• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
وضعیت بارشی استان خراسان رضوی در سال زراعی 91-92 تا صبح امروز 17 بهمن 91:

u6hle6i7rrywu81rnfnh.png

navid-mashhad

کاربر ويژه
کوه های جنوب مشهد امروز از حدود 200-150 متر بالاتر از سطح شهر کاملا سفید پوش شده بودند و امروز هم برفشون باقی موند و احتمالن فردا چیزیش باقی نمیمونه ظاهرا تمام بارش دیروز اونجا برف بوده

navid-mashhad

کاربر ويژه
کنکور ارشد هم فرا رسید و من این ترم یا سر کار بودم یا اینجا و فیسبوک و با کوله باری از ...... در مغز کنکور ارشد خواهم داد و در صورت عدم قبولی خود را به نظام وظیفه ابتدای جاده قدیم نیشابور معرفی خواهم کرد:خنده1:

ali.doosti

کاربر ويژه
در حال حاضر 124 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (22 کاربران و 102 مهمان ها):تعجب2:
من دوساعت نبودم پس چرا جلونرفتیم!

navid-mashhad

کاربر ويژه
در حال حاضر 124 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (22 کاربران و 102 مهمان ها):تعجب2:
من دوساعت نبودم پس چرا جلونرفتیم!

والا من همین الان فهمیدم که هیچ وقت از گزینه خروج بالا استفاده نمی کردم و فقط اینجا رو می بستم برای همین همیشه جزو حاضرین حساب میشدم:تعجب2:

ali.doosti

کاربر ويژه
خب منم همین کارومیکنم!مگه باید کار دیگه کرد؟

بارش تجمعی تا 5 شنبه( و در واقع تا روزها بعد!)

rain03.gif

ali.doosti

کاربر ويژه
یه انیمیشن میذارم اگه دوستدار هواشناسی سر به بیابون بذاره بر او خرده ای نیست!دو ناوه عمیقو شرق و غرب ایران ببینید که هردو دست به دست دادنو ایرانو به این روز انداختن!

d5pxkyumudjvrehc5l76.gif

mohamad$

کاربر ويژه
آخرین وضعیت گردنه گدوک فیروزکوه . ارتفاعش و زدن 2214 متر

mcr59qftoguk418zprms.jpg

بیشینه امروز +11.0 کمینش -8.1 . دمای بیشینه زیاد تر از واقعیت به نظر میرسه

mohamad$

کاربر ويژه
تونل کندوان . ارتفاعش و 2583 متر زدن

بیشینه امروز +7.2 کمینه -4.8 . اعداد با عقل جور در نمیاد

nojeana

کاربر ويژه
یعنی این مملکتو 5 سال بدن دسته بخش خصوصی و امنیت سرمایه گذاری ایجاد بشه برای ورود سرمایه گذارایه خارجی چند برابر ترکیه ما توریست جذب میکنیم و چند برابر امارات تو ایران از اروپا سرمایه گذاری میشه
++

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا