درود بر دوستان.....:بله: :گل:
آقای Amir Mohsen گرامی،،،، قصد داشتم براتون پیام ارسال کنم که دسترسی به بخش پیام خصوصی و پیج کاربریتون برام فراهم نبود. به هر حال شرمنده شما و دیگر دوستان :خجالت2:
در مورد مشکلی که سال گذشته برای حافظه دوربین شما بوجود اومد سوالاتی داشتم که ممنون میشم یک توضیح کوتاه در اینباره بفرمایید:112:..... ، چون شما این طور که گفتید موفق شدید اطلاعات از دست رفتتون رو به خوبی بازگردونید.
راستش بنده هم مدتیه یک چنین مشکلی برام پیش اومده و مموری دوربینم که پر از عکس و فیلم بود، از اول ماه آگوست تا الان، با مشکلاتی مواجه شده که گویا باید فرمت بشه متاسفانه.:103:... در طول این مدت هم عکس های زیادی گرفته بودم از شهرستان ها و مناطق مختلف اطراف، روز تولدم و.....و....و... :دل شکسته:
اگه اشتباه نکنم شما اول حافظه دستگاه رو فرمت کردین، و بعد از چند روز که به مشهد برگشتید اطلاعات از دست رفته ی اون رو ریکاوری کردین، با توجه به اینکه عرض کرده بودین دوربین رو با کابل به سیستم متصل نمیکنید بلکه حافظه اون رو جدا و به سیستم وصل میکنید، میخواستم بپرسم که فرمتی که شما انجام دادین به همین طریق و با اتصال مستقیم مموری به سیستم و از طریق گزینه Format سیستم بوده، یا اینکه فرمت رو از تو خود دستگاه انجام دادین؟
در طول مدتی که حافظه رو فرمت کرده بودین، (تا قبل از اینکه اطلاعاتتون رو برگردونید،) از دوربینتون هیچ استفاده ای نکردین و بعد از فرمت حافظه دوربین رو کاملا گذاشتید که خالی بمونه درسته؟
و اینکه آیا یادتون میاد برای بازگرداندن اطلاعات از چه نرم افزای استفاده شد؟ :گل: (چون نرم افزاهای زیادی در این زمینه وجود دارن که بنده هم متاسفانه آشنایی چندانی با اون ها ندارم، و راستش سابقه ی چندان موفقی هم در کار با این چنین نرم افزارهایی نداشتم :103
و سوال آخر که شاید به نظر یه کم احمقانه بیاد! ، در مورد کارکرد نرم افزار، میخواستم بپرسم که آیا نحوه ی ریکاور کردن اطلاعات به صورت منظم انجام میشد (یعنی مثلا تصاویری که اواخر گرفته شده بود در اولیت قرار داشتن برای بازگردانی؟)؟؟؟ یا اینکه ریکاور کردن بصورت نامنظم انجام میشد و تصاویر با تاریخ های مختلف و بدون هیچ قانون و قاعده ای بازگردونده میشدن؟ یا شاید این طور بشه این سوالو مطرح کرد که برای دستیابی به اطلاعاتی که اخیرا اون ها رو از دست داده بودین، کل عمل ریکاوری نرم افزار تا آخر انجام شد و کل اطلاعاتی که از روز اولی که از دوربین استفاده کردین ریکاور شد؟ یا اینکه خیر>؟
........
............... خیلی ممنون :104::گل:
من همیشه سعی میکنم در جایی غیر از انجمن های تخصصی، و بخش مربوطه اون موضوع، سوالاتم رو به این شکل بیان نکنم، و زیاد وارد جزئیات نشم، ولی به هر حال این مساله مهمی بود و اینم میدونم که یک چنین مشکلی ممکنه همیشه هم اون نتایج دلخواه ما رو نداشته باشه، شاید بهتر بود فقط نام نرم افزار مربوطه رو درخواست میکردم، ولی .... واقعا شرمنده ..... :5:
هر کدوم از دوستان هم که تجربه در این باره دارن ممنون میشن کمک کنن :atish:
سلام دوست خوبم
عرض کنم خدمت تون که حقیقتا خاطرم نیست که از چه نرم افزاری استفاده کردم ولی بهرحال با کمک اون نرم افزار بخشی از عکسها رو موفق شدم برگردونم وبعضی از عکسها هم متاسفانه کاملا damage شد.
اگه رم در داخل دوربین فورمت بشه امکان اینکه بشه دوباره ازش استفاده کرد خیلی بیشتره.
در خصوص عکسهایی که با کلی زحمت و خاطره اونها رو میگیرید توصیه میکنم به روز نسبت به انتقالش به فضایی امن و مناسب اقدام کنید تا دیگه هیچ وقت با این مشکل مواجه نشید.
در پایان عذرخواهی میکنم که خیلی تیتر وار و خلاصه پاسخ دادم ولی توجه شما دوست عزیزم رو به لینک های زیر جلب میکنم که بنظر میرسه اطلاعات مناسبی داشته باشه:
بازیابی تصاویر از حافظه های همراه مختلف دوربین های دیجیتال با CardRecovery 6.10 Build 1201
بازیابی تصاویر از حافظه های همراه مختلف دوربین های دیجیتال با CardRecovery 6.10 Build 1201 • دانلود رایگان
این نرم افزار قادر است تا عکس های پاک شده از دوربین های دیجیتالی زیر را بازیابی کند:
Nikon, Canon, Kodak, FujiFilm, Casio, Olympus, Sony, SamSung, Panasonic, Fuji, Konica-Minolta, HP, Agfa, NEC, Imation, Sanyo, Epson, IBM, Goldstar, LG, SHARP, Lexar, Mitsubishi, Kyocera, JVC, Leica, Phillips, Toshiba, SanDisk, Chinon, Ricoh, Hitachi, Pentax, Kinon, Verbatim, Vivitar, Yashica, Argus, Lumix, Polaroid, Sigma and almost.
برخی از امکانات این نرم افزار:
- برگرداندن آسان عکسهایی که به صورت اشتباه از دوربین های دیجیتالی حذف شده اند.
- امکان بازیابی فیلم و کلیپ از دوربین های پیشرفته دیجیتالی.
- نشان دادن تاریخ و زمان گرفتن عکس های بازیابی شده.
- امکان بازیابی صدا از دوربین های پیشرفته دیجیتالی.
- پشتیبانی از انواع دوربین های دیجیتالی.
- امکان نشان دادن عکسهای بازیابی شده در محیط نرم افزار.
- امکان توقف موقت و یا توقف کامل در هنگام بازیابی.
- امکان تغییر مسیر ذخیره سازی عکسهای بازیابی شده.
- امکان حذف عکسهای بازیابی شده در محیط نرم افزار.
- داشتن محیط زیبا و کاربرپسند.
- سازگار با ويندوز هاي مختلف.
- داشتن حجم کم.
- کاربرد آسان.
--------------------------
برای شما دوست گرامی آرزوی موفقیت دارم.
دانلود Lazesoft Recovery Suite Unlimited Edition 3.5.1 - مجموعه ابزارهای بازیابی ویندوز ، اطلاعات و پسوردها
راستی اینرو هم بگم که رم دوربینم که خراب شد امکان گرفتن عکس دیگه وجود نداشته و اگه بعد از فورمت کردن عکس بگیرید احتمال اینکه بتونید عکسهای قبلی رو ریکاوری کنید به شدت کاهش پیدا میکنه و یا حتی شاید غیر ممکن بشه
در خصوص عکسهایی که با کلی زحمت و خاطره اونها رو میگیرید توصیه میکنم به روز نسبت به انتقالش به فضایی امن و مناسب اقدام کنید تا دیگه هیچ وقت با این مشکل مواجه نشید.
جزئیات اجرای باروری ابرها در 12 استان/ تحریک ابرهای بارانزا در محدوده تهران
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا گفت: اجرای طرح باروری ابرها در 12 استان کشور از ابتدای مهرماه امسال در دستور کار قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار مهر، رحیم میدانی با بیان اینکه طرح باروری ابرها به صورت جدی در برنامههای وزارت نیرو قرار گرفته است، گفت: تمامی تجهیزات و بسترهای لازم برای انجام طرح پیشبینی و هواپیماها هم تجهیز شدهاند و این کار از دو روش ژنراتورهای زمینی و عملیات هوایی انجام خواهد شد.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا اظهارداشت: طی نشستهایی که با سازمان هواشناسی کشور داشتهایم، این سازمان متعهد شد طی 8 ماه این مطالعات تمام شود تا در صورت امکان انجام این طرح به تمامی استانهای کشور تعمیم یابد.
وی با اشاره به انجام طرح در 12 استان کشور افزود: این طرح از ابتدای سال آبی 94-93 آغاز خواهد شد و وزیر نیرو تاکید جدی بر باروری ابرها در محدوده استان تهران دارد.
میدانی درباره تامین اعتبار مورنیاز این طرح گفت: در سال گذشته افزون بر اعتبار مصوب باروری ابرها، 100 میلیارد ریال اعتبار مازاد به این امر تخصیص یافت و همین امر موجب شد زیرساختهای لازم به خوبی تامین شود.
این مقام مسئول در وزارت نیرو بر انجام مطالعات امکان سنجی، پیش از اجرای طرح باروری ابرها در هر منطقه تاکید کرد