• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
از همه دوستان كه لطفشون شامل حال من شد بسيار سپاسگذارم اميدوارم مجردا همين بلا سرشون بياد! شوخي كردم!
در ضمن اميرمحسن جان واقعن ديوونه ته ديگ و برفم هميشه هم آرزو داشتم شب داماديم برف بياد ولي دلم واسه مهمونا ميسوزه!
همه دوستان من در اينجا هم دعوتن اگر مايل هستن من را سرافراز كنند خصوصي اعلام كنند!

mohammadsadat

کاربر ويژه
این برف 26 دی نهاوند و نمای چهل نابالغان بر روی پل گاماسیاب در ابتدای روستای ده حیدر عکس ها رو یکی از دوستان فرستاده
1.jpg

و اینم دیروز و افزایش تراکم ابرها بر روی چهل نابالغان ببینید برف 26 دی تا کجا عقب نشیینی کرده حداقل تا 2500 متر
2.jpg

و اینم اواخر اردیبهشت و نمای چهل نابالغان
3.jpg

و اینم اواخر خرداد پارسال و اوایل تیر و نمای چهل نابالغان
4.jpg

عکس ها واقعاً محشرن. خیلی ممنون
میشه بگید بر اساس تجربه شما بارش برف نهاوند به طور متوسط از کی شروع میشه و آخرش کیه؟ تو اون مدت روی هم تقریباً چقدر برف میاد؟

سیبری

کاربر ويژه
درود بر عاشقان

دامادی هادی عزیز ، تولد امیر محسن عزیز و محمد عزیز ازتهران رو تبریک میگم :گل:

سیبری

کاربر ويژه
این خبر مال هفته پیشه!
حتما الان میوه ها هم رسیدن!

به بارنشستن و شکوفه دادن درختان میوه در آستارا۱۸ بهمن ۱۳۹۱

درختان گوجه سبز در آستارا در پدیده ای کم نظیر به بار نشستند و درختان سیب شکوفه دادند.
به بارنشستن درختان گوجه سبز و شکوفه دادن درختان سیب در شهرستان مرزی آستارا پدیده ای کم نظیر است که در چله زمستان جلوه ویژه ای دارد .
این در حالیست که حدود ۴۲ روز به فصل بهار مانده است .
به گفته کارشناسان جهاد کشاورزی ، علت این پدیده کم نظیر شرایط مساعد آب و هوایی است.

کدخدا

کاربر ويژه
از همه دوستان كه لطفشون شامل حال من شد بسيار سپاسگذارم اميدوارم مجردا همين بلا سرشون بياد! شوخي كردم!
در ضمن اميرمحسن جان واقعن ديوونه ته ديگ و برفم هميشه هم آرزو داشتم شب داماديم برف بياد ولي دلم واسه مهمونا ميسوزه!
همه دوستان من در اينجا هم دعوتن اگر مايل هستن من را سرافراز كنند خصوصي اعلام كنند!

ازدواج تنها پیوند زمینی است که در آسمانها بسته میشود.تبریک فراوان هادی جان:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
توی هفتگی کدوم سال؟ مال امسال برای کهگیلویه 384.9 زده و همچنان داره این اشتباه رو تکرار میکنه. و منم درباره پیام شما منظورم همون کهگیلویه بود که شما بالای 600 واسش زده بودید.
بقیه شون هم که مثل هم بودن و اون تفاوت های کوچیک همیشه تو آمارهای مختلف سازمان هست.

اون اشتباهه و من همون رو 300 میلیمتر بردم بالا!!!

ولی بقیه آمار، با سالهای گذشته تفاوت داره. اختلافش هم تغییر نرمال بارشه. نرمال بارش رشت تا 2005 حدود 1359 میلیمتر بود و الان به 1330 میلیمتر رسیده.

سیبری

کاربر ويژه
:ناراحت:

نمی دونم چرا امسال زمستون هوا این جوریه,اصلا انگار نه انگار که فصل زمستونه.نه سرمایی,نه برفی
نه بارونی.اصلانیازی نیست ادم لباس گرم بشوشه.یادش بخیر بچه بودیم بیشترذوقه مون برای زمستون
واسه پوشیدن کاپشنامون,واسه دست کردن دستکشامون بود.ولی امسال خبری از سرماوبرف نیست,
نمی دونم چرا؟ادم زمستونو واسه اون سوز وسرماش دوست داره.واسه برف وبرف بازی هاش.الان هوا
شده مثل بهار فقط شکوفه ی درختا کمه.یادمه کوچیک که بودم همیشه زمستون که می شد,هر روز
صبح زود ازپنجره ی اتاق کوجه رونگاه نمی کردم وهمیشه منتظر برفش بودم.وای چقد کیف داشت هیچ
وقت یادم نمیره وقتی می دیدم داره برف میاد,همچین ازتوی رختخوابم دو متر می پریدم هوا, سریع
ایسان وصدا می کردم میگفتم زود باش بریم توکوچه برف یازی.یادمه طبقه ی بالای خونمون خونواده ی
داییم زندگی می کرند.علیرضا وزهرا تا میدینند مااومدیم توکوچه سریع اونا هم کاپشنشون و میپوشیدن
ومیومدن باهم بازی می کردیم.اون موقع ما خونمون حیاط نداشتیم واسه همین میومدیم توکوچه بازی
می کردیم.یادمه وقتی می خواستیم بریم بازی مامانم صداش در میومد وشاکی می شد می گفت:,
کجامی رین بچه ها صبح به این زودی سرما می خورین.ما هم که اینقدر ذوق برف داشتیم اصلا به حرف
مامانی توجه نمی کردیم.وای چه کیفی داشت صبح زود اسمون سرخ وهواهم تقریبا مه الود.یادمه نوک
دماغمون با گونه هامون, ازبس هوا سرد بود قرمز می شد .اما من این سرما رو دوست داشتم.همش
می رفتیم توکوچه یه گوله برف درست می کردیم میومدم تو خونه میذاشتم روبخاری اب می شد.وای
مامان چه قدر دعوامی کرد اما من عین خیالم نبود.همش میرفتیم تو کوچه وقتی خیلی سردمون شد,
میودم خونه خودمو گرم می کردم وبازم میرفتم بیرون.اونقدر میرفتم ومیومدم که اخر سرخسته میشدم
و دیگه از برف بازی دست می کشیدم.یادش بخیرچه دورانی بود.الان با این که خونمون حیاط داره,تازه
حیاطشم بزرگه ولی اصلا برف نمیاد.اشکالی نداره شاید اخرای زمستون برف بیاد شایدم یه حکمتی
داره که فقط خدا میدونه....

nojeana

کاربر ويژه
عکس ها واقعاً محشرن. خیلی ممنون
میشه بگید بر اساس تجربه شما بارش برف نهاوند به طور متوسط از کی شروع میشه و آخرش کیه؟ تو اون مدت روی هم تقریباً چقدر برف میاد؟
خوب نمی شه دقیق گفت چون هر سال با سال قبل متفاوته ولی اینجا همیشه حداقل 1 متر تجمعی برف رو داریم و سال های خشکسالی مثل 1386 و 1379 هم حتی بارش برفشون نرماله چون تو این سالها هم بارش زمستون نرماله فقط بهار و پائیز بارششون خراب می شه.
نهاوند هم مقدار بارش برف رو با نگاه کردن به گرین چهل نابالغان می فهمند و اگر مثل امسال همه چین و چروک و دره هاش ( با توجه با اینکه خیلی دره داره ) پر برف باشه می گن برف خوب باریده امسال و معمولا بارش برف در سطح شهر و دشت رو معیار بارش خوب نمی دونند

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا