• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

golil

کاربر ويژه
با سلام و درود بر همگي عصر همگي بخير
هواي اطراف و ديار ما تحت تاثير بارانها نقطه اي و محلي است الان هم سمت گليل داره خوب ميباره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
رعد و برق شدید 2 تا همین الان در جنوبغرب مشهد زد

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

seyyedalireza

مدیر موقت
الان اون توده ی تگرگ داره میاد سمت ما تازه رعدوبرقاش شروع شده فکر کنم بارشش تا 5 دقیقه دیگه شروع بشه

AFSORDE

کاربر ويژه
با سلام و درود بر همگي عصر همگي بخير
هواي اطراف و ديار ما تحت تاثير بارانها نقطه اي و محلي است الان هم سمت گليل داره خوب ميباره

رعد و برق شدید 2 تا همین الان در جنوبغرب مشهد زد

طوفان شدید در غرب مشهد

تگرگ شدید

بارش تگرک شدید

الان اون توده ی تگرگ داره میاد سمت ما تازه رعدوبرقاش شروع شده فکر کنم بارشش تا 5 دقیقه دیگه شروع بشه

سلام
تا حالاخوب باریده تگرک قطع شده اما بارون شدید هنوز میباره

تبریک
bearbloons.gif

آخرین ویرایش:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
منطقه ما هم الان تقریبا بارش تموم شد ولی راحت بین 10 تا 15 میل اومد. در یه 2 3 دقیقه ای خیلی تگرگ شدید و پر سر صدایی بود!

Amir-Hossein

کاربر ويژه
سلام دوستان

ساعت
17:45 شروع رعد و برق های بسیار عظیم و پر سر و صدا
ساعت
18:10 شروع بارش بسیار شدید باران
ساعت
18:30 میکس باران و تگرگ های درشت (به اندازه نخود بزرگ)
ظهور
رنگین کمان بسیار زیبا و ادامه بارش باران تا 18:45

seyyedalireza

مدیر موقت
بارش منطقه ما تموم شد کل خیابونا سفید شدند یکی بره از رنگین کمان عکس بگیره همه ببینن چه قدر قشنگه من دوربین ندارم گوشمم کیفیتش خوب نیست تقریبا کل مشهد میتونن این رنگین کمانو ببینن

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
بارشي كه در اطراف حرم اتفاق افتاد به راحتي 20 ميلي متر بود ولي به نظرم فرودگاه بارش خاصي را ثبت نكنه چون جهت حركت ابرها جنوب غرب شمال شرقه!

نیما 68

کاربر ويژه
بارشي كه در اطراف حرم اتفاق افتاد به راحتي 20 ميلي متر بود ولي به نظرم فرودگاه بارش خاصي را ثبت نكنه چون جهت حركت ابرها جنوب غرب شمال شرقه!
کاملا درسته هادی جان
طبق گفته دوستان از تگرک از جنوب غرب تا مرکز وشمال شرق سفید شده اما اینجا شمال غرب مدت کمی تگرک داشتیم اونم بطور میکس

Amir-Hossein

کاربر ويژه
بارش منطقه ما تموم شد کل خیابونا سفید شدند یکی بره از رنگین کمان عکس بگیره همه ببینن چه قدر قشنگه من دوربین ندارم گوشمم کیفیتش خوب نیست تقریبا کل مشهد میتونن این رنگین کمانو ببینن

بفرما آقا علیرضا

دونه های تگرگ هم دیده میشه...:خنده1:

مشاهده پیوست 56271

Amir-Hossein

کاربر ويژه

بفرما آقا علیرضا

دونه های تگرگ هم دیده میشه...:خنده1:

gm4kf0ua36qmn68ub5pm.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا