• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nojeana

کاربر ويژه
چی شده مهرداد جان حالا چرا فور اور؟
یه همشهری که بیشتر اینجا نداشتم اونم بی وفا شده خوب تازه که منم تهرانی شدم و همشهری به توان دو شدیم
خوب ایشاله تا شب می بینمتون
البته فعلا مونده تا تهرانی بشم اون فکر کنم دو سه سالی طول بکشه تازه اینجا ها هم خلق و خو هاشون شهرستانیه
خدائی از وقتی اومدم تهران احساس می کنم دوباره زنده شدم یادمه یه صبح بین خواب و بیداری افتادم یاد اینکه از نهاوند اومدم تهران خوب تو اون حالت یه رویا دیدم که از یه مرداب گل اومدم بیرون و دارم نفس می کشم
نمی گم نهاوند بد بود منظورمه که خدائی خیلی فرقشه اصلا آدم با مردم حرف می زنه کیف می کنه شکل صحبت کردن الگوهای جدید اخلاق و و و ...

saeed hh

کاربر ويژه
کیا فردا کنکور دارن اصلا به خودشون استرس راه ندن چون که هیچ اتفاق خاصی نمیفته :خنده1:
همه چی ارومه من چقدر خوشبختم:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
مشخصه که در دامنه‌های البرز گرمباد اتفاق افتاده

ولی آباد مازندران با ارتفاع 1740 متر امروز بیشینه‌اش به 18.2+ رسید در حالی که بیشینه بندرنوشهر از 13+ بیشتر نشد.

با فاصله‌ای کمتر از 15 کیلومتر از ولی‌آباد بیشینه دمای کندوان با ارتفاع 2600 متر 7.2+ بود.

اختلاف 900 متری در ارتفاع نباید باعث 11 درجه اختلاف دما بشه!

saeed hh

کاربر ويژه
مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی از غرب و بارش برف در مناطق شمالی کشور از روز پنجشنبه تا پایان هفته خبرداد.

به گزارش مهر، عبدالرضا امیدوار شهری با بیان این مطلب افزود: بر اساس تحلیل نقشه های پیش یابی هواشناسی فردا در غالب مناطق کشور جوی پایدار حاکم است از این رو در کلان شهرهای صنعتی و پرجمعیت افزایش آلاینده ها ی جوی دور از انتظار نیست.

به گفته وی، از اوایل روز پنج شنبه با ورود سامانه بارشی در نوار غربی بارش باران و در مناطق شمالی تر بارش برف اغاز می شود.

امیدوار اظهار داشت: این سامانه به تدریج تضعیف می شود اما بارش باران و برف به صورت پراکنده در سایر مناطق شمال غرب و غرب کشور می شود و از اواخر این روز این سامانه از کشور خارج می شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی تصریح کرد: فردا در شمال غرب و غرب کشور کاهش نسبی دما رخ می دهد اما در سایر نقاط افزایش دما انتظار می رود.

وی افزود: فردا آسمان تهران نیمه ابری در اواخر وقت همراه با افزایش و در ارتفاعت بارش پراکنده خواهد بود بیشینه دما با دو درجه افزایش نسبت به امروز برابر 16 درجه سانتیگراد و کمینه دما با یک درجه افزایش نسبت به امروز معادل 6 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد بود.

ماهان.

کاربر ويژه
و همچنین دو ایستگاه بسیار نزدیک لرزره در گیلان با ارتفاع 1965 متر و الماس در اردبیل با ارتفاع 2292 متر که کمتر از 5 کیلومتر با هم فاصله دارند بیشینه دماشون بیشتر از 10 درجه اختلاف داره.

بیشینه لرزره: 9.5+
بیشینه الماس: 0.9-

navid-mashhad

کاربر ويژه
کیا فردا کنکور دارن اصلا به خودشون استرس راه ندن چون که هیچ اتفاق خاصی نمیفته :خنده1:
همه چی ارومه من چقدر خوشبختم:خنده1:

من که دارم ولی گور باباش باکی ازش ندارم
همه دوستام که درس و ول کردن الان زن دارن یا در آستانه زن گرفتن - همین لیسانسو گرفتم که نگن یارو بی سواده:خجالت2:

سیبری

کاربر ويژه
سلام محسن جان
جشنواره کوهرنگ از سالی که شروع شده تا حالا( به جز پارسال و حالت عجیبی که پیش اومد) مشکلی نداشته و با کیفیت خوبی اجرا شده. امسال هم از امروز 16 بهمن شروع شده و ارتفاع برف در محل برگزاری بیش از یک متر هست.

درود بر محمد سادات عزیز:گل:
بله ولی کوهرنگ نشون داده استعداد این رو داره که تو چله زمستون بالای 50 میل رگبار بارون بیاد و فاتحه هر چی جشنواره زمستونی رو بخونه
هر چند مطمئنا به دلیل برف فوق العادش گزینه بهتری از همدان هستش ولی بازم شمشک و آبعلی به همون دلایلی که قبلا گفتم به نظر بنده حقیر سر تا پا تقصیر بهترن

mohamad$

کاربر ويژه
از محمد عزیز بابت سایت گردنه ها تشکر میکنم باید بیشتر ور برم ببینم چه خبره اما ظاهرا خیلی جالبه

خواهش میکنم . لینک اینا رو امروز علی از تبریز گذاشتن فروم . باید دید وقتی گرمباد هم در کار نیست عدداشون با عقل جور در میاد یا نه .

ماهان.

کاربر ويژه
و همچنین دو ایستگاه بسیار نزدیک لرزره در گیلان با ارتفاع 1965 متر و الماس در اردبیل با ارتفاع 2292 متر که کمتر از 5 کیلومتر با هم فاصله دارند بیشینه دماشون بیشتر از 10 درجه اختلاف داره.

بیشینه لرزره: 9.5+
بیشینه الماس: 0.9-

و جالب‌تر اختلاف رطوبت نسبی این دو ایستگاهه

لرزره که به جلگه نزدیک‌تره نوسان رطوبتی‌اش بین 17% و 35% بود.

اما الماس رطوبتی بین 28% و 54% داشت.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام به تمام دوستان.
این خاطره رو من بعدها واسه بچه ها و نوه هام تعریف میکنم. :adambarfy:
من در دوره ای تاریخی کنکور ارشد داشتم. اون زمان ها مثل الان نبود که زمستون ها گرم باشه. اون موقع ها زمستون خیلی برف میومد. یادم میاد زمستون سال 86 اینقدر برف اومد که کنکور ارشد ما به تعویق افتاد.

[h=2]کنکور کارشناسی ارشد به تعویق افتاد آموزش > عالی- همشهری آنلاین:
کنکور کارشناسی ارشد سال 86 کشور تا اسفند ماه به تعویق افتاد.
سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به شرایط سخت جوی و بدی آب و هوا در چند روز گذشته و احتمال ادامه آن در روزهای آینده در سراسر کشور که موجب تعطیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و به تعویق افتادن امتحانات پایان ترم و تداخل زمانی این امتحانات با آزمون کارشناسی ارشد سال 87 شده است و حسب درخواست تعداد زیادی از دانشگاه‌ها و داوطلبان شرکت کننده در آزمون و براساس موافقت وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1387 در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه یکم، پنج‌شنبه دوم، جمعه سوم و صبح شنبه چهارم اسفندماه سال 1386 برگزار خواهد شد.
پیش‌تر قرار بود کنکور کارشناسی ارشد سال 87 از دهم تا سیزدهم بهمن برگزار شود.

ماهان.

کاربر ويژه
سلام به تمام دوستان.
این خاطره رو من بعدها واسه بچه ها و نوه هام تعریف میکنم. :adambarfy:
من در دوره ای تاریخی کنکور ارشد داشتم. اون زمان ها مثل الان نبود که زمستون ها گرم باشه. اون موقع ها زمستون خیلی برف میومد. یادم میاد زمستون سال 86 اینقدر برف اومد که کنکور ارشد ما به تعویق افتاد.

کنکور کارشناسی ارشد به تعویق افتاد

آموزش > عالی- همشهری آنلاین:
کنکور کارشناسی ارشد سال 86 کشور تا اسفند ماه به تعویق افتاد.
سازمان سنجش آموزش کشور طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به شرایط سخت جوی و بدی آب و هوا در چند روز گذشته و احتمال ادامه آن در روزهای آینده در سراسر کشور که موجب تعطیلی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی و به تعویق افتادن امتحانات پایان ترم و تداخل زمانی این امتحانات با آزمون کارشناسی ارشد سال 87 شده است و حسب درخواست تعداد زیادی از دانشگاه‌ها و داوطلبان شرکت کننده در آزمون و براساس موافقت وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری، آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دوره‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال 1387 در صبح و بعدازظهر روزهای چهارشنبه یکم، پنج‌شنبه دوم، جمعه سوم و صبح شنبه چهارم اسفندماه سال 1386 برگزار خواهد شد.
پیش‌تر قرار بود کنکور کارشناسی ارشد سال 87 از دهم تا سیزدهم بهمن برگزار شود.

دکتر جان شما هم ورودی 83 لیسانس هستین؟ منم اون سال کنکور دادم :D

ماهان.

کاربر ويژه
امروز ایستگاه ماگدبورگ هیچ بارشی رو ثبت نکرد! فقط در همون ساعت که اینجا بارش برف اتفاق افتاد سرعت باد رو 61 کیلومتر در ساعت ثبت کرد و دما رو از 5 در ساعت 14 به 2.5 در ساعت 15 رسوند.

mohamad$

کاربر ويژه
امروز اراک 15.8 و همدان 15.1 درجه شدند . فکونم یه 7 - 8 درجه ای گرمتر از نرمالشون بودن زمستون امسال

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا