درود هادی عزیز
خیلی ممنون از محبت شما
حقیقت مطلب و اصرار بنده در خصوص اظهار نظرهایی بود که توسط برخی از خبرگزاریهای رسمی کشور و با کپی برداری صرف از اخبار مرتبط با تاثیرات النینو که منجر به افزایش دما در استرالیا میشه بود که این موضوع رو به کشور ما هم تعمیم داده بودند. خودت خوب میدونی که من هم عادت کردم هیچ چیزی رو همینطوری قبول نکنم و از اونجاییکه ما هیچ مدل رسمی و تایید شده ای از سوی سازمان هواشناسی و پژوهشکده اقلیم شناسی نداریم بهترین مرجع سامانه noaa هست و هر کسی میتونه بره در اونجا سالهای وقوع النینو و تاثیراتش بر آنومالی دما رو بصورت time series شبیه سازی یا آنالوگ سازی کنه و نتیجه هم مشخص هست که در همین انجمن نقشه هاش رو گذاشتم!
ما در هواشناسی ماههای April-May-Jun رو بعنوان فصل بهار می شناسیم و ماههای جولای -آگوست و سپتامبر رو فصل تابستان میدونم بهر حال هنوز خیلی زوده که بخوایم اظهار نظر قطعی کنیم که بگیم آقا من درست گفتم تابستون ؛ وحشتناگ گرمتر از نرمال بود و یا دلچسب و خنک تر از نرمال ولی تا امروز که تقریبا در حال سپری کردن پنجمین روز از اولین ماه تابستان هستیم دمای هوا خنک تر از نرمال هست و از همین باید لذت کامل رو ببریم. انشاء الله در پایان این فصل میتونیم مرد و مردونه واسه خودمون در صورتیکه النینو تا اون موقع امتداد پیدا کنه یک مدل قطعی علمی و تجربی از تاثیرات النینو بر روند آنومالی دمای هوای کشور در سطح زمین بدست بیاریم و تعصب و لجاجتی هم در این ارتباط با هیچ احدی نداریم.
گرمتر بود باکی نیست اعلام میکنیم و اگه نرمال و یا خنکتر از نرمال که چه بهتر