ایستگاه یارانسنجی رودک تهران طی 5 روز گذشته 70 میلیمتر بارش داشته . سال آبیش فعلا 291
این در حالی هست که شمال شهر تهران ( ایستگاه اقدسیه ) طی 5 روز گذشته 74 میلیمتر بارش داشته و در این مدت رکورد دار بارش تمام ایستگاه های سینوپتیک و بارانسنجی دامنه جنوبی البرز بوده .
حیف که جاهایی مثل شمشک و فشم اطلاعات بارششون گزارش نمیشه .
درسته . البته شمشک 1 متر برف اومد . عکسای سامیار http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=56411&page=2007درود ! چون سیستم جنوبی بوده اوج بارشها رو البرز جنوبی بوده و قطعا با جلوگیری خط الراس ارتفاعات 4000 متری ، در البرزمرکزی و شمالی بارشها محدود بوده !
نه ممنون چیز خاصی که مد نظرمون نیست جز همون طبیعت و مناظر و برف و بارون و ...
درود
بیش از 45 روزه بارون درست و حسابی نداشتیم. خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:ناراحت:
یواش یواش دیگه میخوام فروم ترک کنم خوبی بدی از ما دیدیت حلال کنید.:ناراحت:
سلام محمدجان
45 دقیقه فروم به صورت عجیبی خلوته حالا اومدی پست گذاشتی میگی میخوام فروم رو ترک کنم! بابا ما قلبمون ضعیفه تحمل نداریم ها
سلام.
اینجا از ساعات اولیه صبح بارش برف و باران داریم. جیافاس از پنجشنبه دوباره نفوذ سرمای شدید و بارش برف برامون پیشبینی کرده. این موج سرما بر خلاق قبلی اروپای شرقی و مرکزی رو شامل میشه
درود محمد رضا جان
سپاسگزارم داداش ولی شرایط اب و هوا خعلی بد شده الانم که بارش ها شروع شدن تا به ما میرسن واگرایی میشه.اعصابم خورده.بعد این سیستم هم خشکی در راهه....:ناراحت:
الان دیگه تابستون دوست دارم حداقل استرس نداریم :ناراحت:
قبول دارم اما دنیا به امید زندست
بالاخره این شرایط آب و هوایی اعصاب خردکن هم تموم میشه