mohamad_73
کاربر ويژه
محمد رضا جان. متاسفانه امروز هواشناسی کشور آمار ایستگاهها رو به روز نکرده.
ممنون ارش جان
حیف شد...
محمد رضا جان. متاسفانه امروز هواشناسی کشور آمار ایستگاهها رو به روز نکرده.
والا محمد جان رگبار برف دردی از این به ظاهر زمستون ما دوا نمی کنه..فقط لذت تماشای لحظه ای برف میتونه تنها جذابیتش باشه !
چشم..باز دعا کن اونم بیاد
من که دلم خیلی خیلی خیلیییییی برف میخواد
پاکستان هم بارشش بدک نیست!خدا کنه یکمی از اون بارش افغانستان بیاد روی شرق خراسان و مشهد. والا اینقدر اونجا بباره بعدش اینحا در حدود 2 3 میلیمتر واقعا زوره!!!!
چشم..
:75:
پاکستان هم بارشش بدک نیست!
پاکستان هم بارشش بدک نیست!
سلام محمد رضا ی عزیزسلام محسن
woooow
چقدر برف
نمیتونم درک کنم دوراطرافمون بارش بیاد اونوقت ما هیچ
سلام محمد رضا ی عزیز
آره سخته داداشی:ناراحت:
واسه خود اسلام آباد پایتخت پاکستان 216 میل!!!
سلام محمد جاندرود دوستان
متاسفانه تا الان بارشی در بجنورد رخ نداده.دما مساعده برای برف و هوا هم قرمزه ولی بارشی رخ نداده که در ادامه هم رخ نخواهد داد!چون توده ی ابر رد شده متاسفانه،امیدوارم از موج بعدی هرچند اندک برف رو ببینم
راستی امروز دقیقا تا مرز استان گلستان بارش شدید باران بود ولی همین که وارد استان خراسان شمالی شدیم بارون وایستاد!!دقیقا 100متر که وارد خراسان شمالی شدیم بارون وایستاد!!
دوستان پیش بینی ها واسه بجنورد چی میگن؟
سلام محمد جان
برف که مطمئنا حتی تو گردنه ها هم نمیومد درسته؟
دیگه آلودگی به شدت گستردگی دی تا پایان سال اتفاق نمی افته علتش این که از ماه بهمن و اسفند معمولا جو متلاطم بوده بخصوص از اسفند حرکت توده های هوا افزایش پیدا می کنه نتیجتا تغییر توده های هوا سریعا اتفاق می افته و هوا امکان سکون رو معمولا نخواهد داشت.کد خبر: ۲۴۴۹۷۸تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۲خوشبختانه چند روزی است هوای تهران با عنایت خداوند از آلودگی همیشگی خود خارج شده است و تهرانیها امروز (جمعه) در هوایی پاک تنفس کردند.ایسنا: نماینده شهرداری تهران در کمیته اضطرار آلودگی هوا با اشاره به این که تهرانیها روز جمعه سومین روز هوای پاک خود را در سال جاری تجربه کردهاند از تمامی بیماران قلبی و ریوی، کودکان و خردسالان و سایر گروههای حساس جامعه خواست تا حد امکان به فضای باز رفته و از هوای پاک استفاده کنند. مهندس وحید نوروزی، با بیان این که تهرانیها امسال از بابت هوای آلوده متحمل خسارات فراوانی شدند، افزود: خوشبختانه چند روزی است هوای تهران با عنایت خداوند از آلودگی همیشگی خود خارج شده است و تهرانیها امروز (جمعه) در هوایی پاک تنفس کردند. وی با اشاره به آمار وزارت بهداشت گفت: در سال گذشته تهران 321 روز از سال هوای ناسالم داشت که این میزان هوای ناسالم عملا زنگ خطری برای پایتخت نشینان است. وی با اشاره به برخی طرحها در زمینه آبپاشی و نصب دستگاههای تهویه هوا در پایتخت با بارندگی و باد شب گذشته اشاره کرد و گفت: اگر آقایان میتوانند چنین بارندگی و بادی را تولید کنند که هوای تهران را اینگونه پاک کرده بهتر است هرچه سریعتر این طرحها را اجرا کنند و در غیر این صورت وقت خود را تلف نکنند و به فکر طرحهای اجرایی و رفع معضل آلودگی هوا از مبادی تولیدکننده آلایندگی باشند. نماینده شهرداری تهران در کمیته اضطرار آلودگی هوا با اشاره به این که متاسفانه روز هوای پاک امسال هم در هوایی ناپاک سپری شد گفت: پیشنهاد میکنم مسوولان با توجه به این که نتوانستهاند راهکار موثری برای رفع آلودگی هوا بیابند هفته هوای پاک را هر وقت که هوا پاک بود برگزار کنند!
محمد جان تو پیش بنی جی اف اس که دقیقا اوج بارش فردا شب واسه گلستان و خراسان شمالیه!نه.نیومد!خیلی عجیب بود داداشی!
ببخشید.یادم رفت بهت سلام کنم!سلام!محسن جان پیش بینی ها چی میگن؟واسه بجنورد رو میگم
ممنون محسن جان از خبر خوبی که دادی.بی زحمت آبدیت جدیدش رو بذار اینجا.چون حوصله ندارم برم ببینم!!محمد جان تو پیش بنی جی اف اس که دقیقا اوج بارش فردا شب واسه گلستان و خراسان شمالیه!
ببینیم آبدیت جدید نروژ چی میگه