• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی تابستان 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام به همه دوستان عزیز

انشاءالله که نماز روزهاتون قبول باشه

خدا رو شکر این دو 3 روزه هوا کمی خنکتر شده...

این عکس و لحظاتی قبل از افطار دیشب گرفتم (ساعت 20 روز 13 تیرماه93)
تقدیم دوستان

11.jpg

AFSORDE

کاربر ويژه
امشب بارش خفیفی اینجا داشتیم که به هوا بو و رطوبت خاصی بخشید. شاید TR شایدم 0.1، ولی به هر حال احتمال اینکه روستا تنها ایستگاه استان باشه که از تابستان بهره بارش برده باشه هست. :18:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دما تا حالا در تابستان نرمال بوده و شاید هم کمتر از نرمال البته در بیشتر مناطق کشور و پیش بینی های بلند مدت هم بر کمتر از نرمال بودن دما اصرار داره و درود بر استاد امیر محسن عزیز که به کرات این شرایط را مدت هاست پیش بینی کرده بود:احترام::احترام::احترام::احترام::احترام:
درود هادی عزیز
خیلی ممنون از محبت شما
حقیقت مطلب و اصرار بنده در خصوص اظهار نظرهایی بود که توسط برخی از خبرگزاریهای رسمی کشور و با کپی برداری صرف از اخبار مرتبط با تاثیرات النینو که منجر به افزایش دما در استرالیا میشه بود که این موضوع رو به کشور ما هم تعمیم داده بودند. خودت خوب میدونی که من هم عادت کردم هیچ چیزی رو همینطوری قبول نکنم و از اونجاییکه ما هیچ مدل رسمی و تایید شده ای از سوی سازمان هواشناسی و پژوهشکده اقلیم شناسی نداریم بهترین مرجع سامانه noaa هست و هر کسی میتونه بره در اونجا سالهای وقوع النینو و تاثیراتش بر آنومالی دما رو بصورت time series شبیه سازی یا آنالوگ سازی کنه و نتیجه هم مشخص هست که در همین انجمن نقشه هاش رو گذاشتم!
ما در هواشناسی ماههای April-May-Jun رو بعنوان فصل بهار می شناسیم و ماههای جولای -آگوست و سپتامبر رو فصل تابستان میدونم بهر حال هنوز خیلی زوده که بخوایم اظهار نظر قطعی کنیم که بگیم آقا من درست گفتم تابستون ؛ وحشتناگ گرمتر از نرمال بود و یا دلچسب و خنک تر از نرمال ولی تا امروز که تقریبا در حال سپری کردن پنجمین روز از اولین ماه تابستان هستیم دمای هوا خنک تر از نرمال هست و از همین باید لذت کامل رو ببریم. انشاء الله در پایان این فصل میتونیم مرد و مردونه واسه خودمون در صورتیکه النینو تا اون موقع امتداد پیدا کنه یک مدل قطعی علمی و تجربی از تاثیرات النینو بر روند آنومالی دمای هوای کشور در سطح زمین بدست بیاریم و تعصب و لجاجتی هم در این ارتباط با هیچ احدی نداریم.
گرمتر بود باکی نیست اعلام میکنیم و اگه نرمال و یا خنکتر از نرمال که چه بهتر

آخرین ویرایش:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درود هادی عزیز
خیلی ممنون از محبت شما
حقیقت مطلب و اصرار بنده در خصوص اظهار نظرهایی بود که توسط برخی از خبرگزاریهای رسمی کشور و با کپی برداری صرف از اخبار مرتبط با تاثیرات النینو که منجر به افزایش دما در استرالیا میشه بود که این موضوع رو به کشور ما هم تعمیم داده بودند. خودت خوب میدونی که من هم عادت کردم هیچ چیزی رو همینطوری قبول نکنم و از اونجاییکه ما هیچ مدل رسمی و تایید شده ای از سوی سازمان هواشناسی و پژوهشکده اقلیم شناسی نداریم بهترین مرجع سامانه noaa هست و هر کسی میتونه بره در اونجا سالهای وقوع النینو و تاثیراتش بر آنومالی دما رو بصورت time series شبیه سازی یا آنالوگ سازی کنه و نتیجه هم مشخص هست که در همین انجمن نقشه هاش رو گذاشتم!
ما در هواشناسی ماههای April-May-Jun رو بعنوان فصل بهار می شناسیم و ماههای جولای -آگوست و سپتامبر رو فصل تابستان میدونم بهر حال هنوز خیلی زوده که بخوایم اظهار نظر قطعی کنیم که بگیم آقا من درست گفتم تابستون ؛ وحشتناگ گرمتر از نرمال بود و یا دلچسب و خنک تر از نرمال ولی تا امروز که تقریبا در حال سپری کردن پنجمین روز از اولین ماه تابستان هستیم دمای هوا خنک تر از نرمال هست و از همین باید لذت کامل رو ببریم. انشاء الله در پایان این فصل میتونیم مرد و مردونه واسه خودمون در صورتیکه النینو تا اون موقع امتداد پیدا کنه یک مدل قطعی علمی و تجربی از تاثیرات النینو بر روند آنومالی دمای هوای کشور در سطح زمین بدست بیاریم و تعصب و لجاجتی هم در این ارتباط با هیچ احدی نداریم.
گرمتر بود باکی نیست اعلام میکنیم و اگه نرمال و یا خنکتر از نرمال که چه بهتر

درود بر شما
بله شما کاملن درست میفرمایید و من هم واقعن از کمتر از نرمال بودن دمای این روزها و روزهای بعد دارم لذت میبرم و مهم هم همین هست!
البته خیلی خوبه که بلد باشیم چطور و از چه نقشه هایی استفاده کنیم :خنده1:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
shahab127.gif

DR WHO

کاربر ويژه
درود

بامداد به هنگام ٤:٥٠ شهر اصفهان شاهد نزول رحمت الهى بود .

هرچه پوشش برف قطب شمال طى تابستان بيشتر زمستان ايران سخت تر

امسال به نظر مى آيد پوشش برف قطب بيشتر شده

درضمن جنب الحاره اى نيز تا كنون عقب تر و پرفشار سيبرى قوى تر بوده است .

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

مطابق با نقشه های آنومالی دمای هوا در سطح زمین در دوره زمانی سال های 2005 الی 2013 ما شاهد وقوع تکرار دماهای خنک تر از نرمال برای ماه آگوست بوده ایم که تعداد فراوانی این سالها در حدود 6 سال بوده است.

سالهای وقوع دمای خنک تر از نرمال در ماه آگوست:

1- آگوست 2013
2-آگوست 2011
3-آگوست 2009
4-آگوست 2008 ( آنومالی مثبت دما در نیمه شمالی و منفی دما در نیمه جنوبی)
5-آگوست 2007 ( آنومالی منفی دما در نیمه غرب سایر نقاط تقریبا نرمال و شمال شرق 0.5 گرمتر از نرمال)
6-آگوست 2005

rahsazan

کاربر ويژه
پیش بینی وضعیت جوی وپیش آگاهی کیفیت هوای شهرستان مشهد
تاریخ: 14/04/1393
روز
تاریخ
پیش بینی وضع هوا
سمت وسرعت باد
پیش بینی کیفیت هوا
شنبه
14/04/93
صاف تا کمی ابری در بعضی ساعات گاهی وزش باد همراه با گردو غبار
شمال تا شمال شرقی با سرعت8-4 متر بر ثانیه
سالم
یکشنبه
15/04/93
صاف تا کمی ابری در بعضی ساعات وزش باد نسبتا شدید همراه با گردو غبار
شمالی تا شمال شرقی با سرعت10-4 متر بر ثانیه
سالم
دوشنبه
16/04/93
صاف تا کمی ابری در بعضی ساعات گاهی وزش باد همراه با گردو غبار
شمالی تا شمال شرقی با سرعت4-7متر بر ثانیه
سالم
پیش بین مسئول رییس اداره پیش بینی
فریدون سنگچولی یحیی قاینی پور

DR WHO

کاربر ويژه
مثبت شدن PDO پس از سالها خيلى خوبه و به نفع عملكرد ال نينو ست ولى IOD هنوز اونى نشده كه بايد بشه ( بايد مثبت بشه )

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 14/04/93
مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
نقشه های پیش یابی و مدل های هواشناسی بیانگر نفوذ تدریجی سامانه پرارتفاع تراز میانی جو بر روی شمال و شمال شرق کشور می باشد . که پیامد آن برای استان خراسان رضوی افزایش تدریجی دما تا اواخر هفته جاری و پدیده مهم دیگر در چند روز آینده وزش باد می باشد که در برخی نقاط خصوصا در نواحی شرقی و جنوبی شدید و همراه با گرد و خاک و کاهش دید در این مناطق خواهد بود. بر این اساس:
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
شنبه 14/04/1393 ( از ساعت 00 تا 24 )
یکشنبه 15/04/1393 ( از ساعت 00 تا 24 )
دوشنبه 16/04/1393 ( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری در برخی نقاط گاهی وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا قسمتی ابری در برخی نقاط گاهی وزش باد همراه با گردو غبارصاف تا قسمتی ابری در برخی نقاط گاهی وزش باد همراه با گردو غبار
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری در برخی نقاط گاهی وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا قسمتی ابری در برخی نقاط گاهی وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا قسمتی ابری در برخی نقاط گاهی وزش باد همراه با گردو غبار
نواحی جنوبی
صاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا کمی ابری در برخی نقاط گاهی وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاکصاف تا کمی ابری در برخی نقاط وزش باد نسبتا شدید و گرد و خاک
شهرستانمشهد
صاف تا کمی ابری در بعضی ساعات گاهی وزش باد همراه با گردو غبارصاف تا کمی ابری در بعضی ساعات وزش باد نسبتا شدید همراه با گردو غبارصاف تا کمی ابری در بعضی ساعات گاهی وزش باد همراه با گردو غبار
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
19
34
19
35
20
36

گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته :در 24 ساعت گذشته قوچان با حداقل دمای 10+ درجه سانتیگراد خنکترین و سرخس با حداکثر دمای 37 درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد 19و 33 درجه سانتیگراد بوده است . طی 24 ساعت گذشته بارندگی ازایستگاههای هواشناسی استان گزارش نشده وبیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه هواشناسی خواف با سرعت 50 کیلومتر بر ساعت گزارش شده است. پیش بین مسئول : فریدون سنگچولی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انومالی دمای سطح زمین در ماه ژوئن 2014

81872449009093729038.png

آنومالی دمای هوا در سطح زمین روزهای اول و دوم جولای:

11883169310128853708.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا