• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی تابستان 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

DR WHO

کاربر ويژه
درود

زياد متوجه نشدم ولى اينطور كه دستگيرم شد پاييزى شبيه پاييز ١٣٨٥ خواهيم داشت بارش بيشتر و دما كمتر از نرمال در يه كلام پاييزى زمستانى

و

زمستانى گرم خواهيم داشت متاسفانه

درست متوجه شدم ؟

DR WHO

کاربر ويژه
سلام دوستان و صبح بخیر

به تدریج داره روند الگوی جوی ماههای پیشرو بسته میشه ولی هنوز باید صبر کنیم و ببینیم باز هم این روند امتداد پیدا میکنه یا خیر!!!!!!

hjc863ujnkste6lhafn.jpg

3quuflxom8fyutvbxh2.jpg

يعنى الگوى كلى امسال داره تثبيت ميشه ؟ اين الگو شبيه الگو كدام سال هست و اينكه به نفع بارش كشوره ؟ ال نينو را هم ما نفهميديم بالاخره ضعيف ميشه يا قوى؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود

زياد متوجه نشدم ولى اينطور كه دستگيرم شد پاييزى شبيه پاييز ١٣٨٥ خواهيم داشت بارش بيشتر و دما كمتر از نرمال در يه كلام پاييزى زمستانى

و

زمستانى گرم خواهيم داشت متاسفانه

درست متوجه شدم ؟

درود

اینهم یک مدلی بود که استنادش این هست که زمستان پیشرو در شباهتهای زیادی با سال گذشته است منتهی با شدت زیادتر سرما و برف برای آمریکا!!!!

مطابق با این مدل پاییز سرد و به نسبت پر بارش ولی به دلیل افزایش نابهنجار ارتفاع در زمستان در شمال دریای کاسپین متاسفانه بارش کمتر از نرمال و دما بیشتر از نرمال خواهد بود !

هنوز خیلی زوده که قطعی بگیم اینطوری میشه چون اینها فقط ایده ها هستند و ما در اینجا در مورد ایده ها صحبت میکنیم و مشخصا گروهی که این تحلیل رو داشتند بر این باور هستند که El Nino is Dead!

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
يعنى الگوى كلى امسال داره تثبيت ميشه ؟ اين الگو شبيه الگو كدام سال هست و اينكه به نفع بارش كشوره ؟ ال نينو را هم ما نفهميديم بالاخره ضعيف ميشه يا قوى؟

هنوز تثبت نشده ولی یک سری سیگنالهایی داره در نقشه ها بروز میکنه.

آخر ماه جولای باید میانگین آنومالی ارتفاع و دما سطح زمین و همچنین جت استریم رو محاسبه کنیم تا بتونیم بگیم شبیه کدوم ساله!

شاید فعلا شبیه 2011 باشه

golil

کاربر ويژه
دوستان عزیز سلام

در این پست مقایسه الگوی جوی ساعت 06:00 یو تی سی امروز رو در مقایسه با سال گذشته همین موقع میذاریم یعنی 15 جولای 2013 !!!

از دوستان عزیزی که حضور دارند در خواست میکنم در تفسیر تفاوتهای این دو نقشه واقعی هر اون چیزیکه به ذهنشون میرسه در اینجا بیان کنند.

با تشکر ویژه از همراهی دوستان خوبم

15 جولای 2013 ساعت 06:00

477b3dky0a85mt3m0y4.jpg

15 جولای 2014 ساعت 06:00

kukojl4lq3atpl1u0ira.jpg

اگه اشتباه گفته ام به من نخندید
وجود جریانات شمالی بر روی دریای خزر که باعث بارندگی در سواحل شمالی و باعث ناپایداری در کشور شده است که در سال 2013 این نیست
وجود امواج پرفشار سیبری در شمال شرق این نقشه که در نقشه 2013 این نیست
جنب حاره در فلات ایران قوی تر شده تا نسبت به سال 2013

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وجود جریانات شمالی بر روی دریای خزر که باعث بارندگی در سواحل شمالی و باعث ناپایداری در کشور شده است که در سال 2013 این نیست
فرهاد جان سلام

اختیار دارید قربان چرا بخندیم. خیلی هم استفاده کردیم.
روز اولی که من هم فعالیتم رو در فضای مجازی در خصوص هواشناسی آغاز کردم اطلاعات چندانی از الگوی جو و نقشه ها نداشتم.
چقدر خوب میشه که سایر دوستان هم مشارکت شون بیشتر از قبل بشه

golil

کاربر ويژه

فرهاد جان سلام

اختیار دارید قربان چرا بخندیم. خیلی هم استفاده کردیم.
روز اولی که من هم فعالیتم رو در فضای مجازی در خصوص هواشناسی آغاز کردم اطلاعات چندانی از الگوی جو و نقشه ها نداشتم.
چقدر خوب میشه که سایر دوستان هم مشارکت شون بیشتر از قبل بشه

آقا امیر خان من همیشه ارادت و احترام خاصی به شما داشته و خواهم داشت
نظر لطف شماست . من قبل از ورود به این انجمن فقط چند ماهی این ورو اون ور سرک می کشیدم و در یکی ار انجمن ها 2 سه ماهی عضو شدم با نام aftab ودر اون انجمن با سایت شما و بعد در نظرات و بعد توسط یکی از دوستان با این انجمن که واقعا نزدیکترین نظرات و درسترین نظرات را در مورد منطقه ما دارند خیلی خوب است

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام به همگی عصرتون بخیر
ببخشید من ازصحبتهای شما عزیزان اینجور برداشت کردم که امسال زمستان هم ازبارندگی خبری نیست درسته؟؟؟؟:blade:

سیبری

کاربر ويژه
سلام به همگی عصرتون بخیر
ببخشید من ازصحبتهای شما عزیزان اینجور برداشت کردم که امسال زمستان هم ازبارندگی خبری نیست درسته؟؟؟؟:blade:

درود بر شما و خوش آمدید

نمیشه از الان با قطعیت گفت زمستون کم برف یا پر برفی داریم

ایشالله برای اصفهان زمستون خوب و پربرفی باشه

abtinT

کاربر ويژه
سلام به همگی عصرتون بخیر

از الان نمیشه گفت ولی پیشبینی شده که امسال النینو داریم که برای اکثر نقاط ایران خوبه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

الان بیرون هستم و باد خنک و بسیار فرح بخشی در حال وزیدنه. جای دوستان عزیز خالی و شکر این هوای مطبوع و دل انگیز

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

اگه این نقشه دزست باشه مشهد تماما خشک میشه

ممنون از شما دو دوست خوبی که در مورد 2 نقشه مورد بحث امروز اظهار نظر کردید.

ایده من در خصوص دو نقشه مقایسه ای به شرح ذیل هست:

1-میانگین کلی ارتفاع در تراز 500 میلی بار امروز در مقایسه با سال گذشته کمتر هست.

2- جت استریم جنب حاره ای در نقشه امروز ضعیف تر از سال گذشته همین موقع هست یعنی اینکه مرکز پر فشار جنب حاره ای در عرض پایین تری از کشور و بر روی خلیج پارس قرار داره.

3- امسال و یا بهتر بگم امروز جت استریم سومالی خیلی ضعیفتر و پایین تر از سال گذشته در همین روز هست!
4- ورتکس قطبی شمال شرق که تقریبا بخش وسیعی از آسیای میانه رو در بر گرفته خیلی قوی تر از نرمال این موقع از سال هست و منجر به رویداد خنکی هوا در بخش اعظمی از کشور شده که هر دو مدل جی اف اس و هواشناسی کانادا هم در این خصوص agreement دارند:

5-آنومالی دمای امروز بعد از ظهر به درجه سانتیگراد

gfs_T2ma_asia_1.png

gem_T2ma_asia_1.png
مطلب آخر اینکه مقادیر و گستردگی وسعت ابهای قابل بارش در پهنه فلات ایران در مقایسه با سال گذشته افزایش چشمگیری پیدا کرده.

همه اینها مطالبی بوده که با یک دید سطحی در نقشه های مقایسه ای امروز با سال گذشته به چشم میخورد.

خیلی خوشحال میشم بازهم اگه دوستان ایده های دیگه ای دارند با جمع در میون بذارند

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

بابت غیبت چندروز اخیرم واقعا معذرت میخوام..وضعیت نتم واقعا افتضاحه..الانم به سختی دارم این پستو میذارم..انشاالله طی روزهای آینده سرعتم خوب میشه و بیشتر در خدمتتون هستم..

مطلب دیگه اینکه بنظر من امسال تا الان تابستونش زیاد گرم نبوده..هرچندبنظرمیرسه هفته ی آینده هفته ی گرم و داغی برای بیشترنقاط کشور خواهد بود..البته امیدوارم وضعیت همانند هفته های قبل تغییر کنه

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود بر دوستان.

مثل اینکه نقشه ها و چگونگی ثبت نام در سایت ودر بل عمومی شده و همه دیگه دارن استفاده می کنن.

من برای اون کسانی که در چند ماه اخیر بابت تهیه اکانت در این سایت از بنده پول می گرفتن متاستفم.

حالا هر چه قدر که می خواهید به من بگید تا براتون یوزر و پسورد ودر بل بدم.

یوزر زیر رو امشب ساختم و تا 7 روز اینده فرصت استفاده دارید.

به سایت www.weatherbell.com مراجعه کرده و با یوزر و پسورد زیر لاگین شوید.

فقط لطفا رمز را تغییر ندهید.

یوزر: onlinemet

پسورد: 123456

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
امیر جان مثل اینکه اینجا تشریف داری.

منم مثل شما انجمن دشتی نمیرم.

چون که قدر نمی دونن.

امیر جان بچه های انجمن زیر هم خیلی دوست دارن شما کنارشون باشی و از مطالب شما استفاده کنن.

http://weather.r98.ir/forum

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان.

مثل اینکه نقشه ها و چگونگی ثبت نام در سایت ودر بل عمومی شده و همه دیگه دارن استفاده می کنن.

من برای اون کسانی که در چند ماه اخیر بابت تهیه اکانت در این سایت از بنده پول می گرفتن متاستفم.

حالا هر چه قدر که می خواهید به من بگید تا براتون یوزر و پسورد ودر بل بدم.

یوزر زیر رو امشب ساختم و تا 7 روز اینده فرصت استفاده دارید.

به سایت www.weatherbell.com مراجعه کرده و با یوزر و پسورد زیر لاگین شوید.

فقط لطفا رمز را تغییر ندهید.

یوزر: onlinemet

پسورد: 123456

سلام شهاب عزیز

خیلی ممنون از اطلاعات مفیدی که در این پست قرار دادید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا