سلاماز دانیال عزیز بسیار ممنونم . دمتون گرم . امیدوارم هر جایی که میرید از اونجا گزارش تصویری تهیه کنید بزارید فروم . ممنون:دوست:
تو راهه برگشتش یعنی برف نبوده؟
سلاماز دانیال عزیز بسیار ممنونم . دمتون گرم . امیدوارم هر جایی که میرید از اونجا گزارش تصویری تهیه کنید بزارید فروم . ممنون:دوست:
سلام
تو راهه برگشتش یعنی برف نبوده؟
جالبه کد لواسان هم 021 هست من نمیدونستم . دیده بانشون گفتن الان هم داره برف میاد یه 2 - 3 میلیمتری اومده .
Sunday03 February | Monday04 February | Tuesday05 February | Wednesday06 February | Thursday07 February | Friday08 February | Saturday09 February | Sunday10 February | Monday11 February |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
9° | 7° | 4° | 7° | 12° | 14° | 9° | 10° | 10° |
1.2 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunday03 February | Monday04 February | Tuesday05 February | Wednesday06 February | Thursday07 February | Friday08 February | Saturday09 February | Sunday10 February | Monday11 February |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
10° | 7° | 4° | 7° | 12° | 14° | 9° | 11° | 10° |
4.1 mm precipitation per 24 hours | 2.3 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
سلام آرشاین هم عکس های مسافرت دیروز بنده:
نرسیده به نطنز و کوه کرکس
کوه کرکس
نطنز و هوای برفی روی شهر!
و در آخر دریاچه حوض سلطان قم:
نکته جالب این که دریاچه تقریبا پر بود! ضمنا کوه های ساوه از 20 کیلومتری قم قابل رویت بودن که پربرف شدن و با این ذخیره فکر کنم قم رود در کل تابستان آب داشته باشه!
سلام آرش
آرش بارندگی چه قدر بود اصفهان؟
شما اصالتن اصفهانی؟
راستی آینه ماشینتم خیلی زیباست!:خنده1:
mvm داری؟
بارش اصفهان رو نمیدونم، کلا اصفهان هم مثل تهران بارش در سطح شهر نوسان زیادی داره، مثلا 5 شنبه شهر بارندگی در حد میکرون بود اما کوه صفه شدید می بارید!
اصالتا اصفهانی هستم اما خودم متولد و بزرگ شده اهوازم.
MVM کجا بود بابا! ناسلامتی ماشین 50 میلیونی دارم!:خنده2:
آبنه 206 شبیهه mvm افتاده تو این عکس!:خنده1:سلام
206 نقره ای تیپ 5( یا بالاتر):خنده2: