• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان این نقشه رو میذارم فعلا میرم نهار اگه شد دوباره میام

ولی با این نقشه که همین الان آپدیت شده ریزش هوای سرد در بعد از ظهر امروز و خصوصا بنفع تهران بسیار چشمگیر خواهد بود:

e3a2hv745p83h0rplncq.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
سلام دوستان

من اومدم . امروز خیلی گرفتاری کارم زیاد بود.

مشهد هم داره هوا دگرگون میشه و وزش باد نسبتا سردی آغاز شده که شدتش هم بد نیست . با این ترتیب و این افزایش دمایی که امروز رخ داد من خیلی امیدوار به بارش سنگین و قابل ملاحظه در مشهد هستم. و فکر میکنم که شرایط تهران هم باید خیلی مساعد باشه چون ظاهرا سامانه داره از سمت غرب تهران ادغام میشه:گل:

تغییرات آب و هوایی مشهد تا این لحظه:
histGraphAll

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حیفم اومد اینو نذارم و بعد برم

مشهد از دید ودر دات کام:

Wednesday, Dec 26

Updated: Dec 25, 2012, 1:46pm Local Time

Day Dec 26

16.png
-1[SUP]°C[/SUP]High
Snow

Chance of snow:90% Wind: ENE at 19 km/h Humidity:74% UV Index:1 - Low Snow: 2-4 in Sunrise: 6:41 am Moonrise: 2:57 pm Moonphase:Waxing Gibbous Snow likely. High 31F. Winds ENE at 10 to 15 mph.
Chance of snow 90%. Snow accumulating 2 to 4 inches.

• Collapse Details

Night

16.png
-7[SUP]°[/SUP]Low
Snow

Chance of snow:70% Wind: N at 21 km/h Humidity:94% UV Index:0 - Low Snow: 3-5 in Sunset: 4:23 pm Moonset: 5:34 am Moonphase:Waxing Gibbous Snow in the evening will transition to snow showers overnight. Low 19F. Winds N at 10 to 20 mph.
Chance of snow 70%. Snow accumulating 3 to 5 inches.

hamed*zagros

کاربر ويژه
اصلن تو این سیستمه هر چی میریم شرق سرما و برف بهتر میشه . ولی همدان و شهرکرد هم برف میاد چه بسا یهو دیدی برف خوبی هم شد .

از شهریور ماه معلوم بود سرمای شرق بیشتر امسال. امیدوارم یه چندتا سرمای غربی هم بیاد ما حال کنیم

mohamad$

کاربر ويژه
بابا14 درجه دوسه درجه کم تر از هرروزه!تهران10 درجس!فکر کنم شما غیرنرمالیدا اینجا که از قبل از بارش همین بوده!

خب ببین علی جان مناطق جلگه ای و نزدیک دریا به خصوص جنوب ایران بارون که میاد ممکنه دما زیاد پایین نره .

ولی غالب ایران و مناطق داخلی مثل تهران و ایلام و مشهد و همدان و یزد و .... با شروع بارش دما میره پایین . شدید باشه زیاد میره پایین . تازه هوای سرد هم تاثیر زیادی داره

من مثلا فروردین 88 یادم میاد دمای تهران ساعت 4 صبح +13 بود و هوای سرد رسید و دما طی 5 - 6 ساعت به +1 و 0 رسید و برف بارید . ولی الان هوای سرد چندان جالب نیست تو این سیستم . حالا باید دید بالاخره تهران برف میاد و کیفیتش چطوره

ali.doosti

کاربر ويژه
خب ببین علی جان مناطق جلگه ای و نزدیک دریا به خصوص جنوب ایران بارون که میاد ممکنه دما زیاد پایین نره .

ولی غالب ایران و مناطق داخلی مثل تهران و ایلام و مشهد و همدان و یزد و .... با شروع بارش دما میره پایین . شدید باشه زیاد میره پایین . تازه هوای سرد هم تاثیر زیادی داره

من مثلا فروردین 88 یادم میاد دمای تهران ساعت 4 صبح +13 بود و هوای سرد رسید و دما طی 5 - 6 ساعت به +1 و 0 رسید و برف بارید . ولی الان هوای سرد چندان جالب نیست تو این سیستم . حالا باید دید بالاخره تهران برف میاد و کیفیتش چطوره

قسمت اولو بله مثلا دمای ماکزیمم و.مینیمم اینجا امروز 2درجه باهم تفاوت داره!
ولی راجع به قسمت دوم باید بگم نمی دونستم و خیلی ممنونم که این نکته رو به من یاد دادید...علتشم میدونید محمد جان؟قطعا رطوبت نیست چون رطوبت هنگام بارش هردومکان بالا می ره...

آرش-مشهد

کاربر ويژه
فورکا تو آبدیت جدیدش از ساعت 7:30 امشب در دمای 3 بارش خفیف برف برای مشهد پیشبینی کرده از ساعت 30 دقیقه بامداد هم با شانس 92 درصد snow showers زده. من فکر کنم از ساعت 9 10 بارش خفیف برف تو مشهد شروع بشه.

mohamad$

کاربر ويژه
قسمت اولو بله مثلا دمای ماکزیمم و.مینیمم اینجا امروز 2درجه باهم تفاوت داره!
ولی راجع به قسمت دوم باید بگم نمی دونستم و خیلی ممنونم که این نکته رو به من یاد دادید...علتشم میدونید محمد جان؟قطعا رطوبت نیست چون رطوبت هنگام بارش هردومکان بالا می ره...

خواهش میکنم . خب این قسمت دوم بیشتر به خاطر وضعیت هوای " بری " ایران هست که این خاصیت و داره . ایران منطقه خشکی هست و این ویژگی و میشه بهش نسبت داد . سواحل جنوبی ایران کلا اقلیمش یه چیز دیگس و حتی با سواحل شمالی کشور فرق میکنه .

سرمای هوا اگر زیاد باشه میتونه دما رو طی چند ساعت سریع پایین بیاره . هر سیستم شرایطش فرق میکنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا