• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
بارش 20بیش از سانتی متر برف در سوهانک ارتفاع 1950 متری شماشرقی تهران
xy8a1vb5i05e5n7om1rh.jpg

nojeana

کاربر ويژه
امروز صبح نهاوند حدود ساعت 0900 بعد یک استراحت کوتاه بیدار شدم همچنان هوا نیمه ابری تا ابری بود و ابرهای پشته ای بر روی گرین ها چمبره زده بودند خوب دیشب با اتوبوس اومدم نهاوند و سمت اراک برف بسیار شدیدی داشتیم بطوری که اتوبوس خیلی کند حرکت می کرد و خیلی ماشین ها از مسیر خارج شدند
1.jpg

2.jpg

و ساعت 1000 در بازگشت مجدد به تهران
3.jpg

4.jpg

5.jpg

و اینجا به یه مرغداری آشنا رفتم مقداری مرغ کم هورمون تر بخرم بنام بانسره در شرق نهاوند
6.jpg

8.jpg

و اینجا این ماشین از مسیر خارج شده بود بیچاره م کرد تا از گل کنار جاده در اومد
7.jpg

برف نهاوند هم همین حدوده بین 5 تا 10 سانت
9.jpg

و اینم نمای جنوبی الوند جالبه دشت ملایر بدون برفه
10.jpg

11.jpg

و اینم آخرین بخش مسیر بسوی ملایر و ابتدای حوزه شهرستان ملایر که بسمت ملایر سراشیب می شی بنام پیچاب
12.jpg

nojeana

کاربر ويژه
100 ساله میگن آی تهران زلزله 100 ریشتری میاد وای بیچاره میشیم وای ال میشیم وای بل میشیم . . . .:داغ:پس کوووووووووووووو؟:غش2:شما به من زلزله نشان بده اول؟:37:زلزله شمایی؟:37:هیچ دشواری هم نداره خیلیم جایه خوبیه یکیه:10:برو ببین اینجا بارونه اونجا چه برفیه بنده ی مخلصه خدا اینارو میگن که من و تو هجوم نبریم اونجا بریم جنوبه شهر زندگی کنیم خودشون حالشو ببرن:11::8::15: برو ببین چه هوا و دیدی داره اونجا بهشته بهشتول کن این حرفا رو قول بهت میدم اگرم زلزله بیاد جنوبه شهریها همه میمیرن:10::9: نه اونا حالا ببین
خوب هومن عزیز یک مطلب تو این دنیا هست بنام پایانیعنی زمانی که به آخر خط رسیده ( جامعه - اقتصاد - شخص - شهر - و ... )که اونم می گن هر چه اون پدیده بزرگتر باشه به همون نسبت هم پایان بزرگتر - مبهم تر - غیرقابل تصور و پیش بینی ترهنمی گم خدائی نکرده می خواد اتفاقی بیافته فقط می گم پایان خیلی ساده شروع می شه و مبهم و غیرقابل تصور تموم می شه ببخشید خارج از بحثه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا