبود. به هر حال شرمنده شما و دیگر دوستان :خجالت2:

در مورد مشکلی که سال گذشته برای حافظه دوربین شما بوجود اومد سوالاتی داشتم که ممنون میشم یک توضیح کوتاه در اینباره بفرمایید:112:..... ، چون شما این طور که گفتید موفق شدید اطلاعات از دست رفتتون رو به خوبی بازگردونید.

راستش بنده هم مدتیه یک چنین مشکلی برام پیش اومده و مموری دوربینم که پر از عکس و فیلم بود، از اول ماه آگوست تا الان، با مشکلاتی مواجه شده که گویا باید فرمت بشه متاسفانه.:103:... در طول این مدت هم عکس های زیادی گرفته بودم از شهرستان ها و مناطق مختلف اطراف، روز تولدم و.....و....و... :دل شکسته:

اگه اشتباه نکنم شما اول حافظه دستگاه رو فرمت کردین، و بعد از چند روز که به مشهد برگشتید اطلاعات از دست رفته ی اون رو ریکاوری کردین، با توجه به اینکه عرض کرده بودین دوربین رو با کابل به سیستم متصل نمیکنید بلکه حافظه اون رو جدا و به سیستم وصل میکنید، میخواستم بپرسم که فرمتی که شما انجام دادین به همین طریق و با اتصال مستقیم مموری به سیستم و از طریق گزینه Format سیستم بوده، یا اینکه فرمت رو از تو خود دستگاه انجام دادین؟

در طول مدتی که حافظه رو فرمت کرده بودین، (تا قبل از اینکه اطلاعاتتون رو برگردونید،) از دوربینتون هیچ استفاده ای نکردین و بعد از فرمت حافظه دوربین رو کاملا گذاشتید که خالی بمونه درسته؟

و اینکه آیا یادتون میاد برای بازگرداندن اطلاعات از چه نرم افزای استفاده شد؟ :گل: (چون نرم افزاهای زیادی در این زمینه وجود دارن که بنده هم متاسفانه آشنایی چندانی با اون ها ندارم، و راستش سابقه ی چندان موفقی هم در کار با این چنین نرم افزارهایی نداشتم :103:)

و سوال آخر که شاید به نظر یه کم احمقانه بیاد! ، در مورد کارکرد نرم افزار، میخواستم بپرسم که آیا نحوه ی ریکاور کردن اطلاعات به صورت منظم انجام میشد (یعنی مثلا تصاویری که اواخر گرفته شده بود در اولیت قرار داشتن برای بازگردانی؟)؟؟؟ یا اینکه ریکاور کردن بصورت نامنظم انجام میشد و تصاویر با تاریخ های مختلف و بدون هیچ قانون و قاعده ای بازگردونده میشدن؟ یا شاید این طور بشه این سوالو مطرح کرد که برای دستیابی به اطلاعاتی که اخیرا اون ها رو از دست داده بودین، کل عمل ریکاوری نرم افزار تا آخر انجام شد و کل اطلاعاتی که از روز اولی که از دوربین استفاده کردین ریکاور شد؟ یا اینکه خیر>؟

........

............... خیلی ممنون :104::گل:

6rel7op1640hybxs57k.png

من همیشه سعی میکنم در جایی غیر از انجمن های تخصصی، و بخش مربوطه اون موضوع، سوالاتم رو به این شکل بیان نکنم، و زیاد وارد جزئیات نشم، ولی به هر حال این مساله مهمی بود و اینم میدونم که یک چنین مشکلی ممکنه همیشه هم اون نتایج دلخواه ما رو نداشته باشه، شاید بهتر بود فقط نام نرم افزار مربوطه رو درخواست میکردم، ولی .... واقعا شرمنده ..... :5:

هر کدوم از دوستان هم که تجربه در این باره دارن ممنون میشن کمک کنن :atish:

سلام دوست خوبم

عرض کنم خدمت تون که حقیقتا خاطرم نیست که از چه نرم افزاری استفاده کردم ولی بهرحال با کمک اون نرم افزار بخشی از عکسها رو موفق شدم برگردونم وبعضی از عکسها هم متاسفانه کاملا damage شد.

اگه رم در داخل دوربین فورمت بشه امکان اینکه بشه دوباره ازش استفاده کرد خیلی بیشتره.

در خصوص عکسهایی که با کلی زحمت و خاطره اونها رو میگیرید توصیه میکنم به روز نسبت به انتقالش به فضایی امن و مناسب اقدام کنید تا دیگه هیچ وقت با این مشکل مواجه نشید.

در پایان عذرخواهی میکنم که خیلی تیتر وار و خلاصه پاسخ دادم ولی توجه شما دوست عزیزم رو به لینک های زیر جلب میکنم که بنظر میرسه اطلاعات مناسبی داشته باشه:

بازیابی تصاویر از حافظه های همراه مختلف دوربین های دیجیتال با CardRecovery 6.10 Build 1201

http://patoghu.com/gonagon/319-card-recovery-final.html

این نرم افزار قادر است تا عکس های پاک شده از دوربین های دیجیتالی زیر را بازیابی کند:
Nikon, Canon, Kodak, FujiFilm, Casio, Olympus, Sony, SamSung, Panasonic, Fuji, Konica-Minolta, HP, Agfa, NEC, Imation, Sanyo, Epson, IBM, Goldstar, LG, SHARP, Lexar, Mitsubishi, Kyocera, JVC, Leica, Phillips, Toshiba, SanDisk, Chinon, Ricoh, Hitachi, Pentax, Kinon, Verbatim, Vivitar, Yashica, Argus, Lumix, Polaroid, Sigma and almost.

برخی از امکانات این نرم افزار:
- برگرداندن آسان عکسهایی که به صورت اشتباه از دوربین های دیجیتالی حذف شده اند.
- امکان بازیابی فیلم و کلیپ از دوربین های پیشرفته دیجیتالی.
- نشان دادن تاریخ و زمان گرفتن عکس های بازیابی شده.
- امکان بازیابی صدا از دوربین های پیشرفته دیجیتالی.
- پشتیبانی از انواع دوربین های دیجیتالی.
- امکان نشان دادن عکسهای بازیابی شده در محیط نرم افزار.
- امکان توقف موقت و یا توقف کامل در هنگام بازیابی.
- امکان تغییر مسیر ذخیره سازی عکسهای بازیابی شده.
- امکان حذف عکسهای بازیابی شده در محیط نرم افزار.
- داشتن محیط زیبا و کاربرپسند.
- سازگار با ويندوز هاي مختلف.
- داشتن حجم کم.
- کاربرد آسان.

--------------------------

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

دانلود Lazesoft Recovery Suite Unlimited Edition 3.5.1 - مجموعه ابزارهای بازیابی ویندوز ، اطلاعات و پسوردها

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
راستی اینرو هم بگم که رم دوربینم که خراب شد امکان گرفتن عکس دیگه وجود نداشته و اگه بعد از فورمت کردن عکس بگیرید احتمال اینکه بتونید عکسهای قبلی رو ریکاوری کنید به شدت کاهش پیدا میکنه و یا حتی شاید غیر ممکن بشه

AFSORDE

کاربر ويژه

سلام دوست خوبم

عرض کنم خدمت تون که حقیقتا خاطرم نیست که از چه نرم افزاری استفاده کردم ولی بهرحال با کمک اون نرم افزار بخشی از عکسها رو موفق شدم برگردونم وبعضی از عکسها هم متاسفانه کاملا damage شد.

اگه رم در داخل دوربین فورمت بشه امکان اینکه بشه دوباره ازش استفاده کرد خیلی بیشتره.

در خصوص عکسهایی که با کلی زحمت و خاطره اونها رو میگیرید توصیه میکنم به روز نسبت به انتقالش به فضایی امن و مناسب اقدام کنید تا دیگه هیچ وقت با این مشکل مواجه نشید.

در پایان عذرخواهی میکنم که خیلی تیتر وار و خلاصه پاسخ دادم ولی توجه شما دوست عزیزم رو به لینک های زیر جلب میکنم که بنظر میرسه اطلاعات مناسبی داشته باشه:

بازیابی تصاویر از حافظه های همراه مختلف دوربین های دیجیتال با CardRecovery 6.10 Build 1201

بازیابی تصاویر از حافظه های همراه مختلف دوربین های دیجیتال با CardRecovery 6.10 Build 1201 • دانلود رایگان

این نرم افزار قادر است تا عکس های پاک شده از دوربین های دیجیتالی زیر را بازیابی کند:
Nikon, Canon, Kodak, FujiFilm, Casio, Olympus, Sony, SamSung, Panasonic, Fuji, Konica-Minolta, HP, Agfa, NEC, Imation, Sanyo, Epson, IBM, Goldstar, LG, SHARP, Lexar, Mitsubishi, Kyocera, JVC, Leica, Phillips, Toshiba, SanDisk, Chinon, Ricoh, Hitachi, Pentax, Kinon, Verbatim, Vivitar, Yashica, Argus, Lumix, Polaroid, Sigma and almost.

برخی از امکانات این نرم افزار:
- برگرداندن آسان عکسهایی که به صورت اشتباه از دوربین های دیجیتالی حذف شده اند.
- امکان بازیابی فیلم و کلیپ از دوربین های پیشرفته دیجیتالی.
- نشان دادن تاریخ و زمان گرفتن عکس های بازیابی شده.
- امکان بازیابی صدا از دوربین های پیشرفته دیجیتالی.
- پشتیبانی از انواع دوربین های دیجیتالی.
- امکان نشان دادن عکسهای بازیابی شده در محیط نرم افزار.
- امکان توقف موقت و یا توقف کامل در هنگام بازیابی.
- امکان تغییر مسیر ذخیره سازی عکسهای بازیابی شده.
- امکان حذف عکسهای بازیابی شده در محیط نرم افزار.
- داشتن محیط زیبا و کاربرپسند.
- سازگار با ويندوز هاي مختلف.
- داشتن حجم کم.
- کاربرد آسان.

--------------------------

برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.

دانلود Lazesoft Recovery Suite Unlimited Edition 3.5.1 - مجموعه ابزارهای بازیابی ویندوز ، اطلاعات و پسوردها

راستی اینرو هم بگم که رم دوربینم که خراب شد امکان گرفتن عکس دیگه وجود نداشته و اگه بعد از فورمت کردن عکس بگیرید احتمال اینکه بتونید عکسهای قبلی رو ریکاوری کنید به شدت کاهش پیدا میکنه و یا حتی شاید غیر ممکن بشه

خیلی ممنون از شما....... :گل:

متاسفانه من بخاطر اینکه هارد سیستمم همیشه پر هست، و برای اینکه تنظیمات دوربین طوری هست که عکس ها و فیلم ها بصورت ماهیانه در پوشه های مروبطه اون ماه ذخیره میشن، معمولا انتقال اطلاعات دوربین به سیستم رو ساعات پایانی آخزین روز ماه میلادی انجام میدادم.

و الان دارم خودم رو سرزنش میکنم که ای کاش حداقل این کارو روز آخر ماه آگوست انجام داده بودم. :103:، ای کاش هر چند روز یکباره انتقال عکس ها و فیلم ها از دوربین یه سیستم رو انجام میدادم و بعد خودم اون ها رو توی پوشه مربوطه کپی میکردم:103:.... ای کاش....و... ای کاش:103:

من متاسفانه به بهانه اینکه بخوام اطلاعات دوربینم منظم و دقیق باشه تنبلی خودم رو برای انتقال اطلاعات دوربین و خالی کردن هارد سیستم از طریق رایت روی دیسک ها، پیش خودم توجیه میکنم! :حرص:

و یا به بهانه های مختلف بعضی کارهای دیگمو عقب میندازم، و این یک نمونه از ضررهایی هست که بواسطه این خصلت خوردم. :94:

الان که همه چی از دست رفته، تازه یکی از درایوهای سیستمو یه مقداریشو خالی کردم که شاید بتونم با یک نرم افزار ریکاوری ......... :94:

اشتباه از خودم بود..... که حاضر نشدم یه کمی به خودم زحمت بدم! :کسل:

ftp7c85hi3211w3mpz4l.gif

موفق و پیروز باشید :گل:

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
جزئیات اجرای باروری ابرها در 12 استان/ تحریک ابرهای باران‌زا در محدوده تهران
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: اجرای طرح باروری ابرها در 12 استان کشور از ابتدای مهرماه امسال در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، رحیم میدانی با بیان اینکه طرح باروری ابرها به‌ صورت جدی در برنامه‌های وزارت نیرو قرار گرفته است، گفت: تمامی تجهیزات و بسترهای لازم برای انجام طرح پیش‌بینی و هواپیماها هم تجهیز شده‌اند و این کار از دو روش ژنراتورهای زمینی و عملیات هوایی انجام خواهد شد.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهارداشت: طی نشست‌هایی که با سازمان هواشناسی کشور داشته‌ایم، این سازمان متعهد شد طی 8 ماه این مطالعات تمام شود تا در صورت امکان انجام این طرح به تمامی استان‌های کشور تعمیم یابد.

وی با اشاره به انجام طرح در 12 استان کشور افزود: این طرح از ابتدای سال آبی 94-93 آغاز خواهد شد و وزیر نیرو تاکید جدی بر باروری ابرها در محدوده استان تهران دارد.

میدانی درباره تامین اعتبار مورنیاز این طرح گفت: در سال گذشته افزون‌ بر اعتبار مصوب باروری ابرها، 100 میلیارد ریال اعتبار مازاد به این امر تخصیص یافت و همین امر موجب شد زیرساخت‌های لازم به‌ خوبی تامین شود.

این مقام مسئول در وزارت نیرو بر انجام مطالعات امکان‌ سنجی، پیش از اجرای طرح باروری ابرها در هر منطقه تاکید کرد

نميدونم اين چه سياستيه كه هميشه مشهد بايد آخر باشه؟
توي بحث بودجه شهرداريها ، ميگن مشهد درآمد داره بهش بودجه نميدن،
توي بحث بنزين يورو4 به كرج و تهران اراک!!! دادن مشهد هنوز خبري نيست.
توي بحث بارورسازي ابرها توي 12 شهر اجرا ميشه ، هنوز توي مشهد فاز مطالعاتيشم انجام نشده!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:

samann

کاربر ويژه
خدا رو شكر وضعيت نوسان اطلس شمالي رو به بهبوده و داره از اين وضعيت منفي مسخرش فاصله ميگيره.
اما نوسان قطبي پيش بيني شده كه به فاز منفي قوي بره كه اونم دورش كوتاهه و مجدد مثبت ميشه. به هرحال يك پيك دمايي در وسط هفته رخ خواهد داد كه دما رو تا 35 در روز سه شنبه بالا ميبره اما مجددا در اواخر هفته با ورود سامانه پرفشار يك نزول نسبتا شديد دما در روز جمعه رخ خواهد داد كه ديگه شب جمعه در شمال شرق به نظر هوا خنك نيست بلكه سرده!!!!!!!!!!!!!!!! و خيلي جالبه كه اين صعود و نزول دما منطبق شده بر صعود و نزول نمودار نوسان قطبي.

samann

کاربر ويژه
پس از مطرح شدن وعده توزیع بنزین و نفتگاز یورو ۴ در ۸ شهر کشور تا پایان سال، شاید جالب باشد بدانیم هم اکنون در کدام شهرها بنزین یورو توزیع می شود و در طول سال، چه شهرهایی به آن افزوده می شوند؟
به گزارش نکونیوز، بعد از ظهر دیروز (دوشنبه) در جلسه معارفه سید ناصر سجادی مدیرعامل جدید شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی که پس از بازنشستگی مهندس کشکولی جایگزین او شده است، عباس کاظمی معاون وزیر نفت و مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران از تحقق وعده توزیع بنزین یورو ۴ در ۸ شهر کشور تا پایان سال جاری خبر داد.
از اواخر سال گذشته با تولید روزانه ۱۲ میلیون لیتر بنزین یورو ۴ در پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند، تقریبا تمام بنزین عرضه شده در شهرهای تهران، کرج و اراک به عنوان سه کلان شهر کشور که با مشکل آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کنند دارای استاندارد یورو ۴ است. همچنین هم اکنون روزانه بین ۷۰۰ هزار تا یک میلیون لیتر بنزین یورو ۴ در پالایشگاه تبریز تولید و در همان شهر عرضه می شود. به همین دلیل تاکنون ۴ کلان شهر کشور از بنزین یورو ۴ استفاده می کنند. اما تا پایان سال ۴ شهر دیگر به این تعداد اضافه می شوند. اولین شهر، اصفهان خواهد بود که پس از اجرای طرح بهینه سازی پالایشگاه اصفهان، بنزین دارای استاندارد یورو ۴ تولیدی در این پالایشگاه از اواسط شهریور ماه در این شهر توزیع خواهد شد تا تعداد شهرهایی که در آن بنزین یورو ۴ توزیع می شود به ۵ شهر برسد. قرار بود از آذرماه سال جاری با پایان عملیات بهینه سازی در پالایشگاه آبادان، بنزین تولیدی در این پالایشگاه قدیمی نیز به یورو ۴ ارتقا یافته و در شهرهای آبادان و اهواز توزیع شود. آخرین خبرها حکایت از آن دارد که تولید بنزین یورو ۴ در پالایشگاه آبادان شاید زودتر از موعد مقرر و احتمالا آبان ماه آغاز شود و علاوه بر آن بخشی از بنزین تولیدی در این پالایشگاه، شاید بنزین مصرفی شهر شیراز را هم تامین کند. شهر مشهد، هدف بعدی برای عرضه بنزین دارای استاندارد یورو ۴ است اما ببه نظر می رسد بنزین عرضه شده در این شهر باید از بنزین وارداتی دارای استاندارد یورو ۴ تامین شود چرا که هیچ پالایشگاهی در یمه شمالی کشور نیست که بتواند به نیاز این کلان شهر هم پاسخ دهد.

AFSORDE

کاربر ويژه
با سلام....... :گل:

خوشبختانه امروز سرانجام تونستم با استفاده از نرم افزار iCare Data Recovery Software enterprise حدود 90 درصد عکس هایی که روی حافظه دوربین بود رو برگردونم. هر چند که فیلم های ریکاوری شده در اجرا مشکل دارن ولی خوشبختانه در یکی دو ماه اخیر چندان فیلم به خصوص و مهمی نگرفته بودم... فقط 6-7 بود که بیشترش چندان اهمیتی هم نداشتن. :18:

به این طریق که اول دوربین رو با کابل به سیستم متصل کردم و حافظه رو Format کردم، حافظه بکار افتاد و توسط سیستم و دوربین شناسایی شد، چون نرم افزارهای ریکاوری دروایور دوربین رو زمانی که از طریق کابل به سیستم متصبل بود نمیشناختن، یک رم ریدر خریدم و حافظه دوربینو بهش زدم، از اونجایی که شنیده بودم و تا حدودی مطلع شده بودم که خطر فرمت کردن به مراتب کمتر از حذف فیزیکی اطلاعات از روی هارد دیسک یا مموری و... هست و همچنین نتیجه ریکاور کردن فرمت موفقیت آمیزتر از ریکاور کردن اطلاعات حذف شده است، روی گزینه ی format recovery نرم افزار کلیک کردم و پس از مدت زمان نسبتا طولانی و انتظار، بالاخره هر طوری بود اطلاعات (تصاویر) حذف شده رو تونستم که ریکاوری کنم.... فقط باید فضای زیادی برای ریکاور کردن اطلاعات وجود میداشت، که به هر شکلی بود یه کاریش کردم! :نیش:
خوبی که ریکاور کردن فرمت داره این بود که فقط اطلاعاتی که قبل از عمل فرمت روی حافظه وجوذ داشتن بازگردانده میشن (که برا من از روز اول ماه آوت بود تا 9 سپتامبر)، و بر خلاف گزینه ی ریکاوری داده ها، نرم افزار نمیره دنبال بازیابی فایل هایی که از زمان خرید دوربین روی حافظه بودن. :65:

بخشی از این داستان رو هم نوشتم که خاطره امروز زنده بمونه برام! :خنده1: ... شرمنده

به هر حال امیدوارم که دیگه چنین مشکلاتی بوجود نیاد.... و منم سعی خواهم کرد حافظه رو در بازه های زمانی کوتاه تری خالی کنم. :کسل:

در ضمن دوستان از این رم ریدر های edison که شبیه کتاب هستن و کابلشون بصورت جداگانه و کابل usb هست یه موقع نخرید چون هم گرونه هم به درد نخور. :94: راستش من وقتی دوربینم رو با کابلش یه سیستم میزدم، خب سیستم حافظه رو نمیشناخت، ولی وقتی حافظه رو با یکی از همین رم ریدرها به سیستم زدم، سیستم حافظه رو شناخت و برام آوردش، که راحت میتونستم اطلاعاتم رو به سیستم انتقال بدم، ولی این رم ریدر با قطع و وصل شدن های مکررش باعث شد که سیستم هم به حافظه ایراد بگیره و بگه باید فرمت بشه و خلاصه ما رو توی این دردسرها انداخت. آخر سر رفتم یکی از اینا گرفتم که خیلی هم خوب کار کرد و ریکاوری کردم

:گل:

آخرین ویرایش:
باسلام آقا امیر محسن النینوی مودوکی در چه رنجی از اعد اد به وقوع می پیونده مثلا بین صفر تا نیم هست یا چیز دیگری .همچنین به نظر من تحلیل شما از وضعیت پیشرو سال آبی آینده که شما ارائه نمودیدبه احتمال زیاد به وقوع خواهد پیوست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا