• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مه غلیظ به غرب مشهد هم رسید.

نیم ساعت پیش از سرخس خبر واسم رسید که در اونجا برف ریزه شروع به بارش کرده!!!!!!!

دوستان حداکثر دمای امروز مشهد به چند رسید؟

saeed hh

کاربر ويژه
امروز بازی فولاد وداماش تو اهواز نشون میداد زمین شده بود دریاچه بارندگی خیلی شدید بوده!

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان والا ما 17 سالمون بود اصلا نمیدونستیم فروم چیه . دیگه وقتی همه امکانات از بدو تولد برای بچه ها محیا میشه همینجوری میشن دیگه . :خنده2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متوگرام فرودگاه مشهد:

آبی و قرمز با هم متحد شدند:

meteogram_celcius.cgi

پسرخاله

کاربر ويژه
امیدوارم مدیره سایت هر چه زودتر عارف رو بن کنه ایشون ثبات ندارن و بیمار هستن و صلاحیت ندارن اینجا صحبت کنن.
چون آرامش فروم رو بهم میزنن
:91:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر جان شما غربه مشهدی؟
ارتفاعه کدوم قسمته مشهد بیشتره؟

سلام هومن جان

شیب عمومی زمین در مشهد غرب به شرق هست ولی بعضی از نقاط جنوبی مشهد مثل آب و برق و هاشمیه - بزرگراه شهید کلانتری چون در حاشیه ارتفاعات مشهد هستند ارتفاعشون زیاد هست به نسبت!

چرا این سوال رو پرسیدی؟
ولی کلا حرکت کلی سامانه در مشهد و خصوصا ریزش هوای سرد در سطح زمین از شرق به غرب هست هومن جان

پسرخاله

کاربر ويژه

سلام هومن جان

شیب عمومی زمین در مشهد غرب به شرق هست ولی بعضی از نقاط جنوبی مشهد مثل آب و برق و هاشمیه - بزرگراه شهید کلانتری چون در حاشیه ارتفاعات مشهد هستند ارتفاعشون زیاد هست به نسبت!

چرا این سوال رو پرسیدی؟
ولی کلا حرکت کلی سامانه در مشهد و خصوصا ریزش هوای سرد در سطح زمین از شرق به غرب هست هومن جان

چون اصلا در رابطه با مشهد اطلاعاتی نداشتم.
:18:

اون وقت اختلاف ارتفاع زیاده یا نه؟

ArefGod

Banned
امیر محسن جان والا ما 17 سالمون بود اصلا نمیدونستیم فروم چیه . دیگه وقتی همه امکانات از بدو تولد برای بچه ها محیا میشه همینجوری میشن دیگه . :خنده2:

چند ماه میگذره که 18 ساله شدم!:خجالت2:

نگاه کن اصلا ربطی به سن نداره! مثل **********************************************؟

منم آدمی هستم که از 3 سالگی کرایه نشین بودیم و هنوز هم هستیم تا همین الان 9 بار خونه مان رو تغییر دادیم. و زیاد مزه زندگی رو نکشیدم! تو بوشهر کل دبستان رو بدون کولز سپروندیم اصلا می فهمی گرما و شرجی چی هست؟!
از این بگذریم...

می دونی چرا داخل جامعه ایران به جوان های مثل تو اعتماد نمی کنند؟ چرا بهشون کار نمی دن؟ چرا داخل مجلس یه چیز درست و حسابی برای جوان ها تصویب نمیشه؟ چون اونا فکر می کنند نسل شما یعنی دهه 60 و 50*******هستید! یعنی همون فکری که شما به ما می دارید! تا زمانی که نسل آینده خودمان مسخره کنیم. همین کاسه و همین آش! نسل بعد از من خیلی لوس هستند ولی من اصلا مسخره اشون نمی کنم و مثلا پسرخاله کوچیکم که می یاد خودنمون بهش بها می دم و ...

نسل آینده کشورمون مسخره نکنیم چون چند سال دیگه ما پیر میشیم و اونا می خوان بیان مملکت داری کنند و... خود شما وقتی 60 سالت شد میبینی همینا که مسخرشون می کردی شدن شهردار یا دکتر یا یه کسی تو این مملکت.

فعلا بای :بای:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا