• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrafarin

کاربر ويژه
برف بر شانه‌های هندوکش/ مسیر سالنگ همچنان مسدود است
پیام آفتاب: «جنرال رجب» بیان اینکه در نتیجه ریزش برف سنگین راه مواصلاتی کابل با نه ولایت شمالی مسدود شده است، خاطرنشان کرد که برف باری از دو روز قبل شروع شده و هنوز ادامه دارد ما برای جلوگیری از آسیب هموطنان راه را به روی ترافیک بسته ایم.
کد خبر: ۲۰۶۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۱۱/۱۵ - ۱۲:۰۵
تعداد بازدید: ۲۶

salang%20tunel%204.PNG
به گزارش پیام آفتاب، مسئول حفظ و مراقبت از سالنگ‌ها می گویدوی اعلام کرده است که به دلیل ریزش برف این راه تا اطلاع بعدی مسدود است. شاهراه سالنگ در شمال کابل از سرک های کلیدی است که پایتخت را به نه ولایت شمالی افغانستان وصل می کند. وی گفت: برف باری از دو روز قبل شروع شده و هنوز ادامه دارد و ما قبل از اینکه در اثر برف کوچ و طوفان به هموطنان ما آسیبی وارد شود، راه را به روی ترافیک بسته ایم. وی خاطرنشان کرد که از آنجایی که ریزش برف و باران تا روز سه شنبه هفته جاری ادامه دارد از تمام مسافرانی که قصد عبور از مسیر سالنگ را دارند در برنامه کاری شان تجدید نظر کنند. شاهراه سالنگ در شمال کابل از سرک های کلیدی است که پایتخت را به نه ولایت شمالی افغانستان وصل می کند. این شاهراه همه ساله به دلیل ریزش برف و طوفان های شدید به صورت وقفه ای مسدود می شود. سه سال قبل در نتیجه طوفان و برف کوچ های سنگین، در مناطق جنوبی سالنگ، بیش از 190 تن از مسافران کشته و نزدیک به دو صد تن دیگر آنان زخمی شدند. این امر واکنش های تند شماری از مسئولان دولتی و نهادهای بین المللی را به دنبال داشته است. گذرگاه سالنگ با طول ۲.۷ کیلومتر، در ارتفاعات سلسله کوه های هندوکش، با حدود سه هزار و چهارصد متر ارتفاع از سطح دریا موقعیت دارد. گزارش ها از ولایت هرات در غرب کشور نیز حاکی است که بر اثر جاری شدن سیلاب در شماری از ولسوالی های این ولایت، ده ها خانه مسکونی تخریب و هزاران جریب زمین زراعتی ویران شده است. "عبدالحمید مبارز حمیدی"، رئیس اداره مبارزه با حوادث طبیعی ولایت هرات به خبرگزاری بخدی گفت که ولسوالی های فرسی،‌ کهسان، غوریان، گلران، و کشک کهنه شاهد بیشترین خسارات ناشی از جاری شدن سیلاب بوده است. آقای حمیدی می گوید که در نتیجه جاری شدن سیلاب، صدها راس مواشی مردم نیز هلاک شده اند، از سه روز به این سو برف باری نسبتا سنگین در شماری از ولایت کشور ادامه دارد. بامیان، دایکندی،‌هرات و شماری از ولایت‌های شمالی کشور شاهد بیشترین ارتفاع ریزش برف در جریان چند روز گذشته بوده اند. آسیب دیدگان ناشی از جاری شدن سیلاب در ولایت هرات از مسئولان حکومتی در خواست ارسال کمک های عاجل کرده اند. شماری از باشندگان ولسوالی های کهسان، غوریان و کشک کهنه هشدار می دهند، در صورتی که دولت کمک های عاجل به این مناطق ارسال نکند، تلفات انسانی به بار خواهد آمد. انتهای پیام/.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وای !
عجب روزی گوشیم و جا گذاشتم !

اگه بدونین الاان از برف و باد و رعد وبرق!!! چه قیامتیه قوچان!

محسن جان سلام

ابرهای سمت قوچان رو که من دارم می بینم خیلی یکدست و متراکم هستند!!!!!!!!!!!

خیلی جالبه که دسته های بزرگ زاغ سیاه و کلاغ هم که خیلی وقت بود اثری ازشون نبود دارن از سمت غرب به شرق دیوانه وار پرواز میکنند

محمد بجنورد

کاربر ويژه
محمد جان سلام

من در حدود 1 ساعت پیش از گردنه بدرانلو گزارش کولاک بسیار شدید برف رو داشتم

عذر خواهم استاد بابت دیرجواب دادن:خجالت2:

اصلا سمت گردنه رو نمیبینم!!!فکر کنم برف سنگینی اونجا بباره!!!خداکنه بجنورد هم بیاد!!!البته داش محسن عزیز حرف خوبی زد که متاسفانه به نفع بجنورد نیست!!!{بادپناه بودن بجنورد!!}

پسرخاله

کاربر ويژه

محسن جان سلام

خیلی جالبه که دسته های بزرگ زاغ سیاه و کلاغ هم که خیلی وقت بود اثری ازشون نبود دارن از سمت غرب به شرق دیوانه وار پرواز میکنند

درود:گل:
امیرمحسن مشهد هنوز بارشی صورت نگرفته؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود:گل:
امیرمحسن مشهد هنوز بارشی صورت نگرفته؟

سلام هومن جان

نه سمت ما هنوز شرایط بارش واسش مهیا نیست ولی نصف بیشتر شهر م خصوصا نواحی مرکزی و شرقی رو که من دارم می بینم ، محل برخورد ابرهای هزارمسجد و بینالود شدند و یک منطقه از شهر هم مشخصه که یا بارش برف داره یا تگرگ

سیبری

کاربر ويژه
گزارش امروز قوچان!
اولین توده ابر همراه با رعد وبرق ساعت 1 اومد که همراه بارش شدید تیله برف (برف فشرده تگرگ مانند) بود البته مدتش خیلی کم بود حدود 10 دقیقه بود ،دومین توده هم الانه که همراه با وزش باد شدید و برف هستش ، چیزی که مشخصه بارش ساعت 1 در ارتفاعات شمال قوچان خیلی شدید تر از جنوب قوچان بود این رو میشد از سفید شدن اونها بعد از رد شدن توده ابر فهمید

محمد بجنورد

کاربر ويژه
باران یخی ذر بجنورد

هوای بجنورد طوری شده که انگار میخواد برف سنگینی بباره!!یکدست سفید شدن ابرا!!!البته سمت شیروان همچنان سیاهه

خراباتی

کاربر ويژه

سلام هومن جان

نه سمت ما هنوز شرایط بارش واسش مهیا نیست ولی نصف بیشتر شهر م خصوصا نواحی مرکزی و شرقی رو که من دارم می بینم ، محل برخورد ابرهای هزارمسجد و بینالود شدند و یک منطقه از شهر هم مشخصه که یا بارش برف داره یا تگرگ

اینجا در حد خیس کردن زمین بارید وقطع شد اما دید من که سمت فرودگاه و جنوب مشهد بود رعدوبرق ها رو میدیدم دو سه تایی هم نور وصداش تا اینجا اومد

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان
من سمت شرق مشهد ( فلکه برق ) بودم الان که بر می گشتم اون طرف ها آسمونش مثل شب تاریک شده بود ولی بارش هنوز در کار نبود
غرب مشهد هم کاهش دما شده تو 1 ساعت و فکر کنم 6 درجه باشه الان

سیبری

کاربر ويژه

محسن جان سلام

درود بر استاد امیر محسن عزیز
بله ، امیدوارم با این سرعت و انرژی که این ابرا دارن تا ساعتی دیگه شما با عکسای برفیتون همه رو مستفیذ کنین:خجالت2:

پسرخاله

کاربر ويژه

سلام هومن جان

امیدوارم مشهد هم برفه خوبی بیاد و عکسهای زیبایی برامون بزاری امیرمحسنه عزیز:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بچه ها به زحمت سرم رو از پنجره بیرون کردم و این منظره ای هست که من می تونم از مرکز و شرق مشهد ببینم:

07ry8emiaihxl17fvs9.jpg

سیبری

کاربر ويژه
بچه ها به زحمت سرم رو از پنجره بیرون کردم و این منظره ای هست که من می تونم از مرکز و شرق مشهد ببینم:

07ry8emiaihxl17fvs9.jpg

اوفففف!
عجب ابریه معلوه که داره ازش تگرگ یا برف می رسه به زمین!
واسه ما که بارش رگباری بود و الان قطع شده ، نمی دونم دوباره میگیره یانه؟ اما واسه مشهد امیدوارم عالی بباره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا