• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
درود به همه دوستان.امروز صبح با صدای مهیب رعدو برق از خاب پریدم و بعد دیدم مثله چی برف میاد.خیلی زودم بند اومد.واقعا حس مرگ به ادم دس میده تو این زمستون.اخه رعدو برق اونم تو بهمن چه ربطی بهم داره من نمیدوم
سلام . اره از این به بعد تو زمستون رعد و برق زد به احتمال بالا باید منتظر برف باشیم . یکی از علایم نزول برف همین رعد و برقه :mehdi::ذوق زده:

خراباتی

کاربر ويژه
اینم رعدوبرق ها که از سرجاشون تکون نخوردن ودارن از مشهد دور میشن امشب که هیچی دیگه خداکنه فردا بباره

L_plot_weather_map.jpg

خراباتی

کاربر ويژه
سپاس همایون جان:احترام:

خیلی دوست دارم زودتر انجام بشه !چون واقعا با این دماهای الان آدم خجالت میکشه و داره قداست اسم سیبری لگد مال میشه!

خواهش میکنم محسن جان
انشاءالله که اسفند وبهار حداقل قوچان به شرایط عادیش برگرده
فعا با اجازه دوستان

mohamad$

کاربر ويژه
محسن از قوچان این چیه بابا نوشتی ؟؟ :خنده1:

لطفا نام کاربری من رو از سیبری به جنب حاره تغییر بدید :خنده1: حداقل یه اسم دیگه بزار

سیبری

کاربر ويژه
محسن از قوچان این چیه بابا نوشتی ؟؟ :خنده1:

لطفا نام کاربری من رو از سیبری به جنب حاره تغییر بدید :خنده1: حداقل یه اسم دیگه بزار

چشه مگه؟!
حقیقتش بین 570، جنب حاره ، استوا و دوزخ معطل بودم! ولی نهایتا جنب حاره رو انتخاب کردم!:خنده1:

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
خوب امشب رو هم کما فی السابق با آهنگ حاج آقای شماعی زاده به پایان میبرم

شوما بگین شوما بگین
توی این قحطی بازار کی میشه بهار ایشالله:ناراحت:

mohammadsadat

کاربر ويژه
اون آذر طلایی منو خیلی امیدوار کرد، ولی متاسفانه زمستان خوب نبود. یه چیز تو مایه های 88 رخ داد البته نمیدونم پاییز 88 تهران و مشهد چطور بود اما غرب و جنوب پاییز خوبی داشتند ولی بعد زمستانش اونجور شد. امروزم ناسا مطالبی در مورد خشکی این دهه و مخصوصاً خشکسالی 86-87 گفته و پیش بینی کرده تا 2050، 10 درصد دیگه بدتر بشه.
چی میشد اگه سالی مثل 83-84 دوباره تکرار میشد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان همشهری

محله ما بارون خوبی میباره و آسمون یکدست و قرمزه و کوههای اطراف مشهد هم دیده نمیشن:گل:

از سایر نقاط شهر چه خبر؟

mohammadsadat

کاربر ويژه
اسفند 83، از 19 تا 24 ، در کوهرنگ 418 م م بارش رخ داد و به علت فشردگی برفها این مقدار عظیم بارش، 56 س م برف (از 86 به 30) آب کرد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آغاز بارش ملايم باران در شرق مشهد
آسمان تمام ابري است.

درود بر استاد امیر محسن عزیز
قوچان یه 10 دقیقه ای هست بارش باران با شدت خوب شروع شده

درود بر محسن و مهدی عزیز

به به

عجب خبرهای خوبی بارش سراسری پس با این حساب آغاز شده:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا