• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
برو آموزشی اردوش زمستون افتاد اون موقع سلامت میکنم :خنده1:

من اردوی آموزشی‌ام فروردین 89 بود لب ساحل انزلی. هوا سرد بود اما یخبندان نبود، فکر می‌کنم دما حدود 8 درجه بود. ولی هوا بارونی بود و بارون لب ساحل با طوفان همراهه. طوفان داشت چادرهامون رو از جا می‌کند و دریا هم وحشتناک مواج بود. اصن تا صب نخوابیدیم و چند بار میخ چادر رو که از زمین بیرون اومده بود فرو کردیم داخل!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
آبدیت جدید نروژ اونقدری با قبلیش برای ما تفاوتی نکرده و ان شا الله بارش نسبتا خوبی رو فردا و پس فردا داریم::خجالت2:

Wednesday13 FebruaryThursday14 FebruaryFriday15 FebruarySaturday16 FebruarySunday17 FebruaryMonday18 FebruaryTuesday19 FebruaryWednesday20 FebruaryThursday21 FebruaryFriday22 February
09.png
09.png
01d.png
01d.png
01d.png
09.png
09.png
03d.png
09.png
03d.png
13°12°
6 mm nedbør i døgnet6 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet1.1 mm nedbør i døgnet7 mm nedbør i døgnet4.2 mm nedbør i døgnet0.6 mm nedbør i døgnet1.8 mm nedbør i døgnet0.4 mm nedbør i døgnet
vindpil.0025.100.png
vindpil.0025.135.png
vindpil.0000.020.png
vindpil.0000.060.png
vindpil.0025.015.png
vindpil.0050.110.png
vindpil.0050.130.png
vindpil.0025.075.png
vindpil.0025.110.png
vindpil.0025.315.png

Long term forecast

اینم برای فرودگاه مشهد که متاسفانه از داخل شهر خیلی کمتر براش پیشبینی شده:

Wednesday13 FebruaryThursday14 FebruaryFriday15 FebruarySaturday16 FebruarySunday17 FebruaryMonday18 FebruaryTuesday19 FebruaryWednesday20 FebruaryThursday21 FebruaryFriday22 February
09.png
04.png
01d.png
01d.png
02d.png
09.png
02d.png
03d.png
05d.png
05d.png
13°12°
4.5 mm nedbør i døgnet2.6 mm nedbør i døgnet0.2 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet0.4 mm nedbør i døgnet2.5 mm nedbør i døgnet0.9 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet1.0 mm nedbør i døgnet0.8 mm nedbør i døgnet
vindpil.0025.115.png
vindpil.0000.135.png
vindpil.0000.305.png
vindpil.0000.335.png
vindpil.0000.040.png
vindpil.0050.120.png
vindpil.0025.135.png
vindpil.0000.330.png
vindpil.0025.140.png
vindpil.0025.305.png
Long term forecast

ماهان.

کاربر ويژه

نه هومن جان

از اين خبرا هم نيست.

تو كاخ هم كه زندگي كني كار نداشته باشي فايده اي نداره

در به در دنبال كار مي گردم ولي كو كار. آخرش مي ترسم اين 4 سال وقتم رو كه روي دانشگاه گذاشتم و هزينه اي كه براي تحصيل دادم به باد فنا بره. :ناراحت:

آره بیکاری بعد از خدمت خیلی استرس‌زاست. مخصوصن که خدمت رو به امید کار پیدا کردن و مستقل شدن تموم می‌کنی و بعدش هیچی! من بعد از خدمت قبل از اومدنم به اینجا 8 ماه بیکار بودم و واقعن اعصابم خرد بود! آبان‌ پارسال یه شرکت دولتی هم توی مصاحبه‌اش رد شدم به دلایلی که احتمالن خودت بهتر می‌دونی. جنوب برام کار بود ولی اونجا هم جای زندگی کردن برای من نبود.

Abbath

New member
یعنی چی سلامت میکنم؟

یعنی اون موقع به یاد این حرف من میوفتی.

اردوی آموزشی ما آخرای آذر پارسال بود.رفتیم یه دشت بین کرمانشاه و کامیاران،از ساعت 2 به بعد دیگه نمیشد خوابید.من دو تا بادگیر پوشیده بودم،یه کاموایی هم روش،چفیه رو هم بسته بودم کمرم،تو پوتین هم 3 تا نایلون و پوتینم رو هم در نیاورده بودم،امابازم دندونام به هم میخورد از سرما،حالا نیمدونم شاید به خاطر تحرک نداشتن بدن باشه که سرما بیشتر احساس میشه یا چیز دیگه ای

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی

اردوی آموزشی ما آخرای آذر پارسال بود.رفتیم یه دشت بین کرمانشاه و کامیاران،از ساعت 2 به بعد دیگه نمیشد خوابید.من دو تا بادگیر پوشیده بودم،یه کاموایی هم روش،چفیه رو هم بسته بودم کمرم،تو پوتین هم 3 تا نایلون و پوتینم رو هم در نیاورده بودم،امابازم دندونام به هم میخورد از سرما،حالا نیمدونم شاید به خاطر تحرک نداشتن بدن باشه که سرما بیشتر احساس میشه یا چیز دیگه ای

من شانس آوردم

آموزشي من تير 90 بود 20 روز آخر آموزشي مصادف شد با ماه رمضون به دليل شدت گرما و ماه رمضون اردوي دوره ما كنسل شد.

هم دوره قبل از ما و هم بعد از ما رو بردن كوشك نصرت توي بيابون هاي قم فيلمش رو برامون توي پادگان خضرايي گذاشتن بيچاره ها 5 روز توي شرايط سخت زندگي كردن.

كل هيكلشون خاك شده بود. :سکوت:

پسرخاله

کاربر ويژه

تو فضای باز خوابیده بودید؟
با این پوششی که گفتی فکر کنم من بتونم تا دمای 5- در فضای آزاد بخوابم هم دوام بیارم!

ماهان.

کاربر ويژه
تو فضای باز خوابیده بودید؟
با این پوششی که گفتی فکر کنم من بتونم تا دمای 5- در فضای آزاد بخوابم هم دوام بیارم!

نه فداتشم. فکر می‌کنی! توی دمای 0 فقط یه ربع ساعت بی‌حرکت به حالت خوابیده بمونی، سرما رو تا مغز استخونت درک می‌کنی!

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
آره بیکاری بعد از خدمت خیلی استرس‌زاست. مخصوصن که خدمت رو به امید کار پیدا کردن و مستقل شدن تموم می‌کنی و بعدش هیچی! من بعد از خدمت قبل از اومدنم به اینجا 8 ماه بیکار بودم و واقعن اعصابم خرد بود! آبان‌ پارسال یه شرکت دولتی هم توی مصاحبه‌اش رد شدم به دلایلی که احتمالن خودت بهتر می‌دونی. جنوب برام کار بود ولی اونجا هم جای زندگی کردن برای من نبود.

آره

آدم بيكار احساس پوچ بودن و بيخود بودن مي كنه.

احساس مصرف گرا بودن

خيلي بده واقعا از ته دلم اينو مي گم توي بد شرايطي هستم اگه گاها بد اخلاقي هايي از من مي بينيد روي اين قضيه بذاريد :گل:

سیبری

کاربر ويژه
جدیدترین اطلاعیه هواشناسی خراسان رضوی:

اطلاعيه شماره 25 مو رخه 24/11/1391
بررسی نقشه ها و مدل های هواشناسی نشان دهنده نفوذ و گسترش سامانه ای ناپایدار از فردا چهار شنبه(25/11/1391 ) بر روی استان خراسان رضوی می باشد. که از بعدازظهر چهارشنبه و طی روز پنج شنبه برای غالب نقاط استان خصوصاً در نیمه جنوبی ، ناپایداریهایی بشکل رگبار باران (در نواحی سردسیر و کوهستانی بارش برف و باران ) همراه با کاهش نسبی دما و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می گردد. · در زمان فعالیت این سیستم جوی، وقوع بارشها در نواحی مرتفع و سردسیر بشکل برف و باران خواهد بود. · احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها در برخی نقاط استان خصوصاً در نیمه جنوبی استان دوراز انتظار نیست. · طی فعالیت این سیستم در غالب نقاط استان، دما بطور میانگین بین 5 تا 10درجه سانتی گراد کاهش خواهد یافت. · در طول فعالیت این سامانه وزش باد در برخی نقاط استان نسبتا شدید پیش بینی می گردد. · دامنه فعالیت زمانی این سیستم تا اوایل وقت روزجمعه هفته جاری پیش بینی می شود.
بازم جنوبیه که!:حرص:

Abbath

New member
و جالبی قضیه اینجاست که ما هر سال میریم سمت ییلاقات پدریمون،دما شبا میره زیره صفر،اونجا هم تو چادر برزنتی میخوابیم،حتی با پوششی کمتر از اون چه که گفتم،حتی تو کیسه خواب نمیخوابیم اما خب از یه چیزایی استفاده میکنیم تا صب گرم میمونیم :خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا