• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadsadat

کاربر ويژه
13022400_2_1600.gif

سلام و درود بر همگی
تشکر از آقا امیرمحسن به خاطر این عشق و تلاش، واقعاً و بدون تعارف جای تقدیر داره.
یه سوال آقا امیر محسن، ظاهراً حالا حالاها تغییری در شرایط غرب و جنوب خصوصاً جنوب استان فارس رخ نمیده درسته؟
به نظر شما امیدی به تغییر ذخایر برف زاگرس وجود داره، چون با وجود بارش بالای نرمال به علت نبود برف مشکلات رودهای زاگرس ادامه خواهد داشت، مخصوصاً واسه رودهای زهره مارون کر و قره آغاج

amir551

کاربر ويژه
دوستان درود
من بالاخره از پایان نامه م دفاع کردم:خجالت2:
خیلی دلم براتون تنگ شده بود

amir tehranpars

کاربر ويژه
بالاخره پس از 20 روز انتظار ، در اواخر هفته ناوه ی نسبتا عمیقی بر روی شمال آفریقا شکل خواهد گرفت !:گل:

amir tehranpars

کاربر ويژه
انشالله پس از 20 روز ،اوایل هفته آتی کم و بیش پارامترها برا بارشهای نسبتا فراگیر اللخصوص نیمه غربی کشور مهیاست !
بی صبرانه منتظر اوایل هفته آتی هستم !

rahsazan

کاربر ويژه
مشهد
Sunday17 FebruaryMonday18 FebruaryTuesday19 FebruaryWednesday20 FebruaryThursday21 FebruaryFriday22 FebruarySaturday23 FebruarySunday24 FebruaryMonday25 February
09.png
09.png
03d.png
09.png
04.png
09.png
04.png
09.png
03d.png
15°11°10°
2.1 mm precipitation per 24 hours7 mm precipitation per 24 hours0.8 mm precipitation per 24 hours2.2 mm precipitation per 24 hours0.9 mm precipitation per 24 hours2.2 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours2.8 mm precipitation per 24 hours2.4 mm precipitation per 24 hours
vindpil.0050.270.png
vindpil.0025.105.png
vindpil.0025.120.png
vindpil.0000.060.png
vindpil.0025.075.png
vindpil.0025.115.png
vindpil.0000.040.png
vindpil.0025.235.png
vindpil.0050.330.png

Long term
forecast

amir tehranpars

کاربر ويژه
کلا از 23 فوریه به بعد با توجه به فرارفت آرام آرام پرفشار آزور به سمت بالا دست ( غرب اروپا ) و ریزش کانتر 540 ، شرایط برای سیکلونزایی مدیترانه و آغاز بارشهای مناسب به تناوب مهیاست !:گل:

rahsazan

کاربر ويژه
شنبه 13 خرداد 1391
چه تفاوتی بین پیش بینی های فصلی و پیش بینی های دهه ای وجود دارد؟

نویسنده: ایمان بابائیان طبقه بندی: آموزشی، پرسش و پاسخ، پیش بینی اقلیمی،

سئوال: در حالیکه هم اکنون پیش بینی هایی تا بعد از سال 2100 میلادی با استفاده از مدل های GCM انجام شده و در دسترس هستند ولی شما در مطلبی (پست 32) گفته اید که تلاش های زیادی برای ارائه پیش بینی های بیش از دو سال در حال انجام است !!
پاسخ: . . . .
توضیح شما برای پیش بینی های پس از سال 2100 کاملا درست است. هم اکنون می توان پیش بینی هایی تا سال 2300 را هم از مراکز معتیر اقلیمی یافت. اما یک نکته اساسی در پیش بینی های فصلی و اقلیمی وجود دارد. ( بحث ما در اینجا فقط پیش بینی های دینامیکی با استفاده از مدل های گردش عمومی می باشد و روش های آماری در اینجا مد نظر ما نیست.) تمامی مدل های دینامیکی برای حل معادلات حرکت نیاز به داده های شرایط مرزی دارند. بخشی از این داده ها مربوط به میدان اولیه متغیرهای هواشناسی-اقیانوسی در زمان اجرای مدل می باشد. مهمترین تفاوت در مدل های پیش بینی فصلی و دهه ای در اینست که در مدل های پیش بینی فصلی از شرایط مرزی واقعی استفاده می شود ولی در مدل هایی که وضع اقلیم را برای چند دهه آینده پیش بینی می کنند از داده های شرایط مرزی مبتنی بر سناروهای انتشار ipcc استفاده می شود که این سناریوها در واقع یک سری فرضیات هستند که دارای خطا می باشند، لذا پیش بینی های دهه ای از خطای به مراتب بیشتری از پیش بینی های فصلی برخوردار هستند، هر چند در استفاده از اینگونه داده ها بایستی ابتدا توانمندی آنها را در مدل سازی اقلیم گذشته مد نظر قرار داده و فرآیند های پس پردازش و ریزمقیاس نمایی نیز در آنها صورت گیرد.
هدف از نوشته مورد سئوال آن دسته پیش بینی هایی هستند که از داده های شرایط مرزی واقعی استفاده می کنند. لازم به ذکر است که به هیچ عنوان نمی توان از برونداد مدل های پیش بینی مبتنی بر سناریوهای انتشار ipcc برای پیش بینی های در مقیاس های کمتر از سال استفاده کرد.

وبلاگ دکتر ایمان بابائیان
http://climate.mihanblog.com

ماهان.

کاربر ويژه
سلام!

نقشه‌های همچنان ریزش هوای سرد سیبری رو به منطقه نشون می‌دن. پرفشار آزور به روی اسکاندیناوی شیفت پیدا می‌کنه و برامون بارش برف خوبی به دنبال داره!

euro2.96hr.png

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام دوستان:گل:

بجنورد

Sunday17 FebruaryMonday18 FebruaryTuesday19 FebruaryWednesday20 FebruaryThursday21 FebruaryFriday22 FebruarySaturday23 FebruarySunday24 FebruaryMonday25 February
05d.png
05d.png
02d.png
09.png
02d.png
04.png
03d.png
04.png
08d.png
10°-1°
8 mm precipitation per 24 hours1.2 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours3.8 mm precipitation per 24 hours0.5 mm precipitation per 24 hours0.6 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours4.0 mm precipitation per 24 hours3.4 mm precipitation per 24 hours

محمد بجنورد

کاربر ويژه
گرگان

Søndag17. februarMandag18. februarTirsdag19. februarOnsdag20. februarTorsdag21. februarFredag22. februarLørdag23. februarSøndag24. februarMandag25. februar
09.png
09.png
03d.png
09.png
09.png
09.png
03d.png
10.png
09.png
12°11°10°13°
12 mm nedbør i døgnet1,1 mm nedbør i døgnet0,1 mm nedbør i døgnet6 mm nedbør i døgnet6 mm nedbør i døgnet6 mm nedbør i døgnet0 mm nedbør i døgnet12 mm nedbør i døgnet5 mm nedbør i døgnet

saeed hh

کاربر ويژه
سلام!

نقشه‌های همچنان ریزش هوای سرد سیبری رو به منطقه نشون می‌دن. پرفشار آزور به روی اسکاندیناوی شیفت پیدا می‌کنه و برامون بارش برف خوبی به دنبال داره!

euro2.96hr.png

ماهان یه تحلیلی هم برای نیمه شمالی کشور و سواحل خزر اراعه بده امروز با کت رفتم بیرون خیس اب شدم از گرما !!!

saeed hh

کاربر ويژه
سعید با کت و شلوار میری بیرون همیشه؟:تعجب2:
نه بابا کت و شلوارم کراواتم کجا بود مگه رفتم خارج امروز یه جایی رفتم نباید استین کوتاه و جلف میپوشیدم باید یه ذره رسمی میپوشیدم با کت تک رفتم کلا من فقط با تریپ اسپورت و فشن حال میکنم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا