• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
اگه باد نیاد یا تو چادر باشم میتونم
بابا با این پوششی که میگی طرف میره قطبه جنوب مبخابه!:خنده1:

هر كس رو مي خواي نفرين كني بگو سربازيش زمستون بيوفته تبريز :خنده1:

باد هاي سوزناك تبريز زبان زد خاص و عام شده توي زمستون پدر هر موجود زنده اي رو كلا در مياره حتي بومي هاي خود تبريز هم گلايه و شكايت دارن . سوز تبريز تا ارديبهشت هم ادامه داره. از اواخر ارديبهشت تا پايان مهر خوبه بقيه ش.....

آخ آخ يادمه يه روز طرح چريك بود داشت برف ميومد دما هم بعدا كه از نت چك كردم 4 - بود با باد 60 كيلومتر در ساعت (فقط خودتون قضاوت كنيد)

ما رو كاشتن وسط بيابون داخل پادگان، توي آشيانه هاي جنگنده ها كه به اصطلاح چريك فرضي رو دستگير كنيم تا 1 ساعت و خرده اي اونجا بوديم بعد از تموم شدن طرح كل بدنم خشك شده بود و دستام هيچگونه حسي نداشتن. تا چند روز بدن درد و بدبختي داشتم.

خيلي بد بود خيلي .....

Amir Masoud

کاربر ويژه
تبریک فراوان امیر مسعود عزیز. امیدوارم این بار اردبیل برف خوبی بیاد و دلت شاد شه. اگه شد عکس هم بگیر و شادی هات را با ما قسمت کن.

من مخلصتم داداش بهزاد گل!

در عرض 20 دقیقه چنان برفی اینجا بارید که برق منطقه ما 1 ساعت قطع شد!

الان هوا ابری هست و جهت جریانات دارن شمالی میشن...

واقعا این اردبیل عجیب آب و هوایی داره...

سیبری

کاربر ويژه
مثل اینکه تو روستاهای قوچان هم عاشق آب و هوا زیادن
وبلاگ روستای ینگجه تو جنوب قوچان عکسای زیادی از برف و بارون و تگرگ و یخ زدن دریاچه گرفته که نشون از علاقه صاحب وبلاگ به پدیده های جوی داره

سیبری

کاربر ويژه
من مخلصتم داداش بهزاد گل!

در عرض 20 دقیقه چنان برفی اینجا بارید که برق منطقه ما 1 ساعت قطع شد!

الان هوا ابری هست و جهت جریانات دارن شمالی میشن...

واقعا این اردبیل عجیب آب و هوایی داره...
امیر مسعود عزیز پست بنده روه جواب بدین:خجالت2:

Abbath

New member
اوه اوه اوه

یه رعد و برق بمبی زد هنوزم داره همین طوری کش پیدا میکنه

بارش باران ما فوق تصور در اینجا

Amir Masoud

کاربر ويژه
امیر مسعود عزیز فردا صبح برف همه جای اردبیل را فرا خواهد گرفت مدارس تعطیل و جاده ها مسدود خواهد شد این است سبلان بزرگ و بلند مرتبه

الهی ی ی ی که همینطور میشه ، چه هیجانی درست می کنی تو واسه من همیشه! بابا دیووونه می کنی آدم رو!!! :گل::خنده1::شاد2:

سیبری

کاربر ويژه
روستای ینگجه
اردیبهشت 91
f3v0h640udaaa32nby7.jpg

Amir Masoud

کاربر ويژه
:خنده1:
درود بر امیر مسعود یار همدل و هم زبان من:گل:
هر چند سخت ، ولی مطمئنا اردبیل و قوچان دوباره کمر راست خواهند کرد و از بالا بر زمین و زمان خواهند نگریست!

امیدوارم نه تنها قوچان بلکه تمام سرزمین هایی که غرور برف رو هر سال تجربه میکردند به وصال و غرور و عظمت برف برسند...

Amir Masoud

کاربر ويژه
امیر مسعود عزیز
برف اردبیل چی شد ؟ هنوزداره میاد ؟ نکنه اینم رگباری بود؟ تو رو بخدا بگو نبود!
وقتی اردبیل زده است یعنی زمستون ایران زنده است

ای الهی اینو میگی ی ی ی!!!!

الااااان دیدم عزیزم ، شرمنده این پست به این قشنگی و با احساسی رو ندیدم:خجالت2::خجالت2:

قربون اظهار لطفت برررم من! اینجا در عرض 20 دقیقه کولاااک نفس گیر برف شیشه های خونه منو پوشاند و دید رو به بیرون کاملا بست و برق شهر 1 ساعت قطع شد ! برفش رگباری بود ، اما تا به حال چنین چیزی ندیده بودم
:خنده1::سوت:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا