• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali.doosti

کاربر ويژه
آخه ماهان جان من همچین تصوری دارم!

Low%20clouds%20in%20Glacier%20bay.JPG

06_cumulus_tm_treesc.jpg

که اینجا نیست!

ولی از اینا هست:خجالت2:

low_level.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
خدا رو هزاران بار شکر فعلا که نقشه های GFS و ECM هر دوتا با هم برای چهارشنبه شب و بامداد پنجشنبه مشهد بارشای عالی ای رو پیشبینی کردن که امیدوارم ان شا الله محقق بشه:گل:

آبدیت جدید سایت نروژ برای مشهد مقدس:

Monday11 FebruaryTuesday12 FebruaryWednesday13 FebruaryThursday14 FebruaryFriday15 FebruarySaturday16 FebruarySunday17 FebruaryMonday18 FebruaryTuesday19 FebruaryWednesday20 February
01d.png
02d.png
09.png
09.png
01d.png
01d.png
03d.png
09.png
01d.png
01d.png
12°10°
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours8 mm precipitation per 24 hours8 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours4.4 mm precipitation per 24 hours8 mm precipitation per 24 hours1.5 mm precipitation per 24 hours0.3 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.090.png
vindpil.0025.105.png
vindpil.0000.070.png
vindpil.0025.345.png
vindpil.0000.035.png
vindpil.0000.045.png
vindpil.0025.020.png
vindpil.0000.065.png
vindpil.0000.080.png
vindpil.0000.055.png
Long term forecast

اگه یکمی سرما زودتر نفوذ کنه میتونیم شانس برف رو هم داشته باشیم ولی خودم یکمی دور از ذهن میدونم بارش برف رو!

اینم آبدیت جدید مدل عددی GFS که گل کاشته!::شاد:

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام مجدد

خدا رو شکر مدل CMC بازهم سر حرفش در آپدیت جدید موند:

13021612_2_1012.gif

13021612_2_1012.gif

ما شا الله طرفای فریمان و تربت و زاوه (دولت آباد) چه برف و بارونی بیاد. نروژ برای تربت و زاوه حدود 30 میلیمتر برف و بارون زده. برای فریمان و قوچان هم خیلی خوب زده:گل:

saeed hh

کاربر ويژه
امسال همیشه اوج بارشها شرق دریا بوده ولی چرا؟؟
البته واسه ی تهران اگه اوج بارشها غرب دریا باشه یه مقدار بهتره!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
فعلا نقشه های مورد نظرم در مدل نیروی دریایی تا 42 ساعت آینده آپدیت شدند پس باید فعلا صبر کنیم تا کامل آپ بشن:فرار:

ماهان.

کاربر ويژه
آخه ماهان جان من همچین تصوری دارم!

که اینجا نیست!

ولی از اینا هست:خجالت2:

علی جان ممکنه از اون ابرهایی منظورش باشه که مه‌هایی هستن که کمی از سطح زمین فاصله دارن و فقط دید افقی رو اندکی کاهش می‌دن. خیلیم سریع حرکت می‌کنند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
هر چی زمان به جلوتر میره دامنه نفوذ سرما و بارشها در اپدیت جدید نقشه ها مطلوب تر میشه.

پیش فرضی که من دارم این هست که در اواخر همین هفته و خصوصا اوایل هفته آینده روزهای سرد و پر برفی در انتظار نیمه شمالی کشور خصوصا استانهای سمنان- گلستان- خراسان شمالی و خراسان رضوی خواهد بود.

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز.
وضعیت دمایی و بارش رشت در روزهای گذشته:

l0op56ewz5ci75icplh.jpg

و روزهای آینده:

cd5uf6sfavk7h84rh17.jpg

دمای رشت در این روزها در حدود 10 درجه هست و اکثر روزها بارش های خفیف داشته. جالبه که پارسال تقریبا در چنین روزهایی رشت همچین وضعیتی داشت فقط دما حدود 10 درجه ای کمتر بود و چندین بار بارش برف داشتیم.

Abbath

New member
البته من اصلا دوست ندارم که برفی دوباره عین برف سال 86 بیاد،چون کشور ما کشوری نیست که آمادگی لازم برای اینجور برف رو داشته باشه،با همین برف های 20 سانتی که می بارید بعضی استان ها فلج می شدن،دیگه 86 که جای خود دارد

ماهان.

کاربر ويژه
البته من اصلا دوست ندارم که برفی دوباره عین برف سال 86 بیاد،چون کشور ما کشوری نیست که آمادگی لازم برای اینجور برف رو داشته باشه،با همین برف های 20 سانتی که می بارید بعضی استان ها فلج می شدن،دیگه 86 که جای خود دارد

عباس جان تا وقتی سقف سرمون خراب نشه و آب و برق و گاز و اینترنت قطع نشه هر چقدر بیاد مسئله‌ای نیست. فوقش توی خونه می‌مونیم دیگه! حال می‌ده! ولی خب 83 واقعن ترسناک و استرس‌زا بود!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا