• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
اگه ملاکتون هنگام نفوذ سیستم بارشی باشه ، در حد فیروزکوه و ابعلی و دماوند و طالقان و حتی شمال تهران سرد نمیدونمش . کلا تعداد روز های برفی شهرکرد بلند مدتش 17 روزه اگر یادم باشه که نسبت به شمال تهران ( 24 روز ) کمتره .

ولی تو هوای صاف شبای خیلی سردی داره که اصلا نمیشه نادیده گرفت . ولی در کل کشور اگر بخوایم قیاس کنیم مسلما منطقه سردسیری هست .

سپاس بیکران محمد جان:گل:
مشکین شهر سردسیرتره یا شهرکرد؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چه عجب فرودگاه هم در جدیدترین آپدیتش بارش رو اعلام کرده:

meteogram_celcius.cgi

سیبری

کاربر ويژه
:خنده1: تام الاختیار:خنده1: کلاً من اون اطراف رو خیلی دوست دارم شکل کوهها و دشتها و در زمستان برفشون خیلی قشنگ و جالبه، بهت پیشنهاد میکنم یه بار زمستون و یه بارم اردیبهشت بری کوهرنگ، بعدش عاشقش میشی

ما اونجا بین بختیاریا کسی رو نداریم و غریبیم مگه شما و ایرج خان مارو مهمون کنین ببرین اون طرفا:خجالت2:

خراباتی

کاربر ويژه
من خوابیده بودم اما از صدای بارون بیدار شدم و با گوشیم اومدم اینجا:)
چقدر لذت بخشه صدای شرشر بارون و خروش ناودان ها:)

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
سامانه اي كه هم اكنون در حال گذر از شمال شرق ايران هست موج كوتاهي است كه در قالب يك سيستم بندالي شكل گرفته است و اصطلاحا به اين نوع بندال (Split flow) ميگويند.
وجود سلول بسته در مركز موج فعلي باعث تقويت آن و البته كندتر شدن حركت آن شده است. چون در سطح زمين شرايط جبهه اي اين موج را همراهي نميكند لذا از سيستم ابر گسترده اي برخوردار نيست و عمدتا ابرهاي تندري با بارشهاي رگباري، كوتاه مدت و غير سراسري به همراه دارد.

split flow

موج فعلي

در نتيجه انتظار ميرود اين موج نهايتا تا فردا قبل ظهر به فعاليت بارشي خود در شمال شرق پايان دهد و در اين فاصله زماني بارشهاي رگباري غير مداوم داشته باشيم. صبح فردا اگر بارشي رخ دهد به احتمال زياد به شكل برف خواهد بود.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
The report was made 23 minutes ago, at 20:30 UTC
Wind 15 km/h from southwest
Temperature 7°C
Humidity 70%
Pressure 1019 hPa
Visibility 10 km or more
Broken clouds at a height of 610 m
Overcast at a height of 2438 m
light rain

mohammadsadat

کاربر ويژه
ما اونجا بین بختیاریا کسی رو نداریم و غریبیم مگه شما و ایرج خان مارو مهمون کنین ببرین اون طرفا:خجالت2:

ما در خدمتیم اگه بیای یزد، اما اونجا منم غریبم و معمولاً یکی دو روزه سفر میکنم و زود برمیگردم، ولی خوب مهمون کردن و بردن رو هستم

mohamad$

کاربر ويژه
سردسیر یعنی ولنجک و پارک جمشیدیه و بالای سعادت اباد . :خنده1: مهراباد +8 بارون باشه اونجا ها +1 و برفه:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا هم بارون با شدت مطلوبی میباره ولی عجب هوایی شده.

من که در تراس رو باز گذاشتم و هم با هوا حال میکنم و هم با صدای بارون:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب فرودگاه هم آپدیت شد و شدت بارش اونجا هم خوبه و دما هم کاهش پیدا کرده:

The report was made 6 minutes ago, at 21:00 UTC
Wind 11 km/h from southwest
Temperature 6°C
Humidity 75%
Pressure 1020 hPa
Visibility 7000 m
Broken clouds at a height of 610 m
Overcast at a height of 2438 m
rain

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
نكته جالب ديگر اينكه امسال امواج كوتاهي كه از شمال و شمال غرب وارد كشور ميشوند ضمن حركت جنوب شرقي، عميق تر شده و پاكستان، افغانستان و هند را از بارشهاي خود بهره مند ميكنند.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا