• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed hh

کاربر ويژه
وسیله شخصی که خب اره چون کله صبح تاکسی و اژانس نیست . ولی هزینه ای به اون صورت نداره . من امروز 5 ساعت رفتم کلا 2 هزار تومن هزینه کردم .
محمد اخه نه تنها حال میده نه با فامیل ادم باید 3 الی 5 تا رفیق بشه بره کوه تازه اونم باوسیله شخصی اگر باتاکسی بخای بری که 30تومن اینا فقط خرج رفت و امدت میشه مخصوصا کرایه ها توشمال شهر عجیب و غریبه دو قدم راهو خدا تومن حساب میکنند تازه دختر هم نباید همراهت باشه باعث دردسره مگه اینکه دونفری بخای بری که اونم باز هزینه سر به فلک میزنه!!!

mahmood600

کاربر ويژه
رشت

meteogram.php

saeed hh

کاربر ويژه
می‌شه هزینه‌ها رو کمتر کرد با بردن غذا و اینا. وسیله‌ی نقلیه مهم‌تره به نظرم و بعدش وقت. یکی که شش روز هفته رو صب تا شب کار می‌کنه دیگه جمعه رمقی نداره که بزنه بیرون.

ماهان یه بار ما با خودمون غذا بردیم کوه توی دربند به چشم کارگرای کنار خیابون نگاه میکردن نمیدونن که حالا همه نباید همه مثل خودشون برن تو این رستوران های کوهی پرسی30-40تومن پول غذا بدن حالم از این ادمای تازه به دوران رسیده بهم میخوره هرکی با خودش غذا اورده بود به خاطر این نگاه ها طعنه امیز باز نکردو برگردون خونه البته ما که با کمال ارامش جلوشون نشستیم خوردیم چهار تا متلگم بارشون کردیم برگشتیم!!

mahmood600

کاربر ويژه
جایگیری ملعون(کمفشار) بر روی خزر و تداوم ان تا بعد از ظهر فردا نوید بخش گرمباد در ارتفاعات و احتمالا در جلگه خواهد بود

2013021512H012_CS00_SFC.jpg

2013021512H018_CS00_SFC.jpg

2013021512H024_CS00_SFC.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
ماهان یه بار ما با خودمون غذا بردیم کوه توی دربند به چشم کارگرای کنار خیابون نگاه میکردن نمیدونن که حالا همه نباید همه مثل خودشون برن تو این رستوران های کوهی پرسی30-40تومن پول غذا بدن حالم از این ادمای تازه به دوران رسیده بهم میخوره هرکی با خودش غذا اورده بود به خاطر این نگاه ها طعنه امیز باز نکردو برگردون خونه البته ما که با کمال ارامش جلوشون نشستیم خوردیم چهار تا متلگم بارشون کردیم برگشتیم!!

اتفاقا به نظر من همین که ادم با خودش غذا بیاره و پهن کنه تو سفره و تو کنار رودخونه بخوره خیلی بیشتر لذت بخشه .

mahmood600

کاربر ويژه
دور نمای از وضعیت سواحل غربی دریا در روزهای اینده

Saturday16 FebruarySunday17 FebruaryMonday18 FebruaryTuesday19 FebruaryWednesday20 FebruaryThursday21 FebruaryFriday22 FebruarySaturday23 FebruarySunday24 FebruaryMonday25 February
05d.png
04.png
09.png
04.png
09.png
09.png
04.png
04.png
09.png
09.png
16°13°10°10°
1.4 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0.7 mm precipitation per 24 hours0.8 mm precipitation per 24 hours4.8 mm precipitation per 24 hours12 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours6 mm precipitation per 24 hours7 mm precipitation per 24 hours1.6 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0025.010.png
vindpil.0025.055.png
vindpil.0025.100.png
vindpil.0025.080.png
vindpil.0025.325.png
vindpil.0025.320.png
vindstille.png
vindstille.png
vindpil.0025.285.png
vindpil.0025.265.png

Long term forecast

saeed hh

کاربر ويژه
اتفاقا به نظر من همین که ادم با خودش غذا بیاره و پهن کنه تو سفره و تو کنار رودخونه بخوره خیلی بیشتر لذت بخشه .

اره منم خیلی حال میکنم تازه از این اشغال هایی که تو رستوران ها به مردم خیلی بهتره ولی ورزش اصلی من رفتن توی پارک دویدن بعد تو همون جا تو این چمن مصنوعی ها فوتبال بازی کردن هستش خیلی هم حال میده:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه

الان که فکر کنم با سی چهل تومن سه نفر هم نتونن غذای درست و حسابی اونجاها بخورن. آدم اگه بخواد به فکر این‌ باشه که دیگران چه فکری می‌کنن اصلن نمی‌تونه زندگی کنه. باید بی‌خیال بود. آدم نباید در بند نگاه دیگران باشه. هر فکری دلشون می‌خواد بکنن!

mohamad$

کاربر ويژه
الان که فکر کنم با سی چهل تومن سه نفر هم نتونن غذای درست و حسابی اونجاها بخورن. آدم اگه بخواد به فکر این‌ باشه که دیگران چه فکری می‌کنن اصلن نمی‌تونه زندگی کنه. باید بی‌خیال بود. آدم نباید در بند نگاه دیگران باشه. هر فکری دلشون می‌خواد بکنن!

الان یه دونه پیتزا تو محل ما شده 15 تومن و بالای شهر حدود 25 تومن !! وضعیتیه ماشالا !

nojeana

کاربر ويژه
سلام محمد جان . اره خوبه کوهنوردی . ولی اگه خیلی هم زیاده روی بشه ضرر میزنه به زانو های ادم . باید امادگی داشته باشیم . نهاوند هم کوهای خوبی داره برای کوهنوردی . تو بهمن امسال چندین دفه این ارتفاعات برف خوب اومد ولی گرما باعث شد دوام نیاره
البته محمد جان یه نکته هم بگم گرین ( چهل نابالغان ) تا قبل از 1379 هیچ سالی بدون برف در طول سال نبوده و الان دیگه فقط شهریور و بخشی از مهر بدون برفه ولی لامصب چون شیب بسیار زیادی داره تو عکس های ماهواره ای برف زیادی براش نشون داده نمی شه 
امسال ولی چهل نابالغان ذخیره برف خیلی خوبی داره حالا شانس من نتونستم اونو ببینم چون هر چی اونجا بودم هوا ابری بود و چهل نالغان هم تو ابرها بود ولی پرسیدم می گفتم اصلا چین و چروک هاش دیده نمی شه خوب از 2000 یا 2500 به پائین برف خیلی ضعیفه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا