• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad7777

New member
احمد عزیز

سپاس بابت عکسهای زیبا ولی خواهشا حجم عکسها رو کاهش بده بعد آپلود کن چون ظاهرا تصاویری که به اشتراک میذاری بسیار پر حجم هستند و صفحه ما که هنگ میکنه و البته ترافیک اینترنت دوستان هم میسوزه!

چشم امیر محسن عزیز.:گل::گل:

Ahmad7777

New member
امیرمحسن جان من میخواستم واسه شما پیام خصوصی بفرستم ولی متاسفانه پیام هاتون پر بود.

rahsazan

کاربر ويژه
سلام و صبح دوستان بخیر

محمد رضا جان تبریک و شادباش من را هم پذیرا باشید امیدوارم سال هایی بس طولانی زندگی شاد در کنار همسر گرامیتان داشته باشید:احترام:
متشکرم هادی جان، لطف دارین انشالله شماهم زندگی توام با سلامت و شادی رو داشته باشین

rahsazan

کاربر ويژه

کد خبر: ۴۰۴۵۴۹

تاریخ انتشار:
۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۳:۵۵​
-
31 May 2014​

رگبار و تگرگ شدید عصر شنبه مناطق مختلف شهر مشهد را فرا گرفت.

علی رضا خسروی کارشناس مرکز دیده بانی هواشناسی خراسان رضوی در این باره به ایرنا گفت: میزان تگرگ که حوالی ساعت 18:30 امروز در مشهد رخ داد، بیش از هفت میلی متر بود اگرچه شدت آن در مناطق مختلف شهر مشهد متفاوت گزارش شده است.

وی افزود: وزش باد نیز در همین مدت 40 کیلومتر بر ساعت در کلانشهر مشهد بود.

به گفته این کارشناس هواشناسی، طبق پیش بینی ها، فردا(یکشنبه) نیز این بارش ها را در مناطق مختلف استان خراسان رضوی شاهد خواهیم بود.

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
بارش رگباری و تگرگ دیروز در منطقه ما بصورتی بود که افراد عادی رو وحشت زده کرده بود و دعا میکردن که بارش تگرگ تموم بشه
بارش تگرگ از نظر شدت، ابعاد، مدت بارش و همینطور بارش بصورت مورب(باد شدید) در نوع خودش کم نظیر بود و من کمتر این پدیده رو دیده بودم

rahsazan

کاربر ويژه
تمام تصاویر:
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=93446

IMAGE635371727638424081.jpg

IMAGE635371727634064081.jpg

IMAGE635371727623684081.jpg

تمامی تصاویر

آخرین ویرایش:

rahsazan

کاربر ويژه
فرودگاه 7 میلیمتر
قاسم آباد 23 میلیمتر
لائین نو هم سیل آمده است

rahsazan

کاربر ويژه
تصاویر رو دوست عزیزمون نوید در فروم همسایه به اشتراک گذاشتن
تگرگ امروز مشهد

( پیج مشهدی ها )

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
همرفت بسیار قوی در کلات نادر در همین لحظه

y5y3uryt.jpg

aga3e6yz.jpg

5ysy8ujy.jpg

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خدا رو شکر طبق گفته مردم کلات اینجا هم خوب باریده ولی 100 افسوس خیلی دیر بوده. تگرگ هم دیروز اینجا شدید بوده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

babak2006

کاربر ويژه
درود
اقا بببخشید من دیرمتوجه شدم
تبریک ویزه دارم خدمت یکی ازبا اخلاق ترین و بهترین کاربران کل نت جناب محمد رضای عزیز
قربان حیلی خیلی تبریک
ارزوی بهترین ها رو برای شما وهمسرمحترمتون دارم

rahsazan

کاربر ويژه
درود
اقا بببخشید من دیرمتوجه شدم
تبریک ویزه دارم خدمت یکی ازبا اخلاق ترین و بهترین کاربران کل نت جناب محمد رضای عزیز
قربان حیلی خیلی تبریک
ارزوی بهترین ها رو برای شما وهمسرمحترمتون دارم
سلام قربان
سپاسگزارم من رو شرمنده کردین
خوبی از خودتونه
سپاس بیکران:خجالت2:

rahsazan

کاربر ويژه
انشالله امروز هم بارش خوبی داشته باشیم، اونطوری که از ظواهر امر پیداست همرفت خوبی در بینالود و هزار مسجد شکل گرفته و داره روی شهر گسترش پیدا میکنه

rahsazan

کاربر ويژه
اطلاعیه شماره 14پيرو اطلاعيه شماره 13 مورخ 7/3/93
بررسی نقشه‌ها و مدل‌هاي هواشناسي همچنان نشان دهنده ادامه بارش‌های متناوب رگباری توأم با رعد و برق و احتمال بارش تگرگ در سطح استان خراسان رضوي طي امروز و فردا (11, 93/3/10) مي‌باشد، که در این مدت وزش باد نيز در غالب نقاط استان نسبتاً شديد پيش بيني مي‌گردد . بر اين اساس:· پيش بيني مي شود طي اين مدت بيشترين حجم بارش ها در نيمه شمالي استان حادث گردد.· با توجه به ويژگي بارش هاي بهاره كه در فاصله زماني كوتاه و با شدت بالا صورت مي گيرد احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها در سطح استان وجود دارد.

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استانتاریخ : 11/03/1393مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
نقشه ها و مدلهای هواشناسی نشان می دهد امواج کم دامنه و ناپایدار تراز میانی جو به تناوب از روی استان خراسان رضوی عبور می کند که با وجود رطوبت کافی ناشی از بارشهای اخیر انتظار داریم طی امروز و روز سه شنبه و با شدت کمتری در روز دوشنبه بارشهایی بشکل رگبار و رعد و برق خصوصا در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در سطح استان داشته باشیم ضمن اینکه در سه روز آینده وزش باد در برخی نقاط استان نسبتا شدید تا شدید خواهد بود . هم چنین تغییرات دمایی در سطح استان نظم خاصی نداشته و قابل ملاحظه نیز نمی باشد . بر این اساس :
پیش بینی وضعیت جوی استان
یکشنبه 11/03/1393( از ساعت 00 تا 24 )
دوشنبه 12/03/1393( از ساعت 00 تا 24 )
سه شنبه 13/03/1393( از ساعت 00 تا 24 )
نواحی شمالی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ )صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برقصاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر همراه با رگبار باران توام با رعد و برق ( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ )
نواحی مرکزی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار باران توام با رعد و برق ( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ )صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برقصاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر در برخی نقاط همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ )
نواحی جنوبی
صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید تا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر و در برخی نقاط همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق ( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ )صاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات در نواحی غربی و کوهستانی رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برقصاف تا کمی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر در برخی نقاط همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق( در نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ )
شهرستانمشهد
صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید ، در بعدازظهر رشد و افزایش ابر همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق با احتمال بارش تگرگصاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر با احتمال رگبار پراکنده باران توام با رعد و برقصاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش باد نسبتا شدید و در بعضی ساعات رشد و افزایش ابر همراه با رگبار پراکنده باران توام با رعد و برق با احتمال بارش تگرگ
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
15
30
16
30
16
29
گزارش وضع هوا در 24 ساعت گذ شته : شهرستان قوچان با حداقل دمای 11+ درجه سانتیگراد خنک ترين و شهرستان بردسکن با حداکثر دمای 35+ درجه سانتیگراد گرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 15+ و 29+ درجه سانتیگراد در نوسان بوده ، بیشترین سرعت وزش باد از ایستگاه هواشناسی جغتای بمیزان 54 کیلومتر بر ساعت و بیشترین بارندگی از ایستگاه هواشناسی شوی ( درگز ) و بمیزان 19 میلیمتر گزارش شده است . پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی : یحیی قاینی پور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا