ali.doosti
کاربر ويژه
اوه اوه...
باز چی شد!:ناراحت::52::نه::قاطی:Goodbye for ever
Goodbye for ever
اوه اوه...
آرش جان ماهم به همین دلخوشیم!وگرنه در عمل که تا 10 روز دیگه خشکیم!همینجا بمونه اسفندو فروردین باز یکی دوتاسیل بیاد بسه!چی کار میشه کرد!!!با این همه پرفشار در سمت غرب و جنوب عملا کاری انجام نمیده! 20 روز پیش باید میرفت توی این فاز که امکان انتقال رطوبت میسر بود!
با این نقشه هائی که من میبینم تا 384 ساعت اینده کلا جریانات مداری هستند! دوباره آسمون صاف و البته آلوده!آرش جان ماهم به همین دلخوشیم!وگرنه در عمل که تا 10 روز دیگه خشکیم!همینجا بمونه اسفندو فروردین باز یکی دوتاسیل بیاد بسه!چی کار میشه کرد!!!
آرش پربارشترین ماه اصفهان و تهرانو مشهدو اطلاع داری؟ما که کم کم از بارش هامون کم میشه...فروردین بد نیست و اردیبهشت عملا و به جز چند مورد استثنا بارش چندانی نداریم...با این نقشه هائی که من میبینم تا 384 ساعت اینده کلا جریانات مداری هستند! دوباره آسمون صاف و البته آلوده!
اینجا بعد از خرداد جزو محالاته که بباره!نگاه آسمون که میکنی یاد آسمون تگزاس تو فیلمای کابوی میفتی!صافو یک دست با موج هایی که از گرما ایجاد میشه:خنده1:بهمن پربارشترین ماه تهران هست علی دوستی جان . تهران چله تابستون هم احتمال بارش داره و تو دو تابستون اخیر شمال تهران مجموعا 102 میلیمتر بارش داشته
اون لینک گردنه ها چطوری باز میشه ؟ باید روی چی کلیک کنیم ؟ برای من فقط یه چیزی تا 100 درصد پر میشه بعدش اتفاقی نمیوفته
فعلن فقط اینترفیس و نرمافزارهاش رو از اسپانیا خریدن. هنوز عملیاتی نشده انگار.
گرمباد ربطی به گردنه امام زاده هاشم نداره اونجا اصلا چنین پدیده ای وجود نداره