درود بر تو ای خراسانی غیور
محمد جان ما ایرانی ها تو هرچی کم داشته باشیم در زمینه صبر هیچی کم نداریم یعنی اون موقع که خدا صبر به ملت ها میداد ما اول صف وایساده بودیم و اون موقع که واقع بینی ما ته صف بودیم ،(البته منظوری ندارم محمد عزیز منظورم کلیه ) 5 سال به نظر من اونقدی بوده که نشون بده تغییر اقلیم رخ داده و این رخداد به ضرر ما بوده
5 ساله زمستونای تهران به فنا رفته . شرایط امیدوار کننده نیست که امیدوار باشیم . کو تا زمستون 92 .
عزیزم بجز ابرناکی خبر خاصی نیست تا چهارشنبه
وضعیت در هاله ای از ابهامه
اره هنوز چیزی مشخص نیست یا تقویت میشه یا تضعیفممنون محمود عزیز:گل:،وضعیت موج هفته ی بعد در هاله ای از ابهامه؟؟؟
اره هنوز چیزی مشخص نیست یا تقویت میشه یا تضعیف
خداکنه برف بیاد......:خنده1:آبدیت جدید نروژ هنوزم بر بارش عالی مشهد در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه اصرار داره و ان شا الله اگه پیشبینیش درست باشه از یکشنبه بارشای رگباری رو خواهیم داشت:
Friday08 February Saturday09 February Sunday10 February Monday11 February Tuesday12 February Wednesday13 February Thursday14 February Friday15 February Saturday16 February Sunday17 February 16° 13° 8° 6° 9° 11° 4° 4° 6° 10° 0 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 0.2 mm precipitation per 24 hours 0.4 mm precipitation per 24 hours 0.5 mm precipitation per 24 hours 3.2 mm precipitation per 24 hours 21 mm precipitation per 24 hours 1.4 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours
اینم برای فرودگاه مشهد:
Friday08 February Saturday09 February Sunday10 February Monday11 February Tuesday12 February Wednesday13 February Thursday14 February Friday15 February Saturday16 February Sunday17 February 16° 13° 8° 6° 9° 12° 4° 4° 6° 10° 0 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 0.1 mm precipitation per 24 hours 0.1 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 2.0 mm precipitation per 24 hours 24 mm precipitation per 24 hours 2.5 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours 0 mm precipitation per 24 hours
ان شا الله اگه دما یاری کنه میتونیم از بعد از ظهر پنجشنبه منتظر بارش برف هم در مشهد باشیم. ان شا الله بارشامون سرجاش بمونه:گل:
صبر رو که باهات موافقم ایرج جان
5سال فکر نمیکنم سال زیادی باشه!!!حالا اگه بطور مثال 10سال هوا سرد و مرطوب شد؛باید بگیم تغییر اقلیم رخ داده؟؟؟میشه یکم درمورد تغییر اقلیم توضیح بدی ایرج جان؟؟آخه اطلاعات من خیلی کمه و اصلا این بحثو باز کردم تا اطلاعات بگیرم،ولی بنظر من سرد و گرم شدن سال ها شانسیه!!!یه سال سرد میشه و مرطوب،یه سال گرم میشه و مرطوب،یه سال هم سرد میشه و خشک،یه سال هم گرم میشه و خشک!!!منتظر نظر شما هستم.
ان شالله تعالی برای فردا محمد جان چون فوق العاده خسته ام و خوابم میاد
یه سوال اگه گفتین اینجا کجاست؟؟؟
Friday08 February | Saturday09 February | Sunday10 February | Monday11 February | Tuesday12 February | Wednesday13 February | Thursday14 February | Friday15 February | Saturday16 February | Sunday17 February |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13° | 13° | 9° | 9° | 11° | 11° | 1° | 1° | 4° | 6° |
0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 13 mm precipitation per 24 hours | 7 mm precipitation per 24 hours | 0.1 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours | 0 mm precipitation per 24 hours |
Fredag8. februar | Lørdag9. februar | Søndag10. februar | Mandag11. februar | Tirsdag12. februar | Onsdag13. februar | Torsdag14. februar | Fredag15. februar | Lørdag16. februar | Søndag17. februar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
16° | 16° | 12° | 12° | 13° | 9° | 8° | 11° | 16° | 19° |
0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0,4 mm nedbør i døgnet | 0,1 mm nedbør i døgnet | 0,1 mm nedbør i døgnet | 13 mm nedbør i døgnet | 0,6 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet |
Fredag8. februar | Lørdag9. februar | Søndag10. februar | Mandag11. februar | Tirsdag12. februar | Onsdag13. februar | Torsdag14. februar | Fredag15. februar | Lørdag16. februar | Søndag17. februar |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
14° | 13° | 10° | 9° | 9° | 8° | 9° | 8° | 8° | 13° |
0 mm nedbør i døgnet | 1,0 mm nedbør i døgnet | 0,2 mm nedbør i døgnet | 0,6 mm nedbør i døgnet | 7 mm nedbør i døgnet | 15 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet |
سلام محمود جان
فکر می کنم منزل ماهان جان در رشتیان باشه...؟
سلام بر محمد عزیزسلام محمود جان
سلام محمود جان
ماشالا این حیاط کذایی ما شهرهی خاص و عام شده با درخت آلوچه و انبهاش
سلام بر محمد عزیز
با اجازه ماهان عزیز :گل:
اره یادش بخیر عکس های بسیار زیبایی که ماهان عزیز از بارش برف پارسال میذاشت بسیار زیبا و بیادماندنی بود
خداکنه برف بیاد......:خنده1:
محمد از بجنورد تغییر اقلیم یعنی این : تهران تو این زمستون خشکی مطلق رخ میده 1 ماه کامل که این بی سابقس و بعدشم همونطور که توی 2 ساله قبل نشون داده طی 3 روز سیل راه میوفته 75 میلیمتر میباره . به جای این که زمستون برف خوب بیاد پاییز برف خوب میاد . به جای اینکه بارش زمستون خوب باشه تابستون سیل میاد . اینا به نظر شما تغییرات اقلیمی نیست ؟ این که طی 5 زمستون اخیر فقط یکیش بارش از نرمال بیشتر باشه تغییر اقلیم نیست ؟
آخ آخ آخ!!!گفتم بگم خونه ی ماهانشونه ولی ترسیدم غلط باشه و ریسک نکردم!!!!!!درسته من سال پیش نبودم ولی بقول ماهان عزیز حیاط خونشون خیلی تابلو شده!!!!