• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی- خرداد ماه 1393

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ahmad7777

New member
سلام دوستان:گل:
من با تاخیر محمد رضا راهسازان تبریک عرض میکنم
کلا امسال اتفاقات خوبی بچه ها اتفاق افتاده ارش عزیز که حاجی شد واین دومی امیدوارم در ادامه محمد وسید احمد تو کنکور قبول بشن
البته یک اتفاق بد داشتیم ک انشاله دیگه تکرار نشه

ممنون دوست عزیز بابت دعاتون.امیدوارم شماهم میشه در زندگی موفق باشید.:گل::گل::گل:

امشب مشهد گرم شده.
:گل::گل:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تهران باز هم رعد و برق میزنه اما چشمم آب نمیخوره بارش درست و درمانی داشته باشیم.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

arashz

مدیر بخش هواشناسی
چند فیلم از رعد وبرق در غرب تهران گرفتم اما پشه ها امان نمیدن! روی پشت بام هم پشه هست!!!

Ahmad7777

New member
من یک فیلم از ثانیه اول تگرگ تا لحظه آخر تگرگ دیروز مشهد دارم ولی به علت حجم بالای فیلم موندم چه شکلی در اختیار شما قرار بدم.:ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
وزش باد نسبتا شدید داریم و رعد و برق روی شمال غرب شهر.

DR WHO

کاربر ويژه
دوشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۰ ۵۵ : ۱۲ : ۱۲ خبرگزارى ايسنا ( www.isna.ir ) بازدید: ۱۳
ذرات معلق کد N667893
درك عمیق تر از الگوهای بارندگی به متخصصان كمك می كند كه بتوانند روند تغییرات جوی را پیش بینی كنند.
درك عمیق تر از الگوهای بارندگی به متخصصان كمك می كند كه بتوانند روند تغییرات جوی را پیش بینی كنند.

به گزارش سرویس «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ذرات معلق از احتراق زغال سنگ یا گاز و یا طی فرآیندهای صنعتی و كشاورزی و هم چنین در اثر احتراق جنگل ها تولید می شوند. این ذرات نه تنها برای سلامت انسان مضر هستند بلكه باعث آلودگی به شكل مه دود می شوند.

به گزارش رویترز، گروهی از متخصصان انستیتو ویزمن به انتشار مقاله جدیدی در مجله نیچر ژئوساینس در این باره تاكید كردند: در موارد زیادی مشاهده شده كه افزایش پراكندگی ذرات معلق در جو با شدت گرفتن بارندگی های محلی و وقوع سیلاب های شدید ارتباط مستقیم دارد.

در این مقاله همچنین آمده است كه ارتباط فوق در اقیانوس ها، خشكی ها و هم چنین در مناطق استوایی، زیر خط استوا و بخشهایی از ارتفاعات قابل مشاهده است. بعلاوه این رابطه در بخشهای بزرگی از قاره ها مثل افریقا، امریكای جنوبی و آسیا اتفاق می افتد. دانشمندان زیست محیطی در نظر دارند كه در آزمایشات بعدی به بررسی تاثیر ذرات معلق در شكل گیری ابرها بپردازند.

DR WHO

کاربر ويژه
داخلی خبر مدیریت شهری
کد مطلب : 143682

رييس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي:
ابرها براي نجات زاينده رود بارور مي شوند/ مذاكرات اوليه با كشور ثاني انجام شده است
هتل هاي اصفهان در شان اين شهر نيست
۴
خبرگزاري ايمنا: رييس كميسيون اقتصادي مجلس شوراي اسلامي شهر اصفهان از انجام مذاكرات اوليه با يكي از كشورها براي باروري ابرها براي جاري شدن آب در زاينده رود خبرداد.

دوشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۶
ارسلان فتحي پور در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار ايمنا گفت: اين كميسيون پيگير رفع خشكي زاينده رود است البته جاري شدن آب در اين رودخانه نياز به سرمايه گذاري دارد.
وي با اشاره به اين كه براي نجات زاينده رود طرح باروري ابرها در نظر گرفته شده افزود: با كشور ثاني براي اجراي اين طرح مذاكرات اوليه انجام شده است همچنين
” با كشور ثاني براي اجراي اين طرح مذاكرات اوليه انجام شده است همچنين كميسيون اقتصادي مجلس منابع مالي اين طرح را تامين مي كند چرا كه بايد زاينده رود احيا شود “
كميسيون اقتصادي مجلس منابع مالي اين طرح را تامين مي كند چرا كه بايد زاينده رود احيا شود.
رييس كميسيون اقتصادي مجلس با تاكيد بر اين كه حيات اصفهان به زاينده رود وابسته است اظهارداشت: تمام مباحث كشاورزي و گردشگري اصفهان در زاينده رود خلاصه شده و با توجه به اين كه بعضي از شهرها به دليل خشكي رودخانه با مشكل آب شرب روبه رو هستند؛ لذا مجلس بخشي نگري در اين زمينه نمي كند و در تمام ابعاد رايزني هاي لازم را انجام مي دهد.
وي اضافه كرد: براي تامين آب زاينده رود و درياچه اروميه سعي خواهيم كرد منابع مالي اين مهم را پيش بيني كنيم و اين مهم مد نظر مجلس و دولت است.
فتحي پور هزينه باروري ابرها را كمتر از انتقال آب از خليج و فارس و خزر براي تامين آب زاينده رود دانست و تصريح كرد: طرح باروري ابرها از سوي كشور مورد نظر صد در صد موفقيت آميز است و تجربه اين مهم بررسي شده است.
وي ادامه داد: مذاكرات اوليه باروري ابرها از سوي وزير نيرو با كشور ثاني در حال انجام است و اين موضوع با جديت در حال پيگيري است .
رييس كميسيون اقتصادي
” اصفهان مهد صنعت و تاريخ ايران اسلامي است بنابراين در تمام حوزه ها به خصوص گردشگري حائزاهميت است به گونه اي كه هر مسافري كه وارد كشور مي شود علاقمند است از اصفهان ديدن كند “
مجلس به اصفهاني ها قول داد براي حل معضل آب زاينده رود با توجه به قدمت ديرينه اين رودخانه گام هاي مثبتي برداشته خواهد شد به طوري كه به هيچ استاني در اين خصوص ضربه اي وارد نشود.
وي با اشاره به اين كه در فاینانس ۳۸ میلیارد دلار برای حمایت مترو كلان شهرها پیش بینی شده است افزود: براي مترو اصفهان نيز از اين طريق اعتباري در نظر گرفته شده است.
فتحي پور با تاكيد بر اين كه مجلس براي رفع مشكلات اصفهان به خصوص آلاينده ها در تلاش است افزود: اصفهان مهد صنعت و تاريخ ايران اسلامي است بنابراين در تمام حوزه ها به خصوص گردشگري حائزاهميت است به گونه اي كه هر مسافري كه وارد كشور مي شود علاقمند است از اصفهان ديدن كند.
وي بر ايجاد زيرساخت هاي لازم گردشگري در اصفهان تاكيد و بيان كرد: در حال حاضر هتل هاي اين شهر در شان اصفهان نيست و بايد سرمايه گذاران در زمينه احداث هتل تشويق شوند تا صنعت گردشگري در اين شهر به خوبي رونق بگيرد.
رييس كميسيون اقتصادي مجلس اضافه كرد: معضلات اصفهان به خصوص خشكي زاينده رود با همكاري مجلس و دولت بر طرف مي شود چرا كه اصفهان براي كشور خيلي عزيز است و از جايگاه ويژه اي برخوردار مي باشد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من یک فیلم از ثانیه اول تگرگ تا لحظه آخر تگرگ دیروز مشهد دارم ولی به علت حجم بالای فیلم موندم چه شکلی در اختیار شما قرار بدم.:ناراحت:

جایی آپلود کنید و لینک بدید.

DR WHO

کاربر ويژه
El-Nino-1997.jpg

استاد مهرداد : کلا در زمستان هایی که النینو اتفاق می افته دمای هوا بالاتر از نرمال هست اما در مواقعی که النینو باعث شکل گیری الگوهای خاص بالاکینگ می شه سبب خواهد شدکه هوای سرد قطبی ضمن گسترش به سمت عرض های جنوبی تر ماندگاری طولانی تری در منطقه داشته باشه در چنین سال هایی زمستان های سختی اتفاق می افته.​

arashz

مدیر بخش هواشناسی
هوای سردی در کار نیست، بندرعباس 40 درجه و اهواز نزدیک به 44 درجه است یعنی حالت نرمال. تهران هم داره به 35 درجه نزدیک میشه، بنظر من شرایط دمایی کاملا نرمال هست.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان در نظر داشته باشید که حدود سه هفته دیگه وارد انقلاب تابستانی میشیم یعنی اول تیر ماه طولانی ترین روز سال رو داریم و بعد از اون روزها شروع به کوتاه شدن میکنند و صد البته تاثیرش رو در شهریور و مهر لمس خواهیم کرد.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
وضع هوای سمنان

هوای حاضر ساعت: ۲۳:۲۰
پیش بینی ۳ روز آینده

N_14_XL.png
۲۶° c
رعدوبرق

جهت باد: غربی​
arrow1.gif
هوای حاضر | یکشنبه ۱۱ خرداد

سرعت باد: ۳ متر بر ثانیه, ۱۰ کیلومتر بر ساعت

نم نسبی: % ۲۲

دید افقی: بیش از ۱۰ کیلومتر

بارندگی 24 ساعت گذشته: ۰.۱ میلیمتر

بیشینه دما در 24 ساعت گذشته: ۳۳° c

کمینه دما در 24 ساعت گذشته: ۲۰° c
update.png
آخرین بروز رسانی: ۱۳۹۳/۰۳/۱۱ ۲۲:۳۰

نیما 68

کاربر ويژه

از این نرم افزار تغییر فرمت وکاهش کیفیت استفاده کن
http://www.downloadha.com/tag/دانلود-aiseesoft-blu-ray-ripper/
اینم مال خود انجمن
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=68462

Ahmad7777

New member
خوشبختانه تونستم کیفیت فیلم رو از 50 Mb به 20Mb کاهش بدم.
اینم لینکش.
http://uploadkon.ir/fl/d/MTQwMzU%3D

:گل::گل::گل::گل:

Ahmad7777

New member
امیدوارم از فیلم بارش تگرگ 10 خرداد 93 مشهد لذت ببرین.http://uploadkon.ir/fl/d/MTQwMzU%3D

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
درود دوستان

با قدرت به کار خود ادامه دهید که خیلی ها از این انسجام من و شما ناراحت اند.

از دوستان مشهدی و در راس همه از امیر محسن عزیز بابت تصاویر زیبایی که امروز از مشهد ارسال نمودند ، صمیمانه سپاسگزارم.

و همچنین به محمدرضای عزیز می گویم که پیوندتان مبارک.
:گل:

erererererer.gif

Ahmad7777

New member
من فکر میکردم حاشیه همیشه پشت آدم های بزرگ هست ولی از امروز فهمیدم صفحه انجمن هواشناسی ایران هم حاشیه داره چون توی آن آدم های بزرگی فعالیت میکنند.:گل:

تقدیم به تمام اعضای انجمن هواشناسی
:گل::گل::گل: نام کسی رو نمیبرم میترسم کسی رو از قلم جا بندازم.فقط میتونم بگم من تمام علم هواشناسیم رو مدیون همین صفحه انجمن و

مخصوصا شخص آقای امیر محسن عزیز هستم.شب بخیر.
:گل::گل::گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا