• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
آره اشکورات واقعاً زیبا هستند..ما از جاده ی کنار دانشگاه آزاد باراجین تا جایی که رسیدیم به ابتدای جاده خاکی با ماشین رفتیم و از اونجا پیاده..چون حرفه ای نبودیم یکم سخت شد اواخرش و بعضی جاها هم نزدیک بود گم شیم و کلاً بیشتر از اون چیزی که فکرشو میکردیم و محلی ها بهمون میگفتن طول کشید! ولی چند روزی در لشکان و کشایه موندیم و هر روز میرفتیم ک.هنوردی و یکی از بهترین سفرهای زندگی من بود اون سفر..یک شب هم توی " کولام" کنار چوپان ها و گوسفند ها خوابیدیم...فوق العاده بود اون سفر

گفتی کولام و کردی کبابم،ما هر سال میریم سمت ییلاقات پدری به علت سرمای شدید شبا تو کولام چادر می زنیم،بعد تنور توش رو روشن میکنیم تا زغال بشه،بعد تازه سر شب بساط لهو و لعب رو پهن میکنیم دور تنور و ادامش که دیگه نمیشه گفت!

s@d3q

کاربر ويژه
گفتی کولام و کردی کبابم،ما هر سال میریم سمت ییلاقات پدری به علت سرمای شدید شبا تو کولام چادر می زنیم،بعد تنور توش رو روشن میکنیم تا زغال بشه،بعد تازه سر شب بساط لهو و لعب رو پهن میکنیم دور تنور و ادامش که دیگه نمیشه گفت!

عالیه عباس جان..اصلاً دنیایه واسه خودش...به خدا دلم لک زده واسه یه سفر اینجوری..نمیدونی چه حالی داد اون شب..چندتا از گوسفندا زایمان کردن اون شب..شیر تازه با پلو خوردیم! یعنی واسه من استثنایی بود اون سفر...اونقدر مهربونی و سادگی اون گالش ها به دلم نشسته که نگو ! اون ک.لامی که ما رفتیم توش یه جایی بود که به گفته ی خود اون گالش ها نقطه ی صفر مرزی بین سه استان گیلان و مازندران و قزوین بود..در مسیر روستای نفت چاک..خیلی بهمون محبت کردن کلاً.تقریبا نجاتمون دادن اون شب!

Abbath

New member
عالیه عباس جان..اصلاً دنیایه واسه خودش...به خدا دلم لک زده واسه یه سفر اینجوری..نمیدونی چه حالی داد اون شب..چندتا از گوسفندا زایمان کردن اون شب..شیر تازه با پلو خوردیم! یعنی واسه من استثنایی بود اون سفر...اونقدر مهربونی و سادگی اون گالش ها به دلم نشسته که نگو ! اون ک.لامی که ما رفتیم توش یه جایی بود که به گفته ی خود اون گالش ها نقطه ی صفر مرزی بین سه استان گیلان و مازندران و قزوین بود..در مسیر روستای نفت چاک..خیلی بهمون محبت کردن کلاً.تقریبا نجاتمون دادن اون شب!

اصلیتتون کجایی هست صادق جان؟

سیبری

کاربر ويژه
آقا محسن عزیز..نا امیدی شما ناامیدی ما پایتخت نشینانی که امسال هنوز یه برف درست درمون ندیدیم رو بسی بیشتر میکنه..

صادق عزیز
من ناامید از بارش برف در 1 ماه آینده نیستم ، اتفاقا انطور که اساتید اینجا مثل امیر محسن و ماهان اعتقاد دارن اسفند نوبت نیمه شمالی و از جمله تهرانه ولی به هر حال بهمن اونقدر خراب بود که تقریبا زمستون رو درکل کشور نابود کرد

سیبری

کاربر ويژه
امروز

10kmniq8v6yxhv54o8xv.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
امروز که با قطار میومدم مشهد ، کوههای جنوب خط که نمیدونم اسمشون چیه در نزدیکی فریمان برفشون خیلی خوب بود اما بینالود چون مه بود برفش دیده نمیشد.

s@d3q

کاربر ويژه
صادق عزیز
من ناامید از بارش برف در 1 ماه آینده نیستم ، اتفاقا انطور که اساتید اینجا مثل امیر محسن و ماهان اعتقاد دارن اسفند نوبت نیمه شمالی و از جمله تهرانه ولی به هر حال بهمن اونقدر خراب بود که تقریبا زمستون رو درکل کشور نابود کرد
میفهمم محسن عزیز و دل منم کمتر از شما خون نیست از این زمستون ! باور کن وقتی شما از قوچان و دوستمون امیرمسعود از اردبیل خبر برف و سرما میدین تازه یادم میاد زمستونه..خلاصه امسالم اینجوری بر ما گذشت

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز:گل::گل:

پس از وقفه ای طولانی دوباره برگشتم{از سه شنبه نبودم}،بنده از بیابان های آتاکاما{درست گفتم؟؟؟گرم ترین بیابان جهان}با شما در ارتباطم!!!!!{بجنورد!!!!}

زیاد وقت ندارم،فردا بیشتر خواهم بود،شب خوش،یا علی.

navid-mashhad

کاربر ويژه
صادق عزیز

از شما بعیده این خودزنی
شما مثلا سنی ازتون گذشته:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امروز که با قطار میومدم مشهد ، کوههای جنوب خط که نمیدونم اسمشون چیه در نزدیکی فریمان برفشون خیلی خوب بود اما بینالود چون مه بود برفش دیده نمیشد.

سلام محمد رضا جان

رسیدن بخیر و خسته نباشید

امروز دوستان تماس گرفتند صبح و گفتند حسابی بینالود برف باریده.

منهم که امروز نهار جایی دعوت بودم و دیگه طاقت نیاوردم ، چون از صبح هرچی تلاش کردم از تو شهر موفق نشدم بینالود رو ببینم، تصمیم گرفتم برم حداقل یک جایی که به فلسکه دید داشته باشه منتهی زمان بدی بود و هم ضد نور شدید بود و هم رطوبت حاصل از ذوب برف بالا و عکس خوبی نتونستم بگیرم . یک دونه گرفتم که افتضاح شد بهرحال میذارمش ولی فردا صبح حتما یک دونه خوشگلش رو میگیرم . قول میدم

فلسکه امروز در هاله از بخار و رطوبت بالا:

duw4pwi41dedfawkmp1.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا