• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی تابستان 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان
فرصت نکردم تمام پستهای چند روز اخیر رو بخونم، ازهمه تشکر
جمعه بارش در زشک شدید بوده و نیشابور هم رگبار داشته

Hoom20

New member
با سلام چند هفته اس که شبها بر اثر رطوبت اینجا بوی شمال میده که قبلا زیاد اینطور نبود

AFSORDE

کاربر ويژه
ssta.nino3.4.fcst.1jun2014.gif

ssta.nino3.4.fcst.2-yr.1jun2014.gif

ssta.ninomdk.fcst.1jun2014.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزیز

در زمستان سالهای نه چندان دور 1998 و 1983 که بنظر هر دو سال تحت تاثیر پدیده اقیانوسی النینو بوده منطقه ما دمای کمتر از نرمال رو تجربه:

پیوست این پست نقشه های آنومالی دمای سطح زمین در ماههای ژانویه و فوریه 1998 و 1983 هست:

ncep_cfsr_t2m_anom_011998.pngncep_cfsr_t2m_anom_021998.pngncep_cfsr_t2m_anom_011983.pngncep_cfsr_t2m_anom_021983.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ماه مارچ در دو سال مذکور هم دمای هوا به شدت زیر نرمال بوده خصوصا ماه مارچ سال 1983

ncep_cfsr_t2m_anom_031983.png

ncep_cfsr_t2m_anom_031998.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در پاییز سال 1997 وضعیت دمایی اینطوری بود:

اکتبر گرمتر از نرمال خصوصا شمال شرق

نوامبر سردتر از نرمال در غالب نقاط کشور

دسامبر : جنوب غرب تا 2 درجه سردتر از نرمال و مرکز و شمال شرق تا 2 درجه گرمتر از نرمال

--------------------

اکتبر 1982 :

کل کشور خصوصا نوار شمالی سردتر از نرمال- جنوب شرق نزدیک به نرمال

نوامبر و دسامبر واقعا دیدنی و زیباست:

ncep_cfsr_t2m_anom_111982.pngncep_cfsr_t2m_anom_121982.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با استناد به نقشه های بالا میشه تقریبا با ضریب اطمینان به نسبت بالایی بگیم که [HIGHLIGHT]النینو متوسط هم از لحاظ بارش برای منطقه ما مطلوب هست و هم 100 البته دما .[/HIGHLIGHT]

[HIGHLIGHT]آرزوی من این هست که ما امسال شاهد شکل گیری النینو متوسط ( 1982-1983)[/HIGHLIGHT] باشیم تا قوی و یا چیزی شبیه سوپر النینو سال 1997-98 میلادی

DR WHO

کاربر ويژه
من از اول هم به پاييزى ١٣٨٥ يى اعتقادم داشتم :سوت:

درود دوستان

طى روزهاى آينده شاهد تقويت كم فشار حرارتى در منطقه و بدنبال آن گرماى شديد ( هواى بسيار داغ ) در كشور خواهيم بود ( هوا در بيشتر نقاط كشور گرمتر از نرمال خواهد شد )

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ncep_cfsr_t2m_anom_072011.pngncep_cfsr_europe_t2m_anom.png

ماه جولای 2014 در بازه زمانی این 14 روز اخیر بی شباهت به سال جولای 2011 هم نبوده!

اینهم 9 روز گذشته از دید کل دنیا:

1.png

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این سه مقطع نمودار خطی تغییرات دمایی تا زمان حال حاضر هم ر نوع خودش خیلی جالبه:

cfsr_t2m_2012.pngcfsr_t2m_2013.pngcfsr_t2m_recent.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی جالبه ما در طی فصول پاییز و زمستون رژیم بارش مون شدیدا متاثر از نفوذ همزمان کم فشار های بریده ایسلندی و یا ورود جریانات اصلی استورم تراک به مدیترانه و تزریق رطوبت از طریق ترافهای معکوس دریای سرخ هست و در فصل تابستان هم نفوذ تراف های معکوس و مورب از سمت اقیانوس هند به سمت زاگرس و شمال غرب که با جریانات تا حدودی مرطوب جت سومالی هم همراهی میشه و همچنین بصورت همزمان ریزش هوای خنک از سمت شمال شرق سبب ساز ابرناکی و بارش در اون بخش از کشور میشه!!!!!!!!

میشه گفت بنوعی ما هم یک مونسون محلی و خفیف تابستانی در فصل تابستان داریم.

indian.jpg

آخرین ویرایش:

DR WHO

کاربر ويژه
بهترين برف ها را شهر اصفهان از سيستم هاى سودانى داشته در زمستان

image.jpg

به نظر مياد شاخه ازور پرفشار جنب الحاره اى قوي تر از شاخه عربستان اش امسال !!!

image.jpg

golil

کاربر ويژه
بارندگی روز جمعه شیروان کار خودشو کرد و باعث شد که مناطق که حوزه آبدهی سد بارزو هستند بر میزان آب بر مدار آنها افزوده شده وحالا می توانند باغات خود را کامل ابیاری کنند که باعث خوشحاالی باغداران باغ رضوان خدا رو شکر.

golil

کاربر ويژه
امسال من احساس می کنم منطقه ما شباش امسال خنک تر از سالهای قبل است منتها گرمای روز فرقی نداردیا حتی گرمتر بوده است

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امسال من احساس می کنم منطقه ما شباش امسال خنک تر از سالهای قبل است منتها گرمای روز فرقی نداردیا حتی گرمتر بوده است

سلام اکیوریت ودر وضعیت دمایی مطلوب و مطبوعی رو برای مشهد تا 45 روز اینده ترسیم کرده.

هواشناسی کانادا هم گلی به جمالش هست البته:

cmc_t2x_anom5_mideast_7.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

سلام اکیوریت ودر وضعیت دمایی مطلوب و مطبوعی رو برای مشهد تا 45 روز اینده ترسیم کرده.

هواشناسی کانادا هم گلی به جمالش هست البته:

مشاهده پیوست 57339

در واقع میشه نقشه آنومالی دمای سطح زمین هواشناسی کانادا رو اینطوری تفسیر کرد:

eufhyz667q9sxyeilywe.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا