چی شده مهرداد جان حالا چرا فور اور؟Goodbye for ever
یه همشهری که بیشتر اینجا نداشتم اونم بی وفا شده خوب تازه که منم تهرانی شدم و همشهری به توان دو شدیم
خوب ایشاله تا شب می بینمتون
چی شده مهرداد جان حالا چرا فور اور؟Goodbye for ever
البته فعلا مونده تا تهرانی بشم اون فکر کنم دو سه سالی طول بکشه تازه اینجا ها هم خلق و خو هاشون شهرستانیهچی شده مهرداد جان حالا چرا فور اور؟
یه همشهری که بیشتر اینجا نداشتم اونم بی وفا شده خوب تازه که منم تهرانی شدم و همشهری به توان دو شدیم
خوب ایشاله تا شب می بینمتون
ارتفاع رو از کجا دیدی؟
ممنون محمد جان:گل:نگران نباشید با این همه ناهنجاری امسال قطعا در ادامه بهمن و اسفند پیچیده ای داریم و سرما بزودی فرا می رسه.
کیا فردا کنکور دارن اصلا به خودشون استرس راه ندن چون که هیچ اتفاق خاصی نمیفته :خنده1:
همه چی ارومه من چقدر خوشبختم:خنده1:
سلام محسن جان
جشنواره کوهرنگ از سالی که شروع شده تا حالا( به جز پارسال و حالت عجیبی که پیش اومد) مشکلی نداشته و با کیفیت خوبی اجرا شده. امسال هم از امروز 16 بهمن شروع شده و ارتفاع برف در محل برگزاری بیش از یک متر هست.
از محمد عزیز بابت سایت گردنه ها تشکر میکنم باید بیشتر ور برم ببینم چه خبره اما ظاهرا خیلی جالبه
و همچنین دو ایستگاه بسیار نزدیک لرزره در گیلان با ارتفاع 1965 متر و الماس در اردبیل با ارتفاع 2292 متر که کمتر از 5 کیلومتر با هم فاصله دارند بیشینه دماشون بیشتر از 10 درجه اختلاف داره.
بیشینه لرزره: 9.5+
بیشینه الماس: 0.9-
سلام به تمام دوستان.
این خاطره رو من بعدها واسه بچه ها و نوه هام تعریف میکنم. :adambarfy:
من در دوره ای تاریخی کنکور ارشد داشتم. اون زمان ها مثل الان نبود که زمستون ها گرم باشه. اون موقع ها زمستون خیلی برف میومد. یادم میاد زمستون سال 86 اینقدر برف اومد که کنکور ارشد ما به تعویق افتاد.
کنکور کارشناسی ارشد به تعویق افتاد
آموزش > عالی- همشهری آنلاین:
کنکور کارشناسی ارشد سال 86 کشور تا اسفند ماه به تعویق افتاد.
سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیهای اعلام کرد: با توجه به شرایط سخت جوی و بدی آب و هوا در چند روز گذشته و احتمال ادامه آن در روزهای آینده در سراسر کشور که موجب تعطیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و به تعویق افتادن امتحانات پایان ترم و تداخل زمانی این امتحانات با آزمون کارشناسی ارشد سال 87 شده است و حسب درخواست تعداد زیادی از دانشگاهها و داوطلبان شرکت کننده در آزمون و براساس موافقت وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1387 در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه یکم، پنجشنبه دوم، جمعه سوم و صبح شنبه چهارم اسفندماه سال 1386 برگزار خواهد شد.
پیشتر قرار بود کنکور کارشناسی ارشد سال 87 از دهم تا سیزدهم بهمن برگزار شود.
دکتر جان شما هم ورودی 83 لیسانس هستین؟ منم اون سال کنکور دادم