• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا رو ببینید:

ngp10.500.048.swasia.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا بارش بسیار شدید بارون برا یکساعت داشتیم البته الان دیگه واستاده خورشیدم چند دقیقه در اومدولی خدائی انگاری برف هم توش بود. یادمه دیروز همش می گفتم خدا اقلا یه بارون بباره این سبزه و گندم ها خشک نشن انگاری برآورده شد و امروز بارونی شد.

سلام.منم تولد آقا امیرمحسن را از جانب خودم به ایشان تبریک می گم.:گل:

دوستان گلم:گل:

خیلی ممنون.

مرسی . مرسی.:گل:

همتون رو خیلی دوس دارم:گل:

babak2006

کاربر ويژه
سلام
امیرمحسن عزیزتولدت مبارک:گل:
ارزو می کنم سال های سال این جمع دوستانه پابرجا بمونه

mohammadsadat

کاربر ويژه
والا من این آمار رو از روی آمار هفتگی سازمان هواشناسی دیدم. تا پارسال هم گیلان 1000.5 بود!

توی هفتگی کدوم سال؟ مال امسال برای کهگیلویه 384.9 زده و همچنان داره این اشتباه رو تکرار میکنه. و منم درباره پیام شما منظورم همون کهگیلویه بود که شما بالای 600 واسش زده بودید.
بقیه شون هم که مثل هم بودن و اون تفاوت های کوچیک همیشه تو آمارهای مختلف سازمان هست.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
منم به نوبه ی خودم پساپس تولد استاد عزیز{امیرمحسن جان}و پیشاپیش محمد{تهران}عزیز رو تبریک میگم!!!:تولد::تولد::تولد::nicolnici::nicolnici::icestar::icestar::2::2::84:

تو ابدیت جدید ecmwf که استاد عزیز گذاشتن سرما بیشتر شده،خدا رو شکر،دقیقا حرف محمود عزیز شد!!!گفت که فردا سرما تو آبدیت ها بیشتر میشه!!!دمش گرم.

nojeana

کاربر ويژه
این برف 26 دی نهاوند و نمای چهل نابالغان بر روی پل گاماسیاب در ابتدای روستای ده حیدر عکس ها رو یکی از دوستان فرستاده
1.jpg

و اینم دیروز و افزایش تراکم ابرها بر روی چهل نابالغان ببینید برف 26 دی تا کجا عقب نشیینی کرده حداقل تا 2500 متر
2.jpg

و اینم اواخر اردیبهشت و نمای چهل نابالغان
3.jpg

و اینم اواخر خرداد پارسال و اوایل تیر و نمای چهل نابالغان
4.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
اما سایت های خارجی بارش هایشان را برای مشهد نگه داشتند.سرمای بدون بارش به چه دردی می خره آخه:خنده1:

بارش بدون سرما هم بدرد نمیخوره!!!!:خنده1:،بعدش هم من نگفتم که سرما خوبه!!!!من که از خدامه مشهد هم برف و هم سرما باشه!!!چون امشب میام مشهد

چهارشنبه و پنج شنبه

casia3.48hr.png

casia3.72hr.png

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا