• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghasina21

کاربر ويژه
سالانه:1359
از سپتامبر تا آخر فوریه باید به 964.4 برسه.

از اول سپتامبر تا امروز ششم فوریه حوددا 707.5 میلیمتر بارش داشته فرودگاه.
خیلی لطف کردی. پس اوضاع همونطور که معلومم بود خیلی خرابه. ولی من میگم اسفند حسابی جبران میکنه. آخه 24 سالمه، یادم نمیاد هیچ سالی آذر و دی و بهمن پشت هم خشک باشن.
عجیبه واقعا. ولی اسفند جبران میکنه از نظر بارش. به نظرت امکان داره برفم بیاد؟

ماهان.

کاربر ويژه
خیلی لطف کردی. پس اوضاع همونطور که معلومم بود خیلی خرابه. ولی من میگم اسفند حسابی جبران میکنه. آخه 24 سالمه، یادم نمیاد هیچ سالی آذر و دی و بهمن پشت هم خشک باشن.

درسته عزیز جان. من به شخصه انتظار داشتم که از بهمن روند تشدید بارش‌ها رو داشته باشیم که هنوز اتفاق نیوفتاده و تا انتهای ماه هم ازش خبری نیست. اما این‌که ورق برگرده احتمالش زیاده چون دریای کاسپین فعاله و من می‌تونم بهار خصوصن فروردین و اردی‌بهشت پربارشی برای رشت متصور باشم. بارش اسفند هم ممکنه نرمال و بالای نرمال بره.

Mohammad-rasht

کاربر ويژه

خواهش می کنم دوست عزیز
بله اوضاع جالب نیست.درسته.پیش بینی ها می گن شرایط تقریبا نرماله.بنابراین اگر برف هم بیاد می شه گفت ناهنجاره.در این مورد نظری ندارم.

اساتید بهتر می تونن نظر بدن.به خصوص ماهان جان که به اقلیم منطقه هم آشنایی دارن.

aghasina21

کاربر ويژه
درسته عزیز جان. من به شخصه انتظار داشتم که از بهمن روند تشدید بارش‌ها رو داشته باشیم که هنوز اتفاق نیوفتاده و تا انتهای ماه هم ازش خبری نیست. اما این‌که ورق برگرده احتمالش زیاده چون دریای کاسپین فعاله و من می‌تونم بهار خصوصن فروردین و اردی‌بهشت پربارشی برای رشت متصور باشم. بارش اسفند هم ممکنه نرمال و بالای نرمال بره.
خیلی ممنون ماهان جان. دست محمد عزیزم بابت جوابش درد نکنه.
میدونی ماهان جان، ما بچه های رشت بارونو واقعا دوست داریم. هر وقت سالم بیاد عالیه. ولی واقعا حیفه زمستون بدون برف تموم شه
خدا کنه یه برف کوچیکم شده بیاد. به نظرت امکانش هست تو اسفند برف بیاد؟

ماهان.

کاربر ويژه
خیلی ممنون ماهان جان. دست محمد عزیزم بابت جوابش درد نکنه.
میدونی ماهان جان، ما بچه های رشت بارونو واقعا دوست داریم. هر وقت سالم بیاد عالیه. ولی واقعا حیفه زمستون بدون برف تموم شه
خدا کنه یه برف کوچیکم شده بیاد. به نظرت امکانش هست تو اسفند برف بیاد؟

آره سینا جان احتمالش که وجود داره. ولی خب باید ریزش هوای سرد مناسب باشه.

ماهان.

کاربر ويژه
مطابق داده‌های رادیوسوند ارتفاع ژئوپتانسیل تراز 500 نزدیک‌ترین ایستگاه به ماگدبورگ صبح امروز 516 دکامتر و کانتر ضخامت لایه 500 تا 1000 میلی‌بار 518 دکامتر بود! من نمی‌دونم چطوری می‌شه این قضیه رو توجیه کرد!!!!

ماهان.

کاربر ويژه
مطابق داده‌های رادیوسوند ارتفاع ژئوپتانسیل تراز 500 نزدیک‌ترین ایستگاه به ماگدبورگ صبح امروز 516 دکامتر و کانتر ضخامت لایه 500 تا 1000 میلی‌بار 518 دکامتر بود! من نمی‌دونم چطوری می‌شه این قضیه رو توجیه کرد!!!!

نکته‌ی دیگه اینکه با وجود کانتر 518 دکامتر، هوای اینجا الان صاف و آفتابی و دمای فعلی (ساعت 13) 3.3+ درجه‌ست.

وبکم ماگدبورگ!

livebild-pal.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
و اینم وبکم قله‌ی 1100 متری بروکن که با اینجا حدود 60 کیلومتر فاصله داره و 54 سانتی‌متر برف باریده

livebild-pal.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دارم دپرس میشم! باند ابر به ای توپی، مرکز رطوبتی مناسب اما یک پرفشار پررو روی فلات ایران!

الان سمت جنوب غرب تهران حسابی سیاه شده! فکر کنم در حد میکرون بباره!

Dr.ben

کاربر ويژه
جالبه که رشت که امسال و تا اینجا بارها و بارها تسلیم گرم باد شده بود این چند روز از خودش مقاومت خوبی نشون داده و فعلا اسیر گرم باد نشده، حالا تا کی می تونه مقاومت کنه خدا داند! دمای فعلی رشت 11 درجه سانتی گراد هست. امروز اردبیل هم گرم باد داشت.

Dr.ben

کاربر ويژه
روزی حداقل 7 تا 8 sms تبلیغاتی به همراه اول من میرسه. از 8 صبح تا 8 شب. این الان رسید: دریافت روش های حذف چربی شکم با ارسال Shekam :خنده2: به 2030. :فرار:

پسرخاله

کاربر ويژه
چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۲۸
مرجع : خبرآنلاین

پیش بینی سازمان هواشناسی درست از آب در آمد، آلودگی هوا بیشتر شد
افکار- درحالی که هفته گذشته در این روزها تهرانی ها می توانستند نفس عمیق بکشند و کمی اکسیژن به سلول هایشان برسانند، اما اکنون هوای پایتخت در آستانه هشدار قرار گرفته است و نفس کشیدن برای هیچ کسی سالم نیست.

اما مطابق اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، اکنون متوسط شاخص کیفیت هوا، روی عدد ۱۵۰ قرار گرفته است. هرچند که در مناطقی از تهران، این شاخص بالاتر و در آستانه هشدار است.

در جدول زیر میزان آلودگی برخی از مناطق تهران را می بینید.

nf00191106-1.png

اما این روزها دوباره آلودگی هوا در حالی به تهران بازگشته است که همین هفته گذشته عدد شاخص آلودگی به زحمت به ۵۰ می رسید و هوا پاک بود. حتی شنبه این هفته هم هوای پاک تنفس شد.

با این حال سازمان هواشناسی پیش بینی کرده است از فردا سامانه بارشی جدیدی وارد کشور شود و کمی وضعیت آلودگی بهبود پیدا کند. مطابق پیش بینی سازمان هواشناسی، از اوایل روز پنج شنبه با ورود سامانه بارشی در نوار غربی بارش باران و در مناطق شمالی تر بارش برف اغاز می شود. این سامانه به تدریج تضعیف می شود اما بارش باران و برف به صورت پراکنده در سایر مناطق شمال غرب و غرب کشور می شود و از اواخر این روز این سامانه از کشور خارج می شود.

با تمام اینها به نظر نمی رسد باید در انتظار تصمیم خاصی از سوی مسوولان برای کاهش آلودگی این روزها باشیم. چه اینکه روز گذشته استاندار تهران گفت: در روزهای آینده با توجه به اینکه افزایش درجه حرارت را داریم آلاینده‌ها کاهش خواهد یافت و حجم ترافیکی شهر نیز با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایان هفته کاهش خواهد یافت.

هرچند که اعلام کرد: در صورتی که به مرز هوای ناسالم و اضطرار برسیم کارگروه تشکیل خواهد شد و تصمیماتی نسبت به شرایط آلودگی هوا خواهد گرفت
کد مطلب: 191106

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا