Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
عرض درود به امیر محسن عزیز
بسیار زیبا . ماشالا چه برف خوبی داره ...
درود بر محمد عزیز
آقا خیلی ممنون و لطف داری. در واقع عکسهایی هم که شما از البرز استوار و توچال پر غرور میذارید بسیار زیبا و عالی هستند:گل:
عرض درود به امیر محسن عزیز
بسیار زیبا . ماشالا چه برف خوبی داره ...
سلام دوستان. سایت نروژ که تو آبدیتای جدیدش بارش آخر هفته مشهد و کلا شمال خراسان رو کم کرده اما من خودم شخصا فکر میکنم ان شا الله بارش برف و بارون نسبتا خوبی رو داریم.
نظرتون چیه؟؟؟:گل:
سلام آرش عزیز
والا عرض کنم خدمت تون که من در مجموع واسه این هفته در مشهد تا ظهر امروز یک رقمی بین 15 الی 20 میلیمتر بارش رو در نظر داشتم. حالا باید ببینیم اپدیت امشب چه میکنم:گل:
برای قوچان چی؟:خجالت2:
تو گوگل ارث سرچ کردم منطقه ای هست که 160 کیلومتر با لاس وگاس فاصله داره . امسال لاس وگاس 46 درجه فکر میکنم شد . ارتفاع این دره بر اساس گوگل ارث 81 متر زیر سطح دریا هست در حالی که لاس وگاس 650+ متر هست . عرض این دره هم 36 درجه شمالی هستدره مرگ آمریکا تا سال گذشته عزیزیه لیبی رو گرمترین نقطه زمین میدنستن اما الان رکورد از آن دره مرگ در جنوب کالیفرنیاست دکتر کردوانی هم اعتقاد داره گندم بریان در شرق شهداد با دمای بیش از 60 درجه گرمترین منطقه دنیا است که هنوز ثابت نشده
سلام محسن جان
عرض کنم تا ظهر امروز بارشهای خیلی خوبی در نقشه های جی اف اس برای قوچان دیده میشد و انشاء الله تا روز سه شنبه حداقل 20 میلیمتری به امید خدا بارش خواهید داشت
سپاس بیکران:احترام:تو گوگل ارث سرچ کردم منطقه ای هست که 160 کیلومتر با لاس وگاس فاصله داره . امسال لاس وگاس 46 درجه فکر میکنم شد . ارتفاع این دره بر اساس گوگل ارث 81 متر زیر سطح دریا هست در حالی که لاس وگاس 650+ متر هست . عرض این دره هم 36 درجه شمالی هست
سلام آرش عزیز
والا عرض کنم خدمت تون که من در مجموع واسه این هفته در مشهد تا ظهر امروز یک رقمی بین 15 الی 20 میلیمتر بارش رو در نظر داشتم. حالا باید ببینیم اپدیت امشب چه میکنم:گل: