• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
به به!
از برف دی امسال هم عکس داره!

ینگجه دی 91

e4z85n04fikt1v4h2jhz.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان عزيز و بامداد تون خوش

جايي هستم و دسترسي به نت ندارم فقط انلاين شدم كه از همتون قدرداني كنم و بكم همه شما عزيزان رو خيلي زياد دوست دارم و شرمنده لطف و محبت همه شما عزيزان هستم:گل::خجالت2:

کدخدا

کاربر ويژه
مثل اینکه تو روستاهای قوچان هم عاشق آب و هوا زیادن
وبلاگ روستای ینگجه تو جنوب قوچان عکسای زیادی از برف و بارون و تگرگ و یخ زدن دریاچه گرفته که نشون از علاقه صاحب وبلاگ به پدیده های جوی داره

درود محسن جان

تو قوچان روستا داریم به نام ینگجه؟:تعجب2:

جالبه یه روستا هم با همین نام در استان مرکزی داریم بخش فراهان اجداد من بزرگ شده این روستان البته 30 ساله خراب شده

سیبری

کاربر ويژه
درود محسن جان

تو قوچان روستا داریم به نام ینگجه؟:تعجب2:

جالبه یه روستا هم با همین نام در استان مرکزی داریم بخش فراهان اجداد من بزرگ شده این روستان البته 30 ساله خراب شده
سلام محمد جان
ینگجه یه اسم ترکیه و خیلی شهرستانها به این اسم روستا دارن ، این روستای ینگجه تو جنوب قوچان غرب جاده قوچان سبزواره

سیبری

کاربر ويژه
این مطلبش نشون میده که اگه بیشتر از ما عاشق هوا نباشه کمتر نیست ، فردا حتما صاحب وبلاگ رو پیداش میکنم میارمش

خبر انلاین ینگجه

سلاماز خبرای امروز بارش برف بود که از سحرگاه امروز شروع و تا الان که بنده خبر رو به سمع شما
می رسونم هم چنان ادامه داره ، یه هفته ای بود که هوای روستا گرم شده بود و بارش های
گذشته برف رو ،اب کرده بود ، با بارش امروز دوباره طبیعت ینگجه به سفیدی گراییده .
خبر دوم:
اقای هادی شوشتری نماینده شهرستان قوچان و فاروج سایتی رو راه اندازی کردند که خارج
از لطف نیست که سری بزنید و از مطالبش استفاده کنید

عکس مربوط به قبل از برف امروز است
DSC07622.jpg

تاریخ عکس ها مربوط به امروز است
DSC00140.jpg

DSC00142.jpg

+ نوشته شده در چهارشنبه 6 دی1391ساعت 13:57 توسط برای ینگجه............ | 4 نظر

aznavar

کاربر ويژه
سلام محمد جان
ینگجه یه اسم ترکیه و خیلی شهرستانها به این اسم روستا دارن ، این روستای ینگجه تو جنوب قوچان غرب جاده قوچان سبزواره

درود محسن جان . دوران خدمت یه هم تختی داشتم بچه قوچان بود. بسیار آدم آروم و دوست داشتنی
اونجا ی همشهری بیشتر نداشت هروقت میومد بهش سر میزد به زبون عجیبی یچیزی تو مایه های لکی و کردی میحرفید.یروز ازش پرسیدم کجایی میحرفی که گفت قوچان کرد هم داره!
واقعا داره؟آیا؟:فکر:

Dr.ben

کاربر ويژه
(تصویر) فرود پلیکان غول‌پیکر در تهران

عوامل آتش‌نشانی یک پلیکان را در منزلی مسکونی به دام انداختند.

به گزارش ایسنا، رضا شقاقی، فرمانده آتش‌نشانان اعزامی به محل دراین‌باره گفت: در پی تماس شهروندان مبنی بر مشاهده یک پلیکان، ستاد فرماندهی آتش‌نشانی روز دوشنبه آتش‌نشانان ایستگاه 85 را به محل اعلام شده در خیابان مالک‌اشتر بین خیابان خوش و خیابان قصرالدشت اعزام کرد.

53398_563.jpg

شقاقی ادامه داد: عوامل آتش‌نشانی با استفاده از تجهیزات نجات این پرنده را به دام انداخته و پس از انتقال به ایستگاه 8 به مرکز نگهداری از پرندگان آبزی باغ‌وحش پارک ارم سبز، تحویل دادند.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
اوه پوستم کنده شد تا 36 صفحه رو خوندم دوستان یک کم یواشتر

اومدم بگم خیلی به من لطف داشتین همتون را دوست دارم :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب ما رسیدیم خونه

امروز از ظهر به بعد هم که اینترنتمون قطع بود.

راستی چه خبرا !!!!!!!!!!!!!!!

مشهد برف خبری میشه یا نه.

الان بیرون هوا ابری بود و باد نسبتا خنکی هم میوزید.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود محسن جان . دوران خدمت یه هم تختی داشتم بچه قوچان بود. بسیار آدم آروم و دوست داشتنی
اونجا ی همشهری بیشتر نداشت هروقت میومد بهش سر میزد به زبون عجیبی یچیزی تو مایه های لکی و کردی میحرفید.یروز ازش پرسیدم کجایی میحرفی که گفت قوچان کرد هم داره!
واقعا داره؟آیا؟:فکر:

سلام سجاد جان

در ارتباط با سوالی که پرسیده بودید، گویش مردم شمال خراسان اول از همه کردی هست که بهش در زبان محلی کرمانج میگن بعد هم ترکی و در انتها فارسی زبان هستند.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
خوب ما رسیدیم خونه

امروز از ظهر به بعد هم که اینترنتمون قطع بود.

راستی چه خبرا !!!!!!!!!!!!!!!

مشهد برف خبری میشه یا نه.

الان بیرون هوا ابری بود و باد نسبتا خنکی هم میوزید.

خوب من منتظرم پیش بینی شما را بشنوم خصوصن سه شنبه هفته بعد!!!!:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا