ali.doosti
کاربر ويژه
کسی اینجا کار با برنامه viber رو بلده ؟
اینجانب بلدیم...سوال خاصی دارید؟
کسی اینجا کار با برنامه viber رو بلده ؟
اینجانب بلدیم...سوال خاصی دارید؟
نمی دونم چرا امیر محسن چند روزه نمی یاد ، فکر کنم دیده اینجا خبری از برف و طوفان نیست رفته طرفای شمال شرق آمریکا :خنده2:
ما به همین چندت خبر راضی میشیم به قول معروف ((وصف العشق نصف العشق))
ادغام دو سیستم کم فشار در سواحل شرقی آمریکا موجب طوفان برف در مناطق شمال شرقی آمریکا می شود که طبق پیش بینی اداره هواشناس آمریکا در بعضی مناطق نیوانگلند تا حدود 3 متر برف بر زمین خواهد نشست .دو سیستم کم فشار از طرف کانادا و اقیانوس اطلس در سواحل شرقی با هم ادغام خواهند شد ...... ایشالا ، ما که بخیل نیستیم برای ما گرماست ولی اشکال نداره اونجا هرچی میخواد بباره :خنده2:
میزان بارش برف از دید مدل اروپا(بازه زمانی جمعه و شنبه )
نرم افزار وایبر رو باز کردم و ایران رو انتخاب کردم شماره تلفن می خواد منظورش شماره تلفن موبایل هست یا خانه چون می خوام از اینترنت adsl استفاده کنم ؟
کلا یک توضیح می دیدی .چون یکی از دوستانم امریکا رفته می خوام با هم در ارتباط باشیم .
حجم کم شدن اینترنت چقدره ؟
سلام
من بخوام از طریقه اینترنت تماس تلفنی برقرار کنم با کسی که خارجه کشوره میشه؟
باید از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
نمی دونم چرا امیر محسن چند روزه نمی یاد ، فکر کنم دیده اینجا خبری از برف و طوفان نیست رفته طرفای شمال شرق آمریکا :خنده2:
ما به همین چندت خبر راضی میشیم به قول معروف ((وصف العشق نصف العشق))
ادغام دو سیستم کم فشار در سواحل شرقی آمریکا موجب طوفان برف در مناطق شمال شرقی آمریکا می شود که طبق پیش بینی اداره هواشناس آمریکا در بعضی مناطق نیوانگلند تا حدود 3 متر برف بر زمین خواهد نشست .دو سیستم کم فشار از طرف کانادا و اقیانوس اطلس در سواحل شرقی با هم ادغام خواهند شد ...... ایشالا ، ما که بخیل نیستیم برای ما گرماست ولی اشکال نداره اونجا هرچی میخواد بباره :خنده2:
میزان بارش برف از دید مدل اروپا(بازه زمانی جمعه و شنبه )
نرم افزار وایبر رو باز کردم و ایران رو انتخاب کردم شماره تلفن می خواد منظورش شماره تلفن موبایل هست یا خانه چون می خوام از اینترنت adsl استفاده کنم ؟
کلا یک توضیح می دیدی .چون یکی از دوستانم امریکا رفته می خوام با هم در ارتباط باشیم .
حجم کم شدن اینترنت چقدره ؟
آبتین جان این نرم افزار شماره موبایلت نقش همون آیدیتوداره و در واقع باید شماره همون سیم.کارت روی گوشیتو بدی.
یه پسورد فعالسازی بهت میده که واسه همون شماره اس میکنه و اونو یا دستی وارد میکنی یا اتوماتیک وارد میشه که به احتمال زیاد اتوماتیک وارد میشه و نرم افزار فعال میشه
از کانتکت گوشیت به طور اتوماتیک.شماره هایی که از این نرم.افزار استفاده می کننو وارد کانتکت خاص خودش میکنه و میتونید پیام بدید یا با کیفیت عالی تماس بگیرید.
روش خاصی برای تشخیص اینکه طرف آن.هست یا نه وجود نداره و با نرم افزار پیام.میفرستی اگر دست مخاطب رسید و دلیوریش اومد یعنی آن هستو تماس امکان پذیر(یعنی مثل سایر نرم افزارها چراغ سبزو اینا نداره)
در مورد حجم مصرفی با ا دی اس ال که هستید اصلا قابل توجه نیست و من خودم با همین نرم افزار تماس میگیرم.البته تاحالا حجم مصرفیو محاسبه نکردم ولی دوستم که ایرانسل داره و از اینترنت اون استفاده میکنه خیلی واسش به صرفس و از دقیقه ای 70 تومن خیلی کم تر واسش درمیاد.برای تماس خارج که قطعا خیلی بصرفس...
اگرسوال دیگه بود در خدمتم
از هر 2 بزرگوار ممنونم:احترام::گل:
این عکس رو هومن عزیز قرار دادن که فکر کنم از لینکش باز نمیکرد و من از لینک آپلودش کردم
با توجه به بررسی های بعمل امده نیمه دوم اسفند و نیمه اول فروردین روزهای بسیار رویایی در انتطار اردبیل خواهد بود(برخلاف زمستان بهاری که در حال اتمام است)
جغرافیای کشور امریکا
جلگه ساحلي آتلانتيك در سراسر طول ساحل شرقي، از جمله شبه جزيره پست فلوريدا و سر تا سر ساحل خليج مكزيك ، جايي كه عرض آن تا 800 كيلومتر به دور از ساحل مي رسد، امتداد دارد. در غرب اين جلگه سينه كش كوههاي بلور ريج با شيبي تند قرار دارد كه شرقي ترين بخش كوههاي پر درخت آپالاش را تشكيل مي دهد. كوههاي آپالاش از شمال تا جنوب در حدود 2400 كيلومتر امتداد دارد و ارتفاع آنها تا 2037 متر در قله ميچل مي رسد. بزرگترين ناجيه طبيعي ايالات متحد آمريكا جلگه وسيع داخلي است كه ورود مي سي سي پي و شاخه هاي اصلي اش از جمله رودهاي ميزوري ، آركانزاس، نبراسكا، اوهايو و رد در آن جريان دارد. اسن زمين پست از درياچه هاي بزرگ در شمال تا جلگه ساحلي در جنوب و از كوههاي راكي در غرب تا كوههاي آپالاش در شرق وسعت دارد.
ناحيه سنترال لوندز – بخش شرقي زمين پست مذكور – مناطق كشت پنبه در جنوب و ذرت در شمال را در بر دارد و ناحيه گريت پلينذ – بخش غربي و حشك تر زمين پست مذكور – از حدود 480 كيلومتري غرب مي سي سي پي شروع ميشود .
غرب ايالات متحد آمريكا مرتفع ترين ناجيه اين كشور است, و شامل كوههاي راكي در شرق و رشته كوههاي كاسكيد، سيئرا نودا و ساحلي در غرب است. ادامه اين كوهها در شمال از كانادا مي گذرد و تا ساحل آلاسكا ادامه دارد. منطقه كوهستاني غرب به ويژه در طول خط گسله سان آندرثاس در كاليفرنيا در معرض زمين لرزه قرار مي گيرد. 20 جزيره هاوايي – در اقيانوس آرام – در اصل آتش فشاني است و داراي آتش قشان هاي فعال است. زندگي گياهان خودرو در آمريكا از گياهان سرد و بي درخت آلاسكا تا مناطق استوايي هاوايي وسعت تنوع دارد، و شامل جنگل كاج در شمال غربي ، بوته زار مديترانه اي در شمال غرل كاليفرنيا، استپ و بيابان در غلات انترمونتانه، و چمنزارهاي گريت پلين است.
رودهاي مهم: مي سي سي پي ( با ميزوري و رد ، راك) ريوگراند، يوكان ( بانيسوتلين) ، آركانزاس، كلردو ، اوهايو ( باالاگني) ، رد ، كلمبيا.
آب و هوا: در آمريكا از نظر آب و هوا تفاوتهاي بسيار منطقه اي هست. كوههاي پست ساحل اقاينوس آرام در شمال غرب مرغوبترين منطقه امريكاست. سواحل كاليفرنيا آب و هواي مديترانه اي گرمي دارد. اوضاع بياباني يا شبيه بياباني در دره هاي مناطق كوهستاني غالب است. در جلگه هاي بزرگ قاره اي (گريت پلينز) 250 تا 750 ميلي متر در سال مي بارد. در حالي كه ستنرال لواندز به طرف شرق منطقه داخلي قاره معتدل درجات دما روي مي دهد. شرق كشور كلا شرق مرطوب و دما در ناحيه شبه استوايي فلواريدا بالاتر است. سواحل آلاسكا آب و هواي سرد و دريايي دارد در حالي كه در شمال و مناطق مركزي قطبي است. هاوايي با دماي بالا و تنوع كم فصلي آب و هواي اقيانوس آرام را دارد.
این قسمت متن پایین مال خودمه ، ببینین درست تحلیل کردم یا نه ؟؟
شاید همه مناطق جهان بارها شاهد ادغام سیستم های هواشناسی قدرتمندی باشند ولی شمال شرقی آمریکا به سبب ایجاد طوفان های قدرتمند زبان زد عام وخاص می باشد و قوی ترین طوفان های برف تاریخ در این قسمت از جهان به وقوع پیوسته است . شاید مهمترین دلیل این واقعه نبود کوهای بلند و همچنین تغزیه رطوبت کافی از سواحل شرقی باشد .
بچه ها اگه دقت کرده باشید وقتی سیستمی از رو دریای سیاه و مدیترانه شکل میگره و وارد کشور ما میشه به دلیل کوهای آرارات ترکیه بسیار تحلیل میره و همچنین اگر از اون کوهها هم رد بشه از کوهای زاکرس خودمون نمیتونن رد بشن ولی تو شمال شرق آمریکا اصلا چنین قضیه نیست و اگه مدل های بارندگی رو دقت کنید متوجه میشید بارش به صورت گسترده و همچنین یک دست اتفاق میفته نه مثل ایران به صورت محلی و نقطه ای .
پس آیا وجود این همه کوه برای ایران نعمته یا نغمته؟؟؟!!!!!
خیلی آقایی:گل:آقایون بنده کلا چندروزه با گوشیم شرمنده لایک نمیکنم نداره!
خواهش میکنم هومن جان کاری نکردم(گل)