• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
عرض درود به امیر محسن عزیز

بسیار زیبا . ماشالا چه برف خوبی داره ...

درود بر محمد عزیز

آقا خیلی ممنون و لطف داری. در واقع عکسهایی هم که شما از البرز استوار و توچال پر غرور میذارید بسیار زیبا و عالی هستند:گل:

navid-mashhad

کاربر ويژه
درود بر دوستان
یک شوخی کوچیک با آبادانی های گل و خونگرم

[h=5] وولک داشتم کنار پالایشگاه با بچه ها فوتبال بازی میکردیم، یه دفعه چشام تار شد، همو لحظه دیدُم توپ جلو صورتُمه، تنها کاری که تونستُم بکنُم ای بود که بابرگردون دورش کُنُم. یه چند ثانیه سرُم گیج رفت. به خودُم که آمدُم بِچِه ها گفتند: جاسم ، ولک چکار کِردی؟ شهاب سنگ ر شوت کردی ، رفت ناکجا آباد. خو ولک میذاشتی همی جا میومد پائین با بچه ها جُلوشه میگرفتیم... صبح که دیدم رادیو:خنده1: صحنه برخورد شهاب سنگ رِ به روسیه نشون میده، جدا دلخور شُدُم. کا؛ کاش سِرُم گیج نمیرفت.

mohamad$

کاربر ويژه

درود بر محمد عزیز

آقا خیلی ممنون و لطف داری. در واقع عکسهایی هم که شما از البرز استوار و توچال پر غرور میذارید بسیار زیبا و عالی هستند:گل:

خواهش میکنم . این هم تقدیم به شما . نمای غربی از قله 3300 متری کلکچال ( قله سمت راست عکس ) از بالای پناهگاه شیرپلا که برای دیروز ظهر هست

aznavar

کاربر ويژه
سلام مجدد:گل:
واقعا نمیدونستم انقد اختلاف دما با اینجا داره اکثر جاهاش برف اوایل بهمن هنو مونده بود با این وضع دما..

r8qkya6bdwfrpzs7qtae.jpg

ue069whqacg9nw72u5i.jpg

6zm82dztuykvgftt2d5k.jpg

qkvhxhvo1gxg4q469to2.jpg

7nl75rzpo9hytjf4kjk.jpg

ygp3h506ylwqwtm9qm7u.jpg

سیبری

کاربر ويژه
دره مرگ آمریکا
تا سال گذشته عزیزیه لیبی رو گرمترین نقطه زمین میدنستن اما الان رکورد از آن دره مرگ در جنوب کالیفرنیاست
دکتر کردوانی هم اعتقاد داره گندم بریان در شرق شهداد با دمای بیش از 60 درجه گرمترین منطقه دنیا است که هنوز ثابت نشده

08uoyiybgs166pto4j.jpg

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. سایت نروژ که تو آبدیتای جدیدش بارش آخر هفته مشهد و کلا شمال خراسان رو کم کرده اما من خودم شخصا فکر میکنم ان شا الله بارش برف و بارون نسبتا خوبی رو داریم.

نظرتون چیه؟؟؟:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام دوستان. سایت نروژ که تو آبدیتای جدیدش بارش آخر هفته مشهد و کلا شمال خراسان رو کم کرده اما من خودم شخصا فکر میکنم ان شا الله بارش برف و بارون نسبتا خوبی رو داریم.

نظرتون چیه؟؟؟:گل:

سلام آرش عزیز

والا عرض کنم خدمت تون که من در مجموع واسه این هفته در مشهد تا ظهر امروز یک رقمی بین 15 الی 20 میلیمتر بارش رو در نظر داشتم. حالا باید ببینیم اپدیت امشب چه میکنم:گل:

سیبری

کاربر ويژه
ایران ،کویر افسانه ای ریگ جن
این منطقه در جنوب استان سمنان به دلیل وسعت زیاد و داشتن باتلاقها و نمکزارهای فراوان در گذشته بسیاری از افراد و کاروانها روگرفتار میکرده و در حقیقت در آن ناپدید می شدن! به همین دلیل به ریگ جن معروف شده

rgfxj6zh61tg8xwaa9cm.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
دره مرگ آمریکا تا سال گذشته عزیزیه لیبی رو گرمترین نقطه زمین میدنستن اما الان رکورد از آن دره مرگ در جنوب کالیفرنیاست دکتر کردوانی هم اعتقاد داره گندم بریان در شرق شهداد با دمای بیش از 60 درجه گرمترین منطقه دنیا است که هنوز ثابت نشده
08uoyiybgs166pto4j.jpg
تو گوگل ارث سرچ کردم منطقه ای هست که 160 کیلومتر با لاس وگاس فاصله داره . امسال لاس وگاس 46 درجه فکر میکنم شد . ارتفاع این دره بر اساس گوگل ارث 81 متر زیر سطح دریا هست در حالی که لاس وگاس 650+ متر هست . عرض این دره هم 36 درجه شمالی هست

سیبری

کاربر ويژه
تو گوگل ارث سرچ کردم منطقه ای هست که 160 کیلومتر با لاس وگاس فاصله داره . امسال لاس وگاس 46 درجه فکر میکنم شد . ارتفاع این دره بر اساس گوگل ارث 81 متر زیر سطح دریا هست در حالی که لاس وگاس 650+ متر هست . عرض این دره هم 36 درجه شمالی هست
سپاس بیکران:احترام:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران اعلام کرد​
کد خبر: ۳۰۳۱۳۴

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۰

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران از کاهش ذخایر برفی کشور باوجود بارش های مناسب در سال آبی جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو،ˈمحمد حاج رسولیهاˈ امروز (شنبه)، با تحلیل شرایط کنونی بارش های کشور، حجم بارش های سال آبی جاری تاکنون را 146 میلیمتر عنوان کرد و گفت: این میزان بارندگی اگرچه 12 درصد بیشتر از میانگین درازمدت است اما بارش های جامد در مقایسه با سال گذشته بسیار کمتر شده است و از این منظر نگرانی وجود دارد.

وی ادامه داد: همه ساله در اردیبهشت و خردادماه از منابع آب شدن برف ها استفاده می شود اما با وجود کاهش بارش های جامد در پاییز و زمستان امسال، احتمالا در ماه های یاد شده سال پیش رو ذخایر کمتر می شود.

مدیر عامل شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان اینکه نحوه ذخیره سازی در مخازن سدها، پراکنش و آینده نگری درخصوص بارش ها بسیار مهم است، گفت: صرف اعلام یک عدد برای میزان بارش ها مورد توجه بخش آب کشور نبوده و باید تحلیل های ریزتری در این زمینه انجام شود.

حاج رسولی ها ادامه داد:سدهای کشور با توجه به بهره برداری سالهای گذشته تقریبا تخلیه شده و ظرفیت خوبی ایجاد شده بود تا در دی، بهمن و اسفند،آب خوبی در مخازن ذخیره و همه سرریزها کنترل شود.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران اظهار داشت: در زمان کنونی حدود چهار میلیارد و 200 میلیون مترمکعب (معادل 40 درصد) در مقایسه با سال گذشته افزایش ظرفیت مخازن سدها وجود دارد که این نقطه قوتی در بخش آب کشور است.

وی با بیان اینکه سیاست بخش آب کشور در دهه 80 این بوده است که آب شرب کلان شهرها را به سدها منتقل کرده تا ضریب اطمینانی برای استفاده حداکثری از ظرفیت سدها باشد، گفت: تا یک ماه پیش نگرانی زیادی در سدهای استان هرمزگان داشتیم اما اکنون شرایط مطلوب است.

حاج رسولی ها ادامه داد: با ظرفیتی که در سدهای شمیل و نیان و استقلال در هرمزگان وجود دارد و بارندگی های خوبی که در این منطقه رخ داده است، حجم آب خوبی ذخیره سازی شده است که می تواند تاثیر بسیار خوبی را داشته باشد.

وی وضعیت سایر سدهای کشور را نیز مناسب ارزیابی کرد و گفت: در سد دوستی نیز شرایط خوب است و به راحتی تعهد 150 میلیون مترمکعبی انتقال آب به شهر مشهد انجام می شود.

به گفته این مقام مسئول، سدهای استان تهران نیز می توانند به طور کامل وظایف خود را مانند سال جاری (تا حدود 70 درصد تامین آب شرب) انجام دهند.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران زاینده رود را تنها سدی که اکنون با نگرانی همراه است عنوان کرد و گفت: البته این سد نیز برای تامین آب شرب مشکلی ندارد اما درخصوص تامین آب کشاورزی کماکان دچار چالش بوده و آب کشاورزی شرق استان اصفهان با مشکل مواجه است.

آرش-مشهد

کاربر ويژه

سلام آرش عزیز

والا عرض کنم خدمت تون که من در مجموع واسه این هفته در مشهد تا ظهر امروز یک رقمی بین 15 الی 20 میلیمتر بارش رو در نظر داشتم. حالا باید ببینیم اپدیت امشب چه میکنم:گل:

سلام محسن جان. خیلی خیلی ممنون. ان شا الله که محقق بشه.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه های جی اف اس برای پنجشنبه شب و بامداد جمعه پیشرو در مشهد و قوچان برف و سرمای خوبی رو در نظر گرفتند.:گل:

دو تا از فریمهای خوبش:

irdvf8k5lsu0eas9b494.jpg

jinlvd9ac0o05bi04.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا