• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
مدیر کل مدیریت بحران گلستان خبر داد
رانش زمین در روستای نرگس چال و تخلیه اضطراری آزادشهر + تصاویر
مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: رانش زمین موجب لغزش زمین روستای «نرگس چال» از توابع شهرستان آزادشهر شد.

13930314000405_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، صادق‎علی مقدم عصر امروز در گفت‎و‎گو با خبرنگاران استان گلستان اظهار داشت: با دریافت گزارش حادثه، سریعا فرمانداری آزادشهر گروه ارزیاب را به منطقه اعزام کرد که پس از اعلام گروه ارزیابی، با فوریت دستگاه‎های عملیاتی و امدادی به منطقه اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: اعضای کارگروه تخصصی زمین لرزه و لغزش مدیرت بحران استان نیز به منطقه اعزام شدند که با بررسی میدانی سریعا دستور تخلیه این روستا صادر شد.

مقدم، که خود در منطقه حادثه‎دیده حضور داشت، تصریح کرد: با توجه به ابعاد حادثه، جلسه اضطراری شورای هماهنگی مدیریت بحران در شهرستان آزادشهر برگزار شد و مقرر شد شرایط برای اسکان اضطراری ساکنان روستا مهیا شود.

مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان ادامه داد: 35 خانوار به شکل ثابت در این روستا سکونت داشته‎اند که از این تعداد تنها 28 خانوار در معرض خطر بوده‎اند که شامل 87 نفر می‎شوند.

13930314000411_PhotoL.jpg

13930314000409_PhotoL.jpg

13930314000408_PhotoL.jpg

13930314000407_PhotoL.jpg

13930314000406_PhotoL.jpg

13930314000412_PhotoL.jpg

برپایی 16 چادر برای اسکان اضطراری روستای نرگس چال

دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان با تاکید بر همکاری خوب ساکنان روستای «نرگس چال» اضافه کرد: زمانی که دستور تخلیه صادر شد اکثر ساکنان روستا در منازل هفت خانواری که در معرض خطر نبودند مراجعه کرده، در آن اسکان یافته و تعدادی نیز به شهر آزادشهر رفتند.

مقدم یادآور شد: طبق آخرین اخبار 16 چادر برای اسکان اضطراری اهالی تاکنون مهیا شده تا شرایط برای دیگر اقدامات امدادی مهیا شود.

وی با اشاره به وضعیت استان با توجه به بارندگی‎های شدید امروز اذعان داشت: خوشبختانه با توجه به آمادگی پیش‎بینی شده و استقرار تجهیزات دستگاه‎های عملیاتی در نقاط حساس، با وجود برخی آب‎گرفتگی‎ها در سطح استان شرایط عادی است و تاکنون هیچ‎گونه خسارت بزرگ و تلفات انسانی نیز گزارش نشده است.

هم اکنون هوای استان گلستان ابری و به شکل متناوب بارندگی در اکثر نقاط آن جریان دارد و دما نیز به شکل محسوسی کاهش یافته است که طبق اخطاریه هواشناسی این وضعیت تا پنج شنبه ادامه دارد

- See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930314000640#sthash.Fuwj1EWi.dpu

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
امیر جان باید فایل را با کام پلیر باز کنی.

من دانلود کرده و فیض بردم.

امیدوارم این دوست عزیزمان باز هم از این کارا بکنه.

اصغری امشب گزارشش خیلی طول کشیده و مشخصه که از این پس خیلی دقیقتر میخوان گزارش ارائه بدن.

در ضمن رئیس سازمان هواشناسی کشور روز یک شنبه هفته اینده در مجلس حاضر خواهد شد .

من دانلود كردم ولى پخش نميكنه !!!

ميشه بگيد اصغرى چى گفت ؟ ممنون

Ahmad7777

New member
خیلی خوب بود تمام رعد و برقهای شما رو من گرفتم ولی این آخری که صاعقه بود با جزءیات واقعیش رو من عکس گرفتم. برگردم خونه میذارمش خیلی عظیم و زیبا بود

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

ممنون آقا امیرمحسن.من مشتاقانه منتظر عکس شما هستم.:گل::گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
[h=4]Mashhad Airport Forecast
The report was made 1 hour and 55minutes ago, at 17:12 UTC
Forecast valid from 04 at 18 UTC to 05 at 24 UTC
Wind 06 m/s from east/northeast
Visibility 8000 m
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Few clouds at a height of 1067 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 04 at 18 UTC to 04 at 23 UTC
Wind 10 m/s from northeast
Visibility 4000 m
rain showers
Probability 30% between TS and UTC
Scattered clouds at a height of 914m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067m
Temporary
from 05 at 00 UTC to 05 at 03 UTC
Visibility 7000 m
Few clouds at a height of 914 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Becoming
from 05 at 04 UTC to 05 at 06 UTC
Visibility 4000 m
Few clouds at a height of 914 m ,Cumulonimbus.
Few clouds at a height of 1067 m
Broken clouds at a height of 2743 m

hasan1

کاربر ويژه

اصغری امشب گزارشش خیلی طول کشیده و مشخصه که از این پس خیلی دقیقتر میخوان گزارش ارائه بدن.

واقعا جای تاسف داره. من نمیگم که سازمان هواشناسی بی تقصیره که قطعا به خاطر عدم اطلاع رسانی به موقع تقصیرکاره اما از اینکه نتونسته این اتفاق رو پیش بینی کنه اصلا مقصر نیست چون عموما این وقایع در کل دنیا چندان قابل پیش بینی نیست. توی کامنت بعضی خبرگزاری ها میخوندم بعضی ها نوشته بودند توی امریکا و اروپا یک هفته قبل طوفان هواشناسی پیش بینی میکنه و همه در آماده باش کامل قرار میگیرند ولی توی ایران نه...
آخه باید یکی به اینا بگه شما چقدر از هواشناسی اطلاع داری که اینجوری نظر میدی؟ طوفان های اروپا و امریکا غالبا طوفان های سیستماتیک هست و پیش بینی اونا خیلی ساده تر از یه طوفانه که ناشی از جریانات همرفتیه و پیش بینیش بسیار سخته. البته قطعا عزیزانی مثل امیرمحسن عزیز بهتر از من در این باره میدونند ولی قطعا قضاوت های عجولانه بعضی از مردم در مورد چیزی که ازش اطلاع ندارند فقط باعث تاسفه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا جای تاسف داره. من نمیگم که سازمان هواشناسی بی تقصیره که قطعا به خاطر عدم اطلاع رسانی به موقع تقصیرکاره اما از اینکه نتونسته این اتفاق رو پیش بینی کنه اصلا مقصر نیست چون عموما این وقایع در کل دنیا چندان قابل پیش بینی نیست. توی کامنت بعضی خبرگزاری ها میخوندم بعضی ها نوشته بودند توی امریکا و اروپا یک هفته قبل طوفان هواشناسی پیش بینی میکنه و همه در آماده باش کامل قرار میگیرند ولی توی ایران نه...
آخه باید یکی به اینا بگه شما چقدر از هواشناسی اطلاع داری که اینجوری نظر میدی؟ طوفان های اروپا و امریکا غالبا طوفان های سیستماتیک هست و پیش بینی اونا خیلی ساده تر از یه طوفانه که ناشی از جریانات همرفتیه و پیش بینیش بسیار سخته. البته قطعا عزیزانی مثل امیرمحسن عزیز بهتر از من در این باره میدونند ولی قطعا قضاوت های عجولانه بعضی از مردم در مورد چیزی که ازش اطلاع ندارند فقط باعث تاسفه.

سلام حسن عزیز

خواهش میکنم. با دکتر بهروز در مورد طوفان تهران تا حدودی کار کردیم و یک بخشی از مطالب رو امروز به زبان انگلیسی در اینجا به اشتراک گذاشتیم و دکتر عزیز هم تا حدودی توضیح داد منتهی یک سری نقشه های واقعی روز رخ داد مورو نیاز هست که انشا ء الله این موارد جمع آوری بشه یک تحلیل جامع در خصوص این طوفان نادر نحوه پیش بینیش و معضلات پیشرو و ابزار مورد نیاز در اختیار دوستان قرار خواهیم داد. تهران رادار داشت ولی این رادار جزءیات واضع و دقیق نداره .

win7

کاربر ويژه
من دانلود كردم ولى پخش نميكنه !!!

ميشه بگيد اصغرى چى گفت ؟ ممنون

دوست عزیز با این برنامه اجرا کنید مشکلی نخواهید داشت چون فایل ها رو به فزمت webm تبدیل میکنم تا خجم فایل کم بشه.

http://cdn.kmplayer.com/KMP/player/download/install/3.9.0.124_20140513022949.exe

اینم لینک فایل mp3 برای شما دوست عزیز

isupload

http://isupload.com/ibgcmikixazr/IRIB_TV1_.mp3

trainbit

http://trainbit.com/files/9121991884/IRIB_TV1.mp3

پیروز باشید

آخرین ویرایش:

hasan1

کاربر ويژه

سلام حسن عزیز

خواهش میکنم. با دکتر بهروز در مورد طوفان تهران تا حدودی کار کردیم و یک بخشی از مطالب رو امروز به زبان انگلیسی در اینجا به اشتراک گذاشتیم و دکتر عزیز هم تا حدودی توضیح داد منتهی یک سری نقشه های واقعی روز رخ داد مورو نیاز هست که انشا ء الله این موارد جمع آوری بشه یک تحلیل جامع در خصوص این طوفان نادر نحوه پیش بینیش و معضلات پیشرو و ابزار مورد نیاز در اختیار دوستان قرار خواهیم داد. تهران رادار داشت ولی این رادار جزءیات واضع و دقیق نداره .

سلام امیرمحسن جان

واقعا خسته نباشید.

امیدوارم پیگیری هاتون باعث بشه یه روز بتونید شبیه این وقایع سنگین آب و هوایی رو هم قبل از وقوع اون حدس بزنید.

به نظرم خیلی خوب میشد که از افرادی مثل شما و یا بهروز یا مهرداد عزیز که انقدر به رخدادها و پیش بینی های آب و هوایی علاقه دارید و این قدر اطلاعات خوبی در این زمینه دارید در سازمان هواشناسی استفاده میکردند.

خیلی از نقشه هایی که شما میگذارید و یا تحلیل هایی که میکنید دقیقتر و بهتر از پیش بینی سازمان از کار درمیاد.

به هر حال امیدوارم همیشه موفق باشید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در تصاویر ماهواره ای RGB DUST ظاهرا شدت وزش باد و غلظت طوفان شن افزایش یافته و مسیرش از سمت جنوبغرب خراسان رضوی بصورت مورب به سمت شمال شرق یعنی محدوده بین سبزوار و نیشابور هست.

19 یو تی سی

zuhamugu.jpg

win7

کاربر ويژه

ممنونم نظر لطف شماست انشالله عمری باشه و امکانش حتما سعی میکنم فایل هارو منظم بزارم
پیروز باشید

اینم یه دونه عکس تا پست اسپم نشه

Iran.wind.12.cc23.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیرمحسن جان

واقعا خسته نباشید.

امیدوارم پیگیری هاتون باعث بشه یه روز بتونید شبیه این وقایع سنگین آب و هوایی رو هم قبل از وقوع اون حدس بزنید.

به نظرم خیلی خوب میشد که از افرادی مثل شما و یا بهروز یا مهرداد عزیز که انقدر به رخدادها و پیش بینی های آب و هوایی علاقه دارید و این قدر اطلاعات خوبی در این زمینه دارید در سازمان هواشناسی استفاده میکردند.

خیلی از نقشه هایی که شما میگذارید و یا تحلیل هایی که میکنید دقیقتر و بهتر از پیش بینی سازمان از کار درمیاد.

به هر حال امیدوارم همیشه موفق باشید.

حسن عزیز

خیلی ممنون از اینهمه اظهار لطف و محبت شما دوست خوبم. خیلی خوشحالم که مطالبی که در اینجا مطرح میشه مورد توجه و پسند شما عزیزان واقع میشه.

Ahmad7777

New member
در تصاویر ماهواره ای RGB DUST ظاهرا شدت وزش باد و غلظت طوفان شن افزایش یافته و مسیرش از سمت جنوبغرب خراسان رضوی بصورت مورب به سمت شمال شرق یعنی محدوده بین سبزوار و نیشابور هست.

19 یو تی سی

احتمالش هست به مشهد برسه امیر محسن جان؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
احتمالش هست به مشهد برسه امیر محسن جان؟

جدیدترین آپدیت ساعت 18 یو تی سی رو با موبایل نمیتونم ببینم . بذارید از یک طریق دیگه کنترل کنم ولی انشاء الله به مشهد نمیرسه

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سطح زمین و تراز های پایینی جو باد به سمت مشهد نداریم

amurequp.jpg

ولی در تراز میانی و بالایی جو ( تراز ابرهای موجود در تصویر ماهواره ای )بادها از جنوب به شمال و شمال شرق هستند

4abaqu9y.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا