سلام دوستان و صبح بخیر
به تدریج داره روند الگوی جوی ماههای پیشرو بسته میشه ولی هنوز باید صبر کنیم و ببینیم باز هم این روند امتداد پیدا میکنه یا خیر!!!!!!
درود
زياد متوجه نشدم ولى اينطور كه دستگيرم شد پاييزى شبيه پاييز ١٣٨٥ خواهيم داشت بارش بيشتر و دما كمتر از نرمال در يه كلام پاييزى زمستانى
و
زمستانى گرم خواهيم داشت متاسفانه
درست متوجه شدم ؟
يعنى الگوى كلى امسال داره تثبيت ميشه ؟ اين الگو شبيه الگو كدام سال هست و اينكه به نفع بارش كشوره ؟ ال نينو را هم ما نفهميديم بالاخره ضعيف ميشه يا قوى؟
دوستان عزیز سلام
در این پست مقایسه الگوی جوی ساعت 06:00 یو تی سی امروز رو در مقایسه با سال گذشته همین موقع میذاریم یعنی 15 جولای 2013 !!!
از دوستان عزیزی که حضور دارند در خواست میکنم در تفسیر تفاوتهای این دو نقشه واقعی هر اون چیزیکه به ذهنشون میرسه در اینجا بیان کنند.
با تشکر ویژه از همراهی دوستان خوبم
15 جولای 2013 ساعت 06:00
15 جولای 2014 ساعت 06:00
فرهاد جان سلاماگه اشتباه گفته ام به من نخندید
وجود جریانات شمالی بر روی دریای خزر که باعث بارندگی در سواحل شمالی و باعث ناپایداری در کشور شده است که در سال 2013 این نیست
وجود امواج پرفشار سیبری در شمال شرق این نقشه که در نقشه 2013 این نیست
جنب حاره در فلات ایران قوی تر شده تا نسبت به سال 2013
فرهاد جان سلام
اختیار دارید قربان چرا بخندیم. خیلی هم استفاده کردیم.
روز اولی که من هم فعالیتم رو در فضای مجازی در خصوص هواشناسی آغاز کردم اطلاعات چندانی از الگوی جو و نقشه ها نداشتم.
چقدر خوب میشه که سایر دوستان هم مشارکت شون بیشتر از قبل بشه
سلام به همگی عصرتون بخیر
ببخشید من ازصحبتهای شما عزیزان اینجور برداشت کردم که امسال زمستان هم ازبارندگی خبری نیست درسته؟؟؟؟:blade:
سلام به همگی عصرتون بخیر
ببخشید من ازصحبتهای شما عزیزان اینجور برداشت کردم که امسال زمستان هم ازبارندگی خبری نیست درسته؟؟؟؟:blade:
اگه اشتباه گفته ام به من نخندید
وجود جریانات شمالی بر روی دریای خزر که باعث بارندگی در سواحل شمالی و باعث ناپایداری در کشور شده است که در سال 2013 این نیست
وجود امواج پرفشار سیبری در شمال شرق این نقشه که در نقشه 2013 این نیست
جنب حاره در فلات ایران قوی تر شده تا نسبت به سال 2013
اگه این نقشه دزست باشه مشهد تماما خشک میشه
درود بر دوستان.
مثل اینکه نقشه ها و چگونگی ثبت نام در سایت ودر بل عمومی شده و همه دیگه دارن استفاده می کنن.
من برای اون کسانی که در چند ماه اخیر بابت تهیه اکانت در این سایت از بنده پول می گرفتن متاستفم.
حالا هر چه قدر که می خواهید به من بگید تا براتون یوزر و پسورد ودر بل بدم.
یوزر زیر رو امشب ساختم و تا 7 روز اینده فرصت استفاده دارید.
به سایت www.weatherbell.com مراجعه کرده و با یوزر و پسورد زیر لاگین شوید.
فقط لطفا رمز را تغییر ندهید.
یوزر: onlinemet
پسورد: 123456