• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navid-mashhad

کاربر ويژه
[h=4]
+4 °C
w135.gif
7 m/s

Cloudy and showers
Feels Like: -1°
Barometer: 1024.0 hPa
Dewpoint: +2°
Humidity: 86.7%
Visibility: 10 km

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

امروز قله معروف هزار مسجد از صبح تا زمانیکه من از سر کار بر میگشتم زادگاه ابرهای کومولونیبموس متعددی بود که دائما در امتداد این رشته کوه رگبار شدید برف رخ میداد که البته صبح امروز من در محدوده پل رسالت و جاده سیمان( شمال مشهد) شاهد ترکش هایی از این بارشهای WINTRY MIX به شکل رگبارهای کوتاه مدت برف و باران یخ زده بودم:

pdw0rp81h88z8bsvzicv.jpg

7uy0ftywm9iyr8mbal.jpg

u75o8yeot3py9u2drb5q.jpg

و اما امروز بعد از ظهر در حدود ساعت 3 بعد از ظهر که بر میگشتم دیدن بینالود خیلی خوشحالم کرد چون همرفت بسیار قدرتمند بر روی قله های بینالود آغاز شده بود و در حال گسترش به سایر نقاط شهر بود. غرب مشهد عصر امروز:

zti3uzetb1g9ouqa00hy.jpg

ko019n8fx96kc7db6lx.jpg

alibnvr0rgs8gn9d4jr.jpg

و اما خدا رو شکر اینجا هم بارش نسبتا خوبی رخ داده ولی نه به شدت هاشمیه و ظاهرا سرفرازان هم تگرگ شدید داشته عصر امروز.

همینک وضعیت جوی خیلی عجیب و ما فوق تصور هست در طبقات بالای جو ابرهای کومولونیمبوس و در سطح زمین ابرهای سیاه نیمبوس با سرعت خیلی بالایی در حال حرکت از سمت جنوب شرق و شرق به سمت غرب مشهد هستند و وزش باد نسبتا شدید هم داریم و در سطح زمین استقرار کامل پرفشار و هوای سرد کاملا مشهود بنظر میرسه

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر امیر محسن
فکر کنم حدود 4 میلی متر اومده تا الان
نیم ساعت پیش به وضوح بلورهای برف رو دیدم - الان بارش تقریبا متوقفه
و حرکت ابرها یکسری از شرق به غرب ( ابرهای پایین )
و یکسری غرب به شرق ( ابرهای بالاتر )

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت تمامی دوستان گرامی.
هر چند 24 رو تا شروع ماه آینده میلادی باقی مونده ولی دیدن این پیش بینی ناهنجاری های بارشی و دمایی خالی از لطف نیست. برای شمال شرق و بخش هایی از سواحل شمالی دمای کمتر از نرمال پیش بینی شده.

CFSv2.Prec.20130204.201303.gif

CFSv2.T2m.20130204.201303.gif

aznavar

کاربر ويژه
یه سوال از حضار گرامی:
برای اندازه گیری ارتفاع یک کوه ارتفاع منطقه رو هم مد نظر قرار میدن؟آیا؟
مثلا ارتفاع سفید کوه رو که 3083 زدن. ارتفاع شهر رو که 1200 ست باهاهاش جمع زدن؟ یا اینکه از پایه کوه حساب میکنن؟برام سوال بوده همیشه:خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا