درود مجدد به دوستان رفتم بیرون یه دوری زدم تا بازار خرید و فروش بزرگ ماشین تهران رفتم شنیده ها خبر از پراید 22ملیونی میداد
شوخی میکنی؟:خنده1:
بیخیال ...مگه چه اتفاقی افتاده از دیروز تا امروز آیا؟
درود مجدد به دوستان رفتم بیرون یه دوری زدم تا بازار خرید و فروش بزرگ ماشین تهران رفتم شنیده ها خبر از پراید 22ملیونی میداد
کد خبر: ۱۴۰۹۹۲
۲۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۲
طی 24 ساعت گذشته زلزله 9 بار استان کرمان را لرزاند که بالاترین آن به بزرگی 3.3 ریشتر شهرستان جیرفت در جنوب کرمان را در ساعت 11 و 22 دقیقه امروز لرزاند.
به گزارش ایسنا، همچنین صبح امروز زلزلهای به بزرگی سه ریشتر دهستان سیرچ در بخش شهداد شهرستان کرمان را لرزاند.
این زلزله در ساعت 05 و 26 دقیقه و 29 ثانیه و در عمق 10 کیلومتری زمین اتفاق افتاد. موقعیت مرکز این زلزله در مدار 30.13 شمالی و 57.52 شرقی گزارش شده است.
این زمین لرزه در فاصله 10 کیلومتری مرکز دهستان سیرچ و 25 کیلومتری مرکز ماهان کرمان گزارش شده است، همچنین طی 24 ساعت گذشته زلزله 9 بار استان کرمان را لرزاند.
یه جورایی حتمیه نه مهرداد!!
منطقه خطر !
مان ارتفاع موج سرعت باد جهت باد دمای هوا دمای آب رطوبت فشار هوا سرعت تندباد | 5:30 PM 0.23 m 3.8 m/s 94 [SUP]o[/SUP] 10 [SUP]o[/SUP]C 10 [SUP]o[/SUP]C 91 % 1027 Pa 4.5 m/s |
زمان ارتفاع موج سرعت باد جهت باد دمای هوا دمای آب رطوبت نسبی فشار هوا سرعت تندباد | 4:12 PM 0.0 m 2.3 m/s 115 [SUP]o[/SUP] 7 [SUP]o[/SUP]C 12 [SUP]o[/SUP]C 69 % 1024 Pa 2.8 m/s |
زمان ارتفاع موج سرعت باد جهت باد دمای هوا دمای آب رطوبت فشار هوا سرعت تندباد | 2:00 AM - m 0.1 m/s 127 [SUP]o[/SUP] 20 [SUP]o[/SUP]C 20 [SUP]o[/SUP]C 4 % 1021 Pa 1.2 m/s |
زمان ارتفاع موج سرعت باد جهت باد دمای هوا دمای آب رطوبت فشار هوا سرعت تندباد | 4:30 PM 0.27 m 2.5 m/s 248 [SUP]o[/SUP] 22 [SUP]o[/SUP]C - [SUP]o[/SUP]C 74 % 962 Pa 3.5 m/s |
یه جورایی حتمیه نه مهرداد!!
هيچ وقت نمي شه قطعي گفت
بشر هنوز در اين عرصه ناتوانه!!!
ولی نشانه هاش خیلی خیلی زیاد شدن ولی یا همه بی اطلاعند یا بی خیال !! به نظرت چند درصد هست؟؟
امروز اولتیماتوم به خودرو سازا داده شده واسه کاهش قیمت / اگه همچین قیمتی رخ داده باشه در بازار تهران یعنی یه چیزی هست که ما نمیدونیم و اونم اینه که احتمالا خودرو سازا تولیدو کلا متوقف میکنن / ولی بعیده همچین اتفاقی رخ داده باشهخیلی اتفاقات افتاده ولی کسی از مردم خبر دار نشده ولی این قیمت واقعی هستش !! هنوز خبر امروز قم رو تو تلوزیون نگفتن چه برسه قیمت پراید!!
خیلی اتفاقات افتاده ولی کسی از مردم خبر دار نشده ولی این قیمت واقعی هستش !! هنوز خبر امروز قم رو تو تلوزیون نگفتن چه برسه قیمت پراید!!
حمله به آقای بووووووووووووووق توی مصرهم نگفتند.
سلام مهرداد عزیز
اون کلیپ رعد و برق رو که گذاشته بودی ، من خیلی زیاد دوست داشتم.
دست گلت درد نکنه
این عکسی از یک دریاچه یخزده در نزدیکی قطب است. منظرهای مشابه را میتوان در سایر آبها و دریاچههای یخزده سیبری، آلاسکا، اسکاندیناوی و کانادا دید.
این حبابهای زیبا، منظره دریاچه را بسیار زیبا کردهاند، اما همین حبابها دریاچه را تبدیل به یک بمب بالقوه کردهاند.
این حبابهای گاز متان به دام افتاده در یخ هستند. متان در نتیجه تخمیر موادی مانند اجساد جانوران و بقایای گیاهان توسط باکتریها ایجاد میشود.
وقتی بهار بیاید و یخها ذوب شوند، متان کمکم آزاد میشود و بر حسب تعداد حبابهای ذوب شده، فضا انباشه از گاز متان میشود.