ماهان این low clouds دقیقا چیه!؟تو ایران نمونشو نداریم نه؟یه ذره درموردش توضیح میدی لطفا...فکر کنم آلمانم باشه!
منظورت رو متوجه نشدم علی جان. بیشتر توضیح میدی یا میگی که کجا دیدیش؟
ماهان این low clouds دقیقا چیه!؟تو ایران نمونشو نداریم نه؟یه ذره درموردش توضیح میدی لطفا...فکر کنم آلمانم باشه!
اصغری گفت پیش بینی میکنیم با بارشهایی که تا پایان سال رخ میده کمبود بارش توی گیلان واردبیل جبران بشه!!
بنده هم با بررسی شرایط فکر میکنم اسفند، فروردین و نیمهی اول اردیبهشت خوبی در شمال خصوصن در گیلان داشته باشیم. احتمال بارش برف همچنین اسفند در گیلان وجود داره.
ماهان جان ابرهای سطح پایین که اکثرا برای مسکو تو accu در روزهای بدون بارش این رو زده!یه بار هم به عارف گفتی که برخی ابرهای اروپا از نوع سطح پایینن.منظورت رو متوجه نشدم علی جان. بیشتر توضیح میدی یا میگی که کجا دیدیش؟
ژاپن!ولی فقط یه ماهش!10روز دیگه آپ میشه...الآن میتونی برای اسفندشو ببینی...
سعید جان مدل مورد استفادتون چیه و آیا از شیوه های تجربی بهره میبرید یا با بررسی پارامترهای بلند مدت؟بله منم از خیلی وقت بیش در این مورد صحبت کرده بودم !!
سعید جان مدل مورد استفادتون چیه و آیا از شیوه های تجربی بهره میبرید یا با بررسی پارامترهای بلند مدت؟
اگر جواب داد برنامه ای واسه توسعش داری؟lol:خنده1:
بی صبرانه منتظر اون روزیم...یقینا شما در توسعه ی دو علم مهم و پیچیده هواشناسی و زلزله و زمین شناسی می توانید کمک های شگرفی کنید و ایران را بر فراز این دو علم در جهان قرار دهید!فعلا یه رازه اگه جواب شاید این اطلاعات سری رو در اختیارتون گذاشتم:خنده1:
ماهان جان ابرهای سطح پایین که اکثرا برای مسکو تو accu در روزهای بدون بارش این رو زده!یه بار هم به عارف گفتی که برخی ابرهای اروپا از نوع سطح پایینن.
طرفای ما تشکیل نمیشه نه؟علتش چیه؟همیشه بدون بارشن؟عکس خاصی ازشون نداری؟:گل:آها، درسته، توی شمال ایران هم ارتفاع پایهی ابر به نسبت پایینه. اینو میشه توی گزارشهای ساعتی ایستگاهها دید. توی تصاویر uv این ابرها دیده نمیشن.
طرفای ما تشکیل نمیشه نه؟علتش چیه؟همیشه بدون بارشن؟عکس خاصی ازشون نداری؟:گل: