• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
آخه خود شهر هم باید برف بیاد. نمی‌شه که همش آدم بره بالا شهر. توی تهران اگه وقت و ماشین نداشته باشی بی‌چاره‌ای! من تمام مدت خدمتم یه بار رفتم بام تهران و دو بار جمشیدیه. اونم فقط توی فصل گرما. 13 اسفند که برف باریده بود هم خواستم تا پارک ملت برم که حوصله‌ام نشد!

دقیقا همینطوره . تو تهران ادم ماشین نداشته باشه کلاش پس معرکس . مخصوصا اگر فرضا خانواده ای بچه کوچیک هم داشته باشن دیگه خیلی سخت میشه . هر چند که خوب نیست ادم هی با ماشین بره اینور اونور و باید در طول هفته کلی پیاده روی کنه . تو شهرستان ماشین نداشته باشی اینقدر اذیت نیمشه ادم

mohamad$

کاربر ويژه
بابا 10 سانتو میخای چیکار وسط شهر مترو تا 1 ماه تعطیل شه باز!دوقدم برو تا ایستگاه یک حال کنو بیا!:فرار:

برف که زیاد باشه ادم نمیتونه با ماشین اینقدر راحت بره اینور اونور اونم تو تهران !! گیر میکنه . کلی وقت تلف میشه . اون روز برفی نبود به اون صورت . 10 20 سانت برف برای ولنجک رقمی حساب نمیشه . باز اگر تا اخر این زمستون یه 10 سانت خونه ما بیاد من راضیم . دیگه از این زمستون 91 انتظار بیشتری ندارم . من هر سری که خیابون ولنجک و میرم بالا اگر ترافیک باشه بوی لنت ماشین در میاد به خاطر ترمز تو شیب زیاد

mohamad$

کاربر ويژه
به به . دیروز 48 امروز 59 . هوا سالم

91-11-15.JPG

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود دوستان:گل:

هم اکنون بنده شاهد بارش شدید برف همراه با آفتاب هستم!!!!!اگه آفتاب نبود؛برفا راحت مینشستن ولی همش آفتاب در میاد

پیش بینی میشه تا کی این برف ادامه داشته باشه؟؟؟

محمد بجنورد

کاربر ويژه
شانسو میبینی!!!ابرها به بجنورد که میرسن باز میشن؛سپس که به سمت شرق{شیروان}میرن بسیار متراکم و سیاه میشن!!!!واگرایی آیا؟؟؟

ali.doosti

کاربر ويژه
برف که زیاد باشه ادم نمیتونه با ماشین اینقدر راحت بره اینور اونور اونم تو تهران !! گیر میکنه . کلی وقت تلف میشه . اون روز برفی نبود به اون صورت . 10 20 سانت برف برای ولنجک رقمی حساب نمیشه . باز اگر تا اخر این زمستون یه 10 سانت خونه ما بیاد من راضیم . دیگه از این زمستون 91 انتظار بیشتری ندارم . من هر سری که خیابون ولنجک و میرم بالا اگر ترافیک باشه بوی لنت ماشین در میاد به خاطر ترمز تو شیب زیاد
کاملا حق با شماست:احترام:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان سلام

من در حدود 1 ساعت پیش از گردنه بدرانلو گزارش کولاک بسیار شدید برف رو داشتم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این سایت مجددا آپدیت شد و بارش برف باران برف رو برای مشهد پیش بینی کرده

روند کاهش شدید دما در مشهد هم آغاز شده و بنظرم بزودی باید در مشهد منتظر شاید حاد آب و هوایی و طوفانی شدید بهمراه رعد و برق باشیم:

[h=2]Time: 15:37 (12:07 UTC)
[h=4]Current weather observation
The report was made 7 minutes ago, at 12:00 UTC
Wind 33 km/h from east
Temperature 9°C
Humidity 57%
Pressure 1015 hPa
Visibility 10 km or more
Scattered clouds at a height of 914 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067 m

[h=4]Forecast
The report was made 40 minutes ago, at 11:27 UTC
Forecast valid from 03 at 12 UTC to 04 at 18 UTC
Wind 22 km/h from east/northeast
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 1067 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1219 m
Broken clouds at a height of 3048 m
Temporary
from 03 at 12 UTC to 03 at 18 UTC
Wind 32 km/h from east/northeast
Visibility 3000 m
Few clouds at a height of 914 m , Cumulonimbus.
Scattered clouds at a height of 1067 m
Overcast at a height of 2743 m
rain snow
Becoming
from 03 at 18 UTC to 03 at 20 UTC
Visibility 1000 m
mist
Probability 40% :
Temporary
from 03 at 18 UTC to 04 at 03 UTC
Visibility 0700 m
fog
Becoming
from 04 at 04 UTC to 04 at 06 UTC
Visibility 6000 m
Few clouds at a height of 1067 m
Scattered clouds at a height of 3048 m

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
وای خدا دور تا دور مشهد مثل قیر سیاه شده و یک ابر تندری خیلی وحشی داره از رو بینالود سرازیر میشه رو مشهد

شمال و شمال شرق مشهد هم خیلی سیاه شده

باید برم همین الان عکس بگیرم.

خراباتی

کاربر ويژه
جنوب مشهد عجب سیاه شده ورعدوبرق میزنه یکی الان زد صداش تا اینجا اومد اینجا هم بارش باران شروع شده

سیبری

کاربر ويژه
وای !
عجب روزی گوشیم و جا گذاشتم !

اگه بدونین الاان از برف و باد و رعد وبرق!!! چه قیامتیه قوچان!

پسرخاله

کاربر ويژه
رئیس مرکز کنترل و فرماندهی پلیس راهور گفت: جاده چالوس در استان مازندران به علت ریزش بهمن مسدود شد
n00189724-b.jpg

افکار- رضا سلبی رئیس مرکز کنترل و فرماندهی پلیس راهور ناجا با اعلام این خبر گفت: به دلیل ریزش بهمن در جاده چالوس این محور بسته شده است.

جاده چالوس یکی از مهمترین مسیرهای دسترسی به استان‌های شمالی محسوب می‌شود که از کرج به چالوس منتهی می‌شود.

اطلاعات تکمیلی متعاقباً اعلام می‌شود

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا