س سیبری کاربر ويژه 2014 , June 4 #922 اوه اوه اوه! وضعیت خیلی وخیمه دامغان سرعت وزش باد 98 کیلومتر در ساعت سمنان رگبار باران شهمیرزاد بارش شدید دما 10+
اوه اوه اوه! وضعیت خیلی وخیمه دامغان سرعت وزش باد 98 کیلومتر در ساعت سمنان رگبار باران شهمیرزاد بارش شدید دما 10+
A Amir Mohsen متخصص بخش هواشناسی 2014 , June 4 #923 سیبری گفت: اوه اوه اوه! وضعیت خیلی وخیمه دامغان سرعت وزش باد 98 کیلومتر در ساعت سمنان رگبار باران شهمیرزاد بارش شدید دما 10+ کلیک کنید تا باز شود... محسن منتظر آپدیت هستم تا ببینم در تصویر توده از طوفان و گرد و خاک دیده میشه یا نه. یاز این شبکه خراسان رضوی داره در مورد مخاطرات طوفان و تهمیدات زیر نویس میده از هلال احمر و دوباره مردم نگران شدند!!!!
سیبری گفت: اوه اوه اوه! وضعیت خیلی وخیمه دامغان سرعت وزش باد 98 کیلومتر در ساعت سمنان رگبار باران شهمیرزاد بارش شدید دما 10+ کلیک کنید تا باز شود... محسن منتظر آپدیت هستم تا ببینم در تصویر توده از طوفان و گرد و خاک دیده میشه یا نه. یاز این شبکه خراسان رضوی داره در مورد مخاطرات طوفان و تهمیدات زیر نویس میده از هلال احمر و دوباره مردم نگران شدند!!!!
A Ahmad7777 New member 2014 , June 4 #924 Amir Mohsen گفت: چهارشنبه 14 خرداد1393 ساعت: 16:19توسط:Ahmad7777ممنون از اینکه جواب من رو دادین.