• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با درود ظاهرا اواخر هفته اینده 168 ساعت اینده ممکنه البرز شمالشرقی برف خوبی بباره و جریانات شمالی قوی حاکم بشه که امیدوارم بتونم یه برف 1 متری دیگرو امسال هر جایه ایران که باشه برم

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
الان نگاه کردم کوههای جنوبی مشرف به شهر مثل ارتفاعات هاشمیه و قله زو کاملا سفیدپوش شدند:گل:

پس با این حساب بینالود و ییلاقات اطراف مشهد برف سنگینی باید باریده باشه.

بارش همچنان در غرب مشهد به زیبایی ادامه دارد.

mohamad$

کاربر ويژه
دمای فعلی گردنه امامزاده هاشم 6.1 درجه زیر صفر . کمینه امروز صبح -8.7

index3.php

nojeana

کاربر ويژه
البته سیستم های مدیترانه ای (مثل 21 دیماه امسال) رو نباید فراموش کرد. خصوصیت زاگرس مرکزی اینه که از بیشتر سیستم ها حتی ضعیف هاشون بارش خودشو کسب میکنه. اواخر اردیبهشت 90 از یه سیستم ضعیف 50 م م بارش داشت در حالی که اکثر نقاط به جز جنوب ایلام و جنوب لرستان، اصلاً بارشی نداشتند.
 آره از این سیستم نهاوند هم 29 میلی برف خالص بارید خوب من بیشتر این سامانه ها رو کردستانی می دونم چون در امتداد دره های بین چین خوردگی زاگرس ( شمالغربی جنوبشرقی )حرکت می کنند و بیشینه بارش هاشون رو مناطق چین خوردگی شدید می بارونند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از چهارشنبه هفته آینده هم با نفوذ و استقرار پرفشار سرد شمالی به سواحل دریای خزر بارشهای خوبی رو در نیمه شمالی کشور خواهیم داشت

نقشه روز جمعه هفته آینده و مشخصا استقرار کاملا پر فشار در سواحل دریای کاسپین:

46287129_metmap.gif

sinaet

متخصص بخش فوتبال
از چهارشنبه هفته آینده هم با نفوذ و استقرار پرفشار سرد شمالی به سواحل دریای خزر بارشهای خوبی رو در نیمه شمالی کشور خواهیم داشت

نقشه روز جمعه هفته آینده و مشخصا استقرار کاملا پر فشار در سواحل دریای کاسپین:

46287129_metmap.gif

سلام.
آیا مشهد هم بارش های سنگین و خوبی از این سامانه خواهد داشت.:گل:

پسرخاله

کاربر ويژه
از دوشنبه هفته آتی ریزش هوای سرد رو داریم و تا آخره هفته دمای هوا کاملا زمستانی میشه در نیمه شمالی کشور. فعلا بارش ها در سواحل و دامنه های شمالی داره تثبیت میشه. امیدوارم با آپدیتهای جدید شاهد گسترش بارش باشیم چون دما برای بارش برف مناسبه:خنده1:

mohamad$

کاربر ويژه
البته اینم در نظر بگیرید که نروژ بنده خدا فقط اپدیت دیشبش بد بود و گرنه تو اپدیت های قبلیش به طور پیاپی برای مشهد 11 تا 13 میلیمتر بارش زده بود .

felan123

New member
دیروز سمنان هیچی نبارید
ولی از سمنان بالاتر یعنی درجزین خودمون بارش برف و بارون داشت اخر هم تبدبل شده بود به برف خالص که قطع شد
خیلی عجیب برف میامد تا به حال ندیده بودم چون رگباری بوده جایی سفید نشد فقط درحد هوا سرد کرد

sinaet

متخصص بخش فوتبال
البته اینم در نظر بگیرید که نروژ بنده خدا فقط اپدیت دیشبش بد بود و گرنه تو اپدیت های قبلیش به طور پیاپی برای مشهد 11 تا 13 میلیمتر بارش زده بود .

درسته روز های قبل این بارش هارا برای مشهد پیش بینی کرده بود ولی از آن موقع تا به الان چندین بار پیش بینی خودش را عوض کرد.:گل:وحال مارا چندین بار گرفت یکبار بارش هارا به کل ازبین برد یکدفعه بارش هارا زیاد کرد در کل سر حرف اول خود نماند.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بارش باران با شدت نستا خوبی هنوز در مشهد ادامه داره. ولی از پیشبینی دماها من خودم فکر نکنم امروز برف رو ما در مشهد ببینیم.

خدا رو شکر تا حالا که از نظر میلیمتر بارش نسبتا خوبی بوده.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تبریک امیر جان ایشاله بترکونه شمالشرقراستی تا الان چجور بوده خوب باریده؟

سلام محمد جان

خیلی ممنون
خدا رو شکر از دیشب تا عالی بوده و تو غرب مشهد یک چند نوبت برف و بارون شد و همین الان هم داره خوب میباره و گاهی اوقات هم دونه های برف دیده میشه:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا