• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دوستان صفحه ی 2127 واسه من باز نمیشه!!!

نوید جان اینترنت من اشتراکم تموم شده بود{از شرکت خصوصی میگیرم و قیمت هاش هم فرقی نکرده خوشبختانه!!!}

saeed hh

کاربر ويژه
دوستان صفحه ی 2127 واسه من باز نمیشه!!!

نوید جان اینترنت من اشتراکم تموم شده بود{از شرکت خصوصی میگیرم و قیمت هاش هم فرقی نکرده خوشبختانه!!!}

محمد تو مایع دلگرمی همه ی ما هستی چون هر چه قدرم پستمون خوب نباشه میدونیم یکی هست لایک کنه:خجالت2::خنده1:

navid-mashhad

کاربر ويژه
محمد تو مایع دلگرمی همه ی ما هستی چون هر چه قدرم پستمون خوب نباشه میدونیم یکی هست لایک کنه:خجالت2::خنده1:

سعید امیدوارم از دستم ناراحت نشی چون منم سوتی زیاد میدم مثلا یه بار گفتم ازراعیل
ولی این سوتی تو خیلی خفن بود چون محمد جامده مایع نیست:خنده2:
(مایه)

ali.doosti

کاربر ويژه
نروژ باز شروع کرد!20 میل 5 شنبرو کرد 0.8م از روم نمیره باز واس 5 شنبه بعد 20م پیشبینی کرده!خداییش اینم با این وعده هاش عالمی داره:سوت:

hamed*zagros

کاربر ويژه
درود

هوای اینجا کاملا بهاری! امروز تا ارتفاع 2000 متری بالا رفتم ماشالا کم کم 70 سانتیمتر برف روی زمین بود تازه باگرمای دوسه روز گذشته کلیش اب شده بود!

ramin_neek

New member
آمار

مقایسه نموداری دمای بیشینه شهر تهران در ماه ژانویه (سوم ژانویه تا 31 ژانویه) در محدوده نیمه دوم دی و نیمه اول بهمن (14 دی تا 12 بهمن) طی سه سال گذشته 91 و 90 و 89.
در نمودارها و مقایسه آنها با هم به خوبی زمستان گرم امسال مشهود است.:90:

ywty343sxh36itb03r3w.png
[/URL][/IMG]

wl38h197dfyuxrsek0si.png
[/URL][/IMG]

gv7y2ef7i84fclefsbez.png
[/URL][/IMG]

ramin_neek

New member
آمار

مقایسه نموداری دمای کمینه شهر تهران در ماه ژانویه (سوم ژانویه تا 31 ژانویه) در محدوده نیمه دوم دی و نیمه اول بهمن (14 دی تا 12 بهمن) طی سه سال گذشته 91 و 90 و 89.
در نمودارها و مقایسه آنها با هم به خوبی زمستان گرم امسال مشهود است.:90:

ژانویه 1391
lbk8bs92wo0y4ag2eyp.png
[/URL][/IMG]

ژانویه 1390

z5emgi1xxqbc7kra61qd.png
[/URL][/IMG]

ژانویه 1389

0v8pebaqpzlx1e9l7ej.png
[/URL][/IMG]

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ای ! دادا!
اگه بگیم خوبیم که معصیت ودروغه!
حقیقتش این 91 واسه ما دل و دماغی نذاشته:ناراحت:

بهت حق میدم داداشی که دل و دماغ نداشته باشی،خداوکیلی امسال سال بسیار بیخود و زمستون بی غیرتی بوده!!!!ولی مثل اینکه بارقه هایی از امید داره بوجود میاد!!!امیدوارم این دفعه دیگه نا امید نشیم!!!!

راستی دکل صدا و سیما تو آخرداغ یخ زده و بیشتر دستگاه های دیجیتال 8 شبکه ی اول رو نمیگیرن!!!دیروز یکی از مسئولان صداوسیما گفت طی چندروز{معلوم نیست این چندروز به پایان میرسه!!!}درست میشه!!!!

IRAJ1

کاربر ويژه
از این سیستم پنج شنبه حالم بهم میخوره اه ،نمیدونم روچه حسابی تا نزدیکی ایران میاد بعد نمیتونه وارد کشور بشه و وا میره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا