• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_tehran

کاربر ويژه
این عکس رو دوستم گرفته گذاشته توی پیج فیس‌بوک‌اش، اسمش رو هم گذاشته GOOD MORNING TEHRAN

66355897339985226170.jpg
عکس خیلی قشنگی بود:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام
شنیدم هواشناسی ایران از اوضاع کواکب دریافته که بهمن خشکو اسفند پربارشه!ومن الله توفیق...

ali.doosti

کاربر ويژه
اگه بدونید اینجا (دزفول) چقدررررررررر سرسبز شده!اصلا ادم بال در میاورد تو این هوا و این طبیعت پاکو سبز...

سیبری

کاربر ويژه
اوففففففففففف!
امروز خیلی خنکتر از دیروز یود!
دمای امروز قوچان 15 شد دیروز 20 بود ، واقعا این هوای خنک تو فصل گرما نعمته!

سیبری

کاربر ويژه
وای!
تو این فصل گرما ببینین قله کوه های قوچان هنوز برف دارن ! بچه ها عجیب نیست؟!!!!!!!!!!
این عکس و غروب تو جاده گرفتم ، واقعا دلم میخواست گریه کنم!:گریه:

3ieymx6yi47pi0vei1rf.jpg

samann

کاربر ويژه
سه شنبه پیش که رفته بودم بوژان به عمق فاجعه پی بردم تا اون بالا بالاها خبری از برف نبود امسال رودخونه ها ارومند و یه جوی ابی بیش نیستن و مثه پارسال زیاد کشته نمیدن / حداقل از این لحظ سال بی خطریه
نکته بعدی اینکه بعله ودر اپدیت جالبی نمودن. امیدوارم تحقق پیدا کنه

aznavar

کاربر ويژه
درود:گل:
دمای فعلی 14+:تعجب2:
هر روز گرمتر از دیروز. فورکا برا سه شنبه و چهارشنبه سرما و بارش زده که تا انموقع به خشکی و دمای 20 درجه تبدیل میشه:کسل:

ماهان.

کاربر ويژه
من 5 ساعت رفتم و برگشتم و هنوز دو صفحه جلو نرفته اینجا. چرا اینقدر سوت و کوره!

Nordpark

امروز ظهر

08022013025.jpg

hamed2148

کاربر ويژه
بارش امشب برف در آمریکا به اینچ ....

خوشبحالشون چه برفی بباره شرق آمریکا بعضی جاها مثل بستون تا نیم متر خواهد رسید

xpbsgfbvh1pgnc3glgur.jpg
[/URL][/IMG]

mehrafarin

کاربر ويژه
zjxbnp6ijd0isahu969.jpg

[h=3]Powerful Nor'easter Coming TogetherA massive winter storm is coming together as two low pressure systems are merging over the U.S. East Coast. A satellite image from NOAA's GOES-13 satellite on Feb. 8 shows a western frontal system approaching the coastal low pressure area.

The satellite image, captured at 9:01 a.m. EST, shows clouds associated with the western frontal system stretching from Canada through the Ohio and Tennessee valleys, into the Gulf of Mexico. The comma-shaped low pressure system located over the Atlantic, east of Virginia, is forecast to merge with the front and create a powerful nor'easter. The National Weather Service expects the merged storm to move northeast and drop between two to three feet of snow in parts of New England.

aznavar

کاربر ويژه
با تشکر از نگار عزیز

گردنه حیران

bqms90a3sezwpkv40p3.jpg

اسالم- خلخال

yvcfn20kq9x0dav16ca.jpg

yjs1rjiub77swn5csz7.jpg

0s8wmvu53mmyyrmk23s6.jpg

جنگل گیسوم(اگه اشتباه ننوشته باشم)

bk97nl3t0ofiywb261iv.jpg

nyw2f1eimib2g0wxzayc.jpg

ماهان.

کاربر ويژه
بیشینه دمای این نقطه (قله‌ی 2900 متری زوگ‌اشپیتزه) امروز به 18.3- و دیروز به 17.8- رسید

وبکمش:

k04_201302081522.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام علی جان
خوب هستی؟دزفولی؟ چ خبر دما چند درجس؟ اینجا که عین فروردین شده اگه یه بارون 10 میلیمتری بزنه کوها جنگل میشن...

سجادجان اینجا زیاد آن نرمال نیست...دمای ماکزیمم گویابه 22 رسیدو الآنم 18!درواقع بهار ما از اسفند شروع میشه دیگه و الآن 2-3 درجه بالاترازنرماله.
ولی واقعا سرسبز شده...بوی جوونه های تازه از خاک بیرون زده مستت میکنه...کم کم شماهم اینجور میشید دیگه نه؟
و یه نکته جالب!خاکا هنوز حالت گلی دارن و بعضی جاها هنوزآب جمع شده!چی کرده اون 100 م.م بارون...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا