• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
امروز حیف که تو ماشین بودم دوربین نداشتم
دو تا ابر مثل بمباراون هیروشیما جاپون یکی در غرب مشهد و دیگری در شرق مشهد بود

navid-mashhad

کاربر ويژه
واقعا برام سواله که آیا ایناها با هم قرار گذاشتن رفتم گردش؟؟؟
بارش شدید باران با هسته یخی هم اکنون در مشهد:گل:

tima ir

کاربر ويژه
سلام : چه هوای شده مشهد ابرهای بسیار سیاه به همراه هوای سرد و وزش باد شهر رو در بر گرقتن از فرودگاه گزارش بارش شده تمامی کوهای خلج و چین کلاغ (سید ی ) به طور بسیار زیبایی در ابرها قرار گرفته اند بارش رگباری ضعیف هم الان در نقاط مرکزی و منطقه ما شروع شده

ramin_neek

New member
هوای تهران لحظه ای داره آلوده میشه! فکر کنم فردا یا 4 شنبه رو باید تعطیل کنند!

e4s8vs4y29gvzgkeedm0.jpg
[/URL][/IMG]

دو بار تا حالا شهر رو تعطیل کردند که بار اول 13 آذر، روز قبل از تعطیلی میانگین شاخص آلودگی هوای شهر تهران 165 psi بود و میانگین بار دوم 10 دی شاخص به 180 رسید و تعطیل کردند. میانگین شاخص امروز هم به 77psi رسیده و در محدوده سالم.البته چون این شاخص به صورت تجمعی 24 ساعته گذشته حساب میشود عملا افزایش آلاینده های امروز از ساعت 11 به بعد در اون لحاظ نشده گرچه خودشون آمار لحظه ای دارند. استان داری هم که در خبرها داشتیم برای تعطیلی تهران در روز چهارشنبه از الان آمادگی خودش رو اعلام کرده است.

بد نیست بدونیم که طبق قانون عملاً وقتی مدیریت شهری می تواند روزی را به خاطر آلودگی هوا تعطیل کنه که شاخص آلودگی از 200 فراتر رفته باشد و وارد فاز خطرناک شده باشه.

mohamad$

کاربر ويژه

e4s8vs4y29gvzgkeedm0.jpg
[/URL][/IMG]

دو بار تا حالا شهر رو تعطیل کردند که بار اول 13 آذر، روز قبل از تعطیلی میانگین شاخص آلودگی هوای شهر تهران 165 psi بود و میانگین بار دوم 10 دی شاخص به 180 رسید و تعطیل کردند. میانگین شاخص امروز هم به 77psi رسیده و در محدوده سالم.البته چون این شاخص به صورت تجمعی 24 ساعته گذشته حساب میشود عملا افزایش آلاینده های امروز از ساعت 11 به بعد در اون لحاظ نشده گرچه خودشون آمار لحظه ای دارند. استان داری هم که در خبرها داشتیم برای تعطیلی تهران در روز چهارشنبه از الان آمادگی خودش رو اعلام کرده است.

بد نیست بدونیم که طبق قانون عملاً وقتی مدیریت شهری می تواند روزی را به خاطر آلودگی هوا تعطیل کنه که شاخص آلودگی از 200 فراتر رفته باشد و وارد فاز خطرناک شده باشه.

سلام
ولی من فکر کنم بالای 150 تعطیل میکنن .

navid-mashhad

کاربر ويژه
بابا محله ما رو آب برداشت پس بقیه کجان گزارش بدن
در حال حاضر قطعا کو های مشهد سفیدپوش شدند

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بابا محله ما رو آب برداشت پس بقیه کجان گزارش بدن
در حال حاضر قطعا کو های مشهد سفیدپوش شدند

سلام نوید جان. منطقه ما هم با شدت هر چه تمام تر داره بارون میاد . الان که آسمون رو نگاه کردم از طرف بینالود ابرای منسجمی دارن شهر رو میگیرن. امیدوارم ان شا الله بارش ادامه داشته باشه. فرودگاه که از ساعت 4 تا 5 بارش باران گزارش کرده اما الان هواش تمام ابری هست!!! ان شا الله بارش به اونجا هم برسه.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا