یعنی چی سلامت میکنم؟برو آموزشی اردوش زمستون افتاد اون موقع سلامت میکنم :خنده1:
یعنی چی سلامت میکنم؟برو آموزشی اردوش زمستون افتاد اون موقع سلامت میکنم :خنده1:
برو آموزشی اردوش زمستون افتاد اون موقع سلامت میکنم :خنده1:
Wednesday13 February | Thursday14 February | Friday15 February | Saturday16 February | Sunday17 February | Monday18 February | Tuesday19 February | Wednesday20 February | Thursday21 February | Friday22 February |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13° | 4° | 3° | 7° | 12° | 6° | 4° | 6° | 8° | 7° |
6 mm nedbør i døgnet | 6 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 1.1 mm nedbør i døgnet | 7 mm nedbør i døgnet | 4.2 mm nedbør i døgnet | 0.6 mm nedbør i døgnet | 1.8 mm nedbør i døgnet | 0.4 mm nedbør i døgnet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wednesday13 February | Thursday14 February | Friday15 February | Saturday16 February | Sunday17 February | Monday18 February | Tuesday19 February | Wednesday20 February | Thursday21 February | Friday22 February |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13° | 5° | 4° | 7° | 12° | 6° | 4° | 7° | 8° | 8° |
4.5 mm nedbør i døgnet | 2.6 mm nedbør i døgnet | 0.2 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 0.4 mm nedbør i døgnet | 2.5 mm nedbør i døgnet | 0.9 mm nedbør i døgnet | 0 mm nedbør i døgnet | 1.0 mm nedbør i døgnet | 0.8 mm nedbør i døgnet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
نه هومن جان
از اين خبرا هم نيست.
تو كاخ هم كه زندگي كني كار نداشته باشي فايده اي نداره
در به در دنبال كار مي گردم ولي كو كار. آخرش مي ترسم اين 4 سال وقتم رو كه روي دانشگاه گذاشتم و هزينه اي كه براي تحصيل دادم به باد فنا بره. :ناراحت:
یعنی چی سلامت میکنم؟
یعنی اون موقع به یاد این حرف من میوفتی.
اردوی آموزشی ما آخرای آذر پارسال بود.رفتیم یه دشت بین کرمانشاه و کامیاران،از ساعت 2 به بعد دیگه نمیشد خوابید.من دو تا بادگیر پوشیده بودم،یه کاموایی هم روش،چفیه رو هم بسته بودم کمرم،تو پوتین هم 3 تا نایلون و پوتینم رو هم در نیاورده بودم،امابازم دندونام به هم میخورد از سرما،حالا نیمدونم شاید به خاطر تحرک نداشتن بدن باشه که سرما بیشتر احساس میشه یا چیز دیگه ای
تو فضای باز خوابیده بودید؟یعنی اون موقع به یاد این حرف من میوفتی.
اردوی آموزشی ما آخرای آذر پارسال بود.رفتیم یه دشت بین کرمانشاه و کامیاران،از ساعت 2 به بعد دیگه نمیشد خوابید.من دو تا بادگیر پوشیده بودم،یه کاموایی هم روش،چفیه رو هم بسته بودم کمرم،تو پوتین هم 3 تا نایلون و پوتینم رو هم در نیاورده بودم،امابازم دندونام به هم میخورد از سرما،حالا نیمدونم شاید به خاطر تحرک نداشتن بدن باشه که سرما بیشتر احساس میشه یا چیز دیگه ای
تو فضای باز خوابیده بودید؟
با این پوششی که گفتی فکر کنم من بتونم تا دمای 5- در فضای آزاد بخوابم هم دوام بیارم!
تو فضای باز خوابیده بودید؟
با این پوششی که گفتی فکر کنم من بتونم تا دمای 5- در فضای آزاد بخوابم هم دوام بیارم!
آره بیکاری بعد از خدمت خیلی استرسزاست. مخصوصن که خدمت رو به امید کار پیدا کردن و مستقل شدن تموم میکنی و بعدش هیچی! من بعد از خدمت قبل از اومدنم به اینجا 8 ماه بیکار بودم و واقعن اعصابم خرد بود! آبان پارسال یه شرکت دولتی هم توی مصاحبهاش رد شدم به دلایلی که احتمالن خودت بهتر میدونی. جنوب برام کار بود ولی اونجا هم جای زندگی کردن برای من نبود.
بازم جنوبیه که!:حرص:جدیدترین اطلاعیه هواشناسی خراسان رضوی:
اطلاعيه شماره 25 مو رخه 24/11/1391بررسی نقشه ها و مدل های هواشناسی نشان دهنده نفوذ و گسترش سامانه ای ناپایدار از فردا چهار شنبه(25/11/1391 ) بر روی استان خراسان رضوی می باشد. که از بعدازظهر چهارشنبه و طی روز پنج شنبه برای غالب نقاط استان خصوصاً در نیمه جنوبی ، ناپایداریهایی بشکل رگبار باران (در نواحی سردسیر و کوهستانی بارش برف و باران ) همراه با کاهش نسبی دما و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می گردد. · در زمان فعالیت این سیستم جوی، وقوع بارشها در نواحی مرتفع و سردسیر بشکل برف و باران خواهد بود. · احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیل ها در برخی نقاط استان خصوصاً در نیمه جنوبی استان دوراز انتظار نیست. · طی فعالیت این سیستم در غالب نقاط استان، دما بطور میانگین بین 5 تا 10درجه سانتی گراد کاهش خواهد یافت. · در طول فعالیت این سامانه وزش باد در برخی نقاط استان نسبتا شدید پیش بینی می گردد. · دامنه فعالیت زمانی این سیستم تا اوایل وقت روزجمعه هفته جاری پیش بینی می شود.
چند پست ه قبلیم گفتم که در دمای 0 در چادر با یه پتو صبح کردیم عزیز جان!نه فداتشم. فکر میکنی! توی دمای 0 فقط یه ربع ساعت بیحرکت به حالت خوابیده بمونی، سرما رو تا مغز استخونت درک میکنی!
اگه باد نیاد یا تو چادر باشم میتونمتوی چادر برزنتی
خو امتحانش مجانیه :خنده1: یه بار امتحان کن...
بارش مهراباد از صبح تا الان 4 میلیمتر