• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
بیشینه دمای امروز : گردنه امام زاده هاشم : +7.6 ( دمای فعلی -1 ) / گردنه گدوک : +12.2 ( دمای فعلی +3.5 ) / تونل کندوان : +5.7 ( دمای فعلی -0.7 )

محمد بجنورد

کاربر ويژه
عجب ! شرق دریا خنک بوده!
ببین به چه دریوزگی افتادیم که تو وسط زمستون به دمای 12 درجه میگیم خنک!:خنده2:

:خنده2::خنده2:

سلام داداشی،واقعا!!!!ای خدا!!!!!:blade:،راستی نظرت درمورد نقشه هایی که گذاشتم چیه داداشی؟؟بنظر من اکثر نقشه ها حاکی از بارش های خوب در قوچان و مشهد طی روز چهارشنبه و پنج شنبه بودن

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام!
یه چیز عجیب!چرا من حس میکنم اینجا همه چی نرماله...یعنی وضع فوق العادس!یعنی ماتنها خوب بودیمo_O

سیبری

کاربر ويژه
:خنده2::خنده2:

سلام داداشی،واقعا!!!!ای خدا!!!!!:blade:،راستی نظرت درمورد نقشه هایی که گذاشتم چیه داداشی؟؟بنظر من اکثر نقشه ها حاکی از بارش های خوب در قوچان و مشهد طی روز چهارشنبه و پنج شنبه بودن
برا من باز نمیشه داداشی

ali.doosti

کاربر ويژه
از اونجایی که سیستم خفنم بیاد ما کم تر از مقدار پیش بینی بارش داریم حالا که سیستم ضعیفم بودو یه روز در میون بارش ها حذف میشد معلومه که هیچی نمیاد!امروز فقط ابری شدو بقیه شهرها هم که بارش خوبی نداشتند...

mohamad$

کاربر ويژه
جناب محمد رضا میری این ایستگاه های جاده ای وضعیت برف و تو کدوم قسمت گزارش میکنند ؟ این قسمت ؟ Snow.Lvl (Avg.) ولی عدداش عجیب غریب هست . توضیح میدید ؟

mohamad$

کاربر ويژه
سلام محمد جان
الان کدوم ایستگاه برف داره یا مد نظره؟

سلام . فرق نمیکنه . مثلا کندوان زده snow 0 یا امامزاده هاشم 0.144 m که به نظرم درست نیست . عکسایی که سامیار از شمشک گذاشتن نشون میداد اونجا 1 متر برف اومده بود که امار 14 سانت امامزاده هاشم منطقی به نظر نمیاد .

rahsazan

کاربر ويژه
سلام . فرق نمیکنه . مثلا کندوان زده snow 0 یا امامزاده هاشم 0.144 m که به نظرم درست نیست . عکسایی که سامیار از شمشک گذاشتن نشون میداد اونجا 1 متر برف اومده بود که امار 14 سانت امامزاده هاشم منطقی به نظر نمیاد .

سنسورهای برف رو در نزدیکی جاده قرار میدن و ممکنه موقعیت نصب سنسور بصورتی بوده که میزان برف رو در نزدیکی راه نشون میده من پلت فرم ایستگاه هواشناسی جاده ای رو توی اون نقاط نمیدونم در چه موقعیتی نصب کردن.
اینو از توی سمینارم کپی کردم:
حسگر ارتفاع برف
یک حسگر برف ، امواج فراصوت یا مادون قرمز را منتشر می کند و زمانی را که طول می کشد تا موج به سطح برف اصابت کرده و به حسگر بازگردد اندازه گیری می کند . یک روش ( الگوریتم ) ، زمان را تعدیل کرده و بر مبنای دمای هوا، به فاصله تبدیل می کند . حسگر برف یک وسیله عینی اندازه گیری میزان برف است که مشاهدات (دیده بانی)شخصی این امکان را فراهم نمی کند. حسگر عمق برف باید بصورت عمود بر سطح در ارتفاع حدود 1 متری ( 5/3 فوت) از زمین نصب شود . حسگر برف باید در نقطه ای با دید واضح به هدف قرار گیرد . همچنین برای جلوگیری از لرزش ، باید محکم نصب شود.

rahsazan

کاربر ويژه
در نشریه زیر در این مورد توضیحات خوبی ارائه شده
نشریه آب و هوا و ایمنی جاده ها-پژوهشکده حمل و نقل وزارت راه - دکتر حبیبی نوخندان و غلامعلی کمالی-
حجم فایل 5.27 مگابایت
لینک دانلود

پسرخاله

کاربر ويژه
امروز بعد از ظهر یه بادی اومد حداقل از آلودگی هوای غرب تهران کم شد.
تا باشه از شنبه به یاری مردمه عزیز با ماشینهای گرانشون که ارزونترینش پوله خونه خیلیهاست هوای شهر رو دوباره سیه و آلوده کنن باشه آماره مرگ و میر و بیماری و سرطان با سرعته بیشتری زیاد بشه.
فعلا هم که خبری از بارندگی نیست امیدوارم حداقلش بی باد نمونه تهران!
باید نمازه باد بخونیم دیگه نه باران

محمد بجنورد

کاربر ويژه
prec9.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا