• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

songing

کاربر ويژه
با سلام لطفا نقشه های بارش مشهد از سایتهای مختلف بذارین هم رطوبت هم دما وهم میزان بارشهای جدید را بنویسید.

mohamad$

کاربر ويژه
دهنه برفا سرویس شدن تو این چند روزه
فکر نکنم الان برفه آبعلی هم مثه هر سال باشه خبر داری؟

اتفاقا من چند روز پیش زنگ زدم هواشناسی بپرسم آبعلی ایستگاهش چند سانت برف داره گفت زنگ بزن راهداری بپرس . lol . یه سانت برف هم نمیتونن بگن .

من خودم فکر کنم الان 15 - 20 سانتی برف تو سایه باشه دقیقه نمیدونم . چند شب پیش هم اونجا تو +2 درجه بارون میومد !!!!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
هواشناسی ایران برای استان تهران امشب اینجوری پیشبینی کرده

فرودگاه امام باران

مهراباد باران

شهریار باران

ورامین باران

شمال تهران بارون و برف

لواسان بارون و برف

دماوند برف

آبعلی برف

فیروزکوه برف

--------------

برای فردا اینجوری زده :

فرودگاه امام بارون

شهریار باران

ورامین باران

مهراباد باران و برف

شمال تهران برف

لواسان برف

دماوند برف

آبعلی برف

فیروزکوه برف

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان

من اومدم . امروز خیلی گرفتاری کارم زیاد بود.

مشهد هم داره هوا دگرگون میشه و وزش باد نسبتا سردی آغاز شده که شدتش هم بد نیست . با این ترتیب و این افزایش دمایی که امروز رخ داد من خیلی امیدوار به بارش سنگین و قابل ملاحظه در مشهد هستم. و فکر میکنم که شرایط تهران هم باید خیلی مساعد باشه چون ظاهرا سامانه داره از سمت غرب تهران ادغام میشه:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
بارش باران از ساعت11:30 تا الان داره در شاهین شهر میباره الان هم دونه درشت کرده اقا بلاخره ما برف میبینیم یا نه.

برفی جان برف شهرکرد رو هواس اونجا که احتمالش0.00001% فکر کنم!
جالبه دمای اینجا و تهران طبق wunderground 4درجه اختلاف داره!یعنی برف میاد واقعا :-؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جدیدترین اطلاعت و داده های هواشناسی همین لحظه:

wm7conv.GIF

wm7dvg.GIF

wm7wvir.GIF

wm7ir.GIF

wm7shr.GIF

wm5vor.GIF

mohamad$

کاربر ويژه
برفی جان برف شهرکرد رو هواس اونجا که احتمالش0.00001% فکر کنم!
جالبه دمای اینجا و تهران طبق wunderground 4درجه اختلاف داره!یعنی برف میاد واقعا :-؟

خب عزیز اونجا رو سیل برده دما اینهمه اومده پایین . اینجا اصلا بارشی نبوده هنوز:خنده1:

hamed*zagros

کاربر ويژه
gfs اوج بارشو روی سراسر ایلام و جنوب کرمانشاه و غرب لرستان و بخش هایی از چهارمحال زده. ولیecmwf شدت بارشو روی لرستان،خوزستان،جنوب ایلام ، چهارمحال و کهگیلویه زده. باید دید کدوم درست پیشبینی کرده. امیدوارم هردو درست پیشبینی کرده باشن:16:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا